Holky v říjnu má můj bratr 16 a mě vůbec nenapadá co mu koupit za dárek. Miluje svůj telefon,fotbal ,playstation , ale taky vím , že má rád tetování nebo ,že by chtěl. Jenže nevím co by na to řekla máma právě 😀 nějaký nápady na dárek? Přece jen je to pubertak ,který je celý den zalezlej ve svém pokoji
Jak to má s oblečením? Já jsem koupila bratrancovi (14let) poukaz do H&M a byl moc rád, sám si tam věci kupuje. Nebo nabitou kartičku do Cinestaru nebo třeba poukaz na nějakou únikovou hru/paintball/motokáry, pokud má kamarády se kterými by mohl jít.
@nikkossek
tetovani mu neudelaji driv nez v 18 ne?
@zelenaesmolda jj, leda se souhlasem rodičů, do toho bych se jako do dárku radši nepouštěla. 😬
Nakupování oblečení ho vůbec nebere , kino má daleko a kamaráda se kterým tráví nejvíc času má jednoho. Právě je to složitý. Peníze utratí za cigarety takže ty mu dávat nebudu
Co nějaká únikova hra....může vzít kamarády m
@nikkossek
co nejaky kvalitni parfem?kluci v tomhle veku jsou casto smradosi :D
Vstupenky na fotbal?
Pošli ho do Jump arény. Můžeš tam koupit předplacenou kartu. Já to kupuji svojí 14 leté vnučce a vždycky vyleze zpocená, ale šťastná. 😀
Zjistí si, co dostane od rodičů, případně co by je napadlo...
Já bych se ho nejdřív zeptala, co by si přál. Asi v tomto věku ocení peníze. A pokud má rád překvapení, tak bych nebála zvolit nějaký zážitek - hurricane arena, skákácí boty, lanové centra apod.
Holky přemýšlím že bych mu spíš třeba udělala balíček věci co má rád. Nakoupila mu i nějaký věci na sebe (on nemá vkus) a samozřejmě trenky a ponožky těch není nikdy dost. A ještě by mě zajímalo co koupit svému 12 letým taky má v říjnu ale tomu spíš dám peníze protože on peníze miluje 😀
Něco k počítači - podsvícenou herní klávesnici nebo myš, repráky, sluchátka - ale zjistit, co by se mu fakt hodilo, ne že se mu na to bude prášit. Jestli na to trochu je, tak klidně i takové ty praktické kutilské věci (můj podobné starý brácha si přál sadu šroubováků a nějakých udělátek). Nebo je dobrý tip i ten zážitek, přinejhorším půjdeš s ním i ty - laser game, exit game, lezecké centrum, aquapark...nebo permanentka do posilovny, na bazén, do nějakého sport centra.
@prejeta_zaba Laser game, to je super nápad. To jsem zapomněla.
Zdravím,
Mam pro vas skvely napad, co mu usporadat nejaku oslavu a objednat firmu vrontheroad. Zabyva se virtualni zabavou coz musi byt pro takoveho kluka skvelym darkem!🙂
@nikkossek resila jsem penězma do obálky ať si koupí něco sám. Co taky kupovat pubertakovi že?