Ahoj, potřebovala bych poradit, co nachystat jako zábavu na manželovu oslavu narozenin. Hosté budou mix rodina a přátelé. Jen kolem 25 lidi. Nějak mě nenapadá, co pro ně připravit. A jestli vůbec něco připravovat...jestli to spíš nebude trapné. Nemáte nějaké tipy?
Máme to v restauraci. Hudbu budeme mít z mp3. Myslím, že bych se s žádnou zivou do vkusu oslavenci netrefila. A na Robieho Williamse teda nemám 😀 Ale i tak díky. Mně by se to treba líbilo dost.
@katherinka33 Přesto bych to zvážila.. lístek na Robbieho může oslavenec dostat jako dárek 🙂 ale tady by hudba byla pro hosty... podle mne to je dobrý snad vždycky... nějaký týpky co zahrajou cokoliv, od Bacha po Vlacha 🙂 /ale musí to mít trochu úroveň/. Zdroj zábavy je to velmi vděčný- tancování, nechávat si zahrát různý písničky na přání.... a koho to tak nebere, ten bude prostě sedět a kecat u stolu, nebo na baru... Na MP3 se asi do tance lidi moc nepohrnou a obecně je tam mnohem méně prostoru pro nějakou srandu... ale to je můj pohled, co vyhovuje mně.. nějak si poradíte 🙂 Ať se to vydaří!!!
@muhehehe můj muž by chtěl naživo jedině Tři sestry originál. Což je nereálné, a tak se spokojí s mp3 🙂
@katherinka33 nech to na něm, je to jeho oslava, ať si ji udělá podle svého... nanejvýš se domluv s manželem, jaký chce dort
@katherinka33 Nic bych asi neplanovala. Osobne neznam nic silenejsiho, nez je nekym jinym organizovana zabava na oslave narozenin/svatbe/promoci dospeleho cloveka v letech. Nech to na nem, at si to udela dle sveho. Pokud tam bude chtit hrat s kamosi sachy u hrnku kakaa, at klidne hraje, pokud si to vymysli sam.
Nic. Dospělí se přece zabaví sami ne?
Díky všem za odpovědi. Zapomněla jsem napsat, že ta oslava je sama o sobě dárek a překvapení, takže to s ním vůbec probírat nemůžu. Máte pravdu, asi se nehodí nic chystat. Jsme dospělí, ne děti. Já jsem si to myslela taky, ale napadlo mě, že tam třeba budou všichni sedět a koukat, tak že by to prolomilo třeba ledy. Jediné, co jsem si pro něj přichystala je, že až přijde, tak ho vsichni přivítáme, dáme přípitek a pak (protože je vášnivý rybář) si půjde nachytat dárky do malého bazenku bez vody. Dáme mu jen nějaký vtipný rybářský obleček a nějaky nemožny prut. Co myslíte?
@katherinka33
Uf, tak to neviem, tvojho manzela som nikdy nevidela. Ale napriklad viem, co by spravilo radost tomu mojmu no a normalne sa o tom bavime, takze viem, ze takto organizovana oslava u nas urcite nieeee.
P.S. Teraz som dostala strasnu chut sadnut na bycikel, vypadnut z roboty a ist na ryby.
A kde to budete mít? Doma, nebo na zahradě, nebo někde třeba v restauraci? Pokud to nebude v obýváku, tak si myslím, že je prima živá hudba, a zaplatit do pozdních hodin 🙂 A dostatek alkoholu :D Ale nějakou organizovanou zábavu bych asi jinak neřešila.