Nevíte jestli už mají někde vánoční kolekce? 😊🎄
@klokanka31 action🙂
myslím, že včera v Lidlu jsem je už viděla (určitě teda spousta Mikulášů)
Koukala jsem že na eshopu Alberta už mají, tak snad budou mít i na prodejnách...🤔
@klokanka31 Kaufland
Lidl už něco má.
@klokanka31
Proboha nestras,je rijen
@zelenaesmolda Já vím že je říjen, nejvyšší čas mít kolekce doma 😃
To jsi asi první, koho znám, kdo to docení. Mě to každý rok akorát štve, že je to takhle brzy 😀
@veru181 Letos jak je teplo, tak je to takový hodně divný myslet na Vánoce :D ale na druhou stranu letos asi Vánoce pořeším brzo a pak si dám prosinci nohy nahoru a budu si užívat pohodičku.
@veru181 A to já se vždycky nemůžu dočkat, Vánoce miluju 😊
@levandule_k Takhle to chci letos já, prosinec si užívat bez shonu 😊
Dneska jsem byla v Albertu a právě je vybalovali 🙂
@kelerub Nebylo to v Hk?😃
@klokanka31 na opačné straně republiky 😂
@levandule_k @klokanka31 to si říkám každý rok a nikdy se mi to nepovedlo
@j.a.n.i Mně se to už párkrát povedlo. My dárky naštěstí moc nehrotíme, takže u nás neprobíhá mega konzumní šílenství. Jednou jsme byli před Vánocemi v divadle a říkali si, že si z toho uděláme tradici, no úplně se to nepodařilo 😂
@levandule_k já dárky taky ne, ale nevím kdo vymyslel Vánoce před koncem roku... Takový únor by měl neco do sebe... sníh, klid, pracovně okurková sezona...
@j.a.n.i To samé já, ale letos mám dobře našlápnuto 😊 pro malou mám dárky všechny, pro ostatní nakoupím do 14 dnů, sníh na oknech máme, kolekce snad seženu v sobotu...
@klokanka31 Ve středu jsem idela v Albertu.
@klokanka31 ano, maji
@klokanka31 ano,u nás prodejny Albert už mají kolekce, adventní kalendáře a Mikuláše s kolektivem 🤣🤣
@klokanka31 koupit kolekce teď, tak z nich do Vánoc nezbude nic.
@klokanka31 To já taky, ale v prosinci 😀 Aspoň mají už teď svoje kupce a není to pro obchody zbytečné 🙂
@somalicats To mi povídej, budu je muset před malou schovat 😃
@klokanka31 pepco, Kik, tedy, tesco
@klokanka31 jooo kolekce 😀 jsem si to spletla s ozdobama. Kolekce mají Tesco, Lidl, Kaufland, albert
Tak mám nakoupeno, kolekce měli teda jen v makru 🤔 ale jinde mají už kalendáře, Mikuláše...paráda 😊
Kolekce nevím, ale příprava na Mikuláše je např. v Bille už pár dní, tak možná mají i vánoce=)