Hledám někoho osvědčeného, kdo peče výborné dortíky a modeluje z modelovací hmoty a potahuje dortíky "marcipánem". Nejlépe z Ostravy. Kamarádka, která mi trvale dortíky peče, se zrovna v termínu synových narozenin stěhuje. Děkuji moc Lenka
My si objednáváme dorty v cukrárně v Hrabůvce, je to v komplexu Savarin, zastávka Hrabůvka kostel, mám dojem, že se jmenuje Dubrovník. Je tam přímo i výrobna a dělají dorty z másla, ne umělohmotné. Dort si tam můžeš i ochutnat, prodávají z nich zákusky, malému jsme nechali dělat už žabku a hasičské auto, obojí potažené marcipánem. Doporučila jsem i kamarádce a ta si to taky chválila, že konečně objednaný dort, na kterém si pochutnala.
já letos měla dorty pro kluky z téhle cukrárny z Fifejd:
http://www.cukrarstvirehova.cz/cs/
byly výborné, udělali vše, co jsem si přála, byl čerstvý, chutný, marcipán úžasný, s ničím nebyl žádný problém...
Obnovuji diskusi 🙂.
Máte nějakou dobrou cukrárnu/cukrářku v Ostravě, kde si necháváte dělat dorty? Chtěla bych nechat synovi upéct dort k narozeninám. Hlavně ne Ollies... vloni jsem si tam objednala dětský dort a byla to tragédie.
Děkuji za vaše tipy 🙂
Za sebe bych určitě doporučila na FB ostravské dortíky Gabriela Doležalová
Doporučila bych Viki ve Vítkovicích. Upekli dort podle obrázku, který jsme jim vytiskli - princezna naležato, pařížský krém, kakavový korpus, fakt moc krásné a velmi chutné!
Mám švagrovou, peče nejlepší dorty. Dokonce bezlepkové a pro dceru a manžela mi upekla dorty bez mléka, protože jsou oba alergičtí na bílkovinu kravského mléka. Potáhla jim to hmotou z rozpuštěných marshmelow a uvnitř byl čoko krém. Peče ale úžasné dortíky jakékoliv. Jestli budete mít zájem, písněte zprávu, pošlu odkaz na její stránky. Je ale od Opavy