Dobrý den, prosim moc o radu co připravit detem (5let) na oslavu narozenin? Něco co bude hezké na pohled i chuťově. Moc děkuji. Budu nesmírně vděčná i za fotecky. 😊
Dělala jsem vláček z paprik a k tomu dip a zelenina.
Různé vykrojené sendviče. Zkusím dohledat.
Zadejte do google hravé jídlo, sendviče pro děti apod.
https://www.google.com/search?q=hravé+jídlo&tbm...
Treba celerove a mrkvove hranolky s nejakym domacim dipem. Minihamburgery (ja mam rada i repne, nebo klasika). Plnene a pokrajene tortily. Cake pops a cupcakes. Ovoce s cokoladovym dipem. Zmrzka 🙂
Jestli je myslena oslava pouze pro deti,tak jsem dceri (i synovi 7 let) nachystala: perniky (po tech se jen zaprasilo a clovek si to muze přichystat uz dopředu), ovocne spizy, pak jsem nachystala ty mrazene větrníčky z lidlu, detsky sampus, minerálku, a nejake krupky.....pro syna i minirizecky s pecivem (ale tech se moc nedotkli)…...bylo to snadne na pripravu a detem to chutnalo 🙂))
@klaarusa asi bych volila ovocné špízy ty jsou populární a nebo mimihamburgery, třeba i nějaké domácí sušenky ovesné s ovocem a nebo sýrovou roládu případně miniřízečky, a třeba nějaké pohárky s tvarohem ovocem
já mám objednané miniřízečky, medovník, nakrájím zeleninu, meloun a k pití džusy a vodu.
Všem moc děkuji. 😊
Teď sem dělala dceři oslavu a chtěla sem něco nenarocneho na přípravu, takže sem udělala testovinovy salát s kurecim masem, medove křídla pečené v troubě, dort a pop cake lizatka 😉 a velké dzbany s vodou a ovocem