Narozeninové posezení pro manžela. Máte tip?

marthaaristocrat
16. únor 2020

Ahoj maminky. Chtela jsem se zeptat, zda nemate tip na prijemne misto v Praze a blizkem okoli, kde by se dal zajistit narozeninovy obed pro manzela k 30. narozeninam a pak nejake odpoledni posezení s kafickem, dezertem...🥳 Cca do 15 lidi. Zkrátka, kde stravit prijemne odpoledne s dobrym jidlem, (ale zároveň to nemusi byt 5ti hvezdickovy podnik, pac co si budeme na materske asi nema zadna uplne na rozhazovani🙄😊😊). Bude uz květen, tak teoreticky by se dalo byt i nekde, kde je moznost venkovniho, ale spis zastreseneho posezení, ale v pripade neprizne pocasi, aby se dalo byt i vevnitr. Jelikoz manzel i dcerka (9m), maji narozeniny par dnu po sobe, rada bych to klidne spojila, tak by bylo super, kdyby to misto melo i nejaky detsky koutek, ale to uz bych chtela asi hodne ze?😆 Dekuji predem za tipy. ❤ pripadne vlastni zkušenost, pokud jste nekdo mel také spojenou oslavu.

zvedavec2
16. únor 2020

@marthaaristocrat uplne nadherny je letensky zamecek. Vevnitr, venku, nadhera. Ale pro deti ne, je to spis trochu "nobl", ne ale moc a ceny ok.
Uplne opacny pol mne napada Kavarna Domecek (domus vitae) ve stromovce. Je to kavarna s krasnym hristatkem vzadu, da se to rezervnout cele a udelat gril. Maji i vlastni skakaci hrad,ale na to je dite jeste male. V Letenskem zamecku jsme meli svatbu, v Domecku v lete oslavu pro syna (4r). V obou pripadech super ochota, pristup 'nic neni problem'. V obou jdou suche i mokre varianty,15-20 lidi ideal.

marthaaristocrat
autor
17. únor 2020

@zvedavec2 dekuju za tip, ten domecek mi prijde sympaticky😊😊

zvedavec2
17. únor 2020

@marthaaristocrat je to tam moc fajn. Pani Eva je provozni, ja vse resila s ni, umi i jidlo, gril, finger food, sladke... Proste prima. At se povede!

zvedavec2
17. únor 2020

@marthaaristocrat nasla jsem vizitku

tridvajedna
17. únor 2020

Doporučím restauraci Styl & Interiér ve Vodičkově. Moc pěkné prostředí, možnost posezení v zahradě, mají vynikající dezerty. Jen je to trochu dražší, ale dalo by se ušetřit např.obědem ve všední den, kdy nabízí levnější denní menu.