Jídlo na oslavu, co uvařit?

erix_siu
31. pro 2016

Ahoj, poradíte mi prosím, co uvařit k obědu na rodinnou oslavu pro cca 15 lidí ( z toho jedno dítě má 1.rok a druhé 3.roky). A případně jaké pohoštění ještě udělat. děkuju

lucinkaxxx
1. led 2017

Napada me losos,nafiletujes,hodis do trouby a za 15 minut mas hotovo. Jem sul,pepr a ja treba jeste sypu sezamovym seminkem. A k tomu variaci priloh. Treba domaci ameriky,detem kasi,nejaky salatek. A aby to nebylo suche,tak peprovou omacku a nebo tzaziky ( to muzou i deti,je to jen okurka,recky jogurt a koreni.). Polevkj bych volila bud vyvar a nebo nejaky krem? Brokolicovy,zampionovy...
A pohosteni,jestli bude dort,tak sladkeho bych vic asi ani nedelala,ze zkusenosti vim ze se to moc neji. Pokud ano,tal treba jsem delala tiramisu do takovych tech jednorazovych kelimku (jak mivaji v cukrarnach treba). Jeste jsem delala detem,ze jsem na spejli napichala ruzne ovoce cerstve ( jahodu,hrozno,maliny atd. Ale to ted neni sezona.
Ze slaneho se krome chlebicku a iednohubek u nas velmi osvedcili sneci z listoveho testa,kureni minirizky. To vzdycky zmizi jako prvni. Pokud ale mas hosty pozvane i na obed,tolik bych to nehrotila. Ja mam vzdycky strach ze bude malo a pak toho je zbytecne moc. Detem jeste doporucuji koupit kukuricne krupky,delaji i uchucene a mebo ty obyc. Tim nic nezkazis ;)

lucinkaxxx
1. led 2017

A omlouvam se za chyby,pisu z telefonu. Snad je to srozumitelne.