Ahoj holky.Chystám se manželovi koupit nejaký luxusní pánský parfém,který pěkně voní a vydrží dlouho.Mužete néjaký doporučit?Díky
Jil Sander for men!! Nej vůně! Nevtíravá, svěží, nenápadná a přitom naprosto signifikantní!
Dior - Eau Sauvage nebo Fahrenheit, ten první má podle mě větší výdrž.
Pánských parfémů jsou plné prodejny i eshopy. K finálnímu výběru diskuse nepomůže, je potřeba jít a fyzicky očuchat. Zvlášť, když na každém to voní jinak.
Každá tady napíšeme vůni, která se líbí zrovna nám a na našich mužích...
já muži pořídila toaletní vodu od Davidoff Cool Water Man nám oboum nádherně voní, není ani drahá a vydrží v klidu celý den 🙂
Hugo Boss Boss No.6 Bottled a nebo Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night 🙂) ... ale je dobré si zajít do parfumérky a "očuchat" a pak následně třeba na netu koupit 🙂))
Manžel miluje Hypnose ... koupila jsem mu i Fahrenheit od Diora, což také příjemná vůně, ale stejně se vrátil zpět k Hypnose 🙂 ... musím říct, že i mně se moc líbí
Viktor&Rolf - Spicebomb 🙂
Homme Ideal 🙂
Až budeš v parfumerce, očichej určitě i Paco Rabanne 1 Million. Tahle vůně může za to, že jsme s manželem spolu :D. Už na prvním rande mě úplně omámila. Hodně lidí se nás vyptává, čím to manžel tak hezky voní. A je to fakt držák - na košili je cítit i po vyprání. Cihly mu kupuji pravidelně, je to prostě vůně mého milionového chlapa 🙂
Na manželovi se mi nejvíce líbí vůně Hugo Boss No.6, Gucci Guilty, Bleu de Chanel nebo Mercedes Benz intense 🙂
Hugo Boss Boss No.6 Bottled Sport - pozor, "sport" má bielu flaštičku, klasická nesport verzia priesvitnu. Sport je dokonalý 🙂
Gucci Guilty, Trussardi My Land, ale uplne top je Aigner Evolution Man 2
Dior Homme 😉
Holky voní vám na muži Burberry London? Já jsem z něho hotová, ale nevím, jestli by partnerovi voněl, je hodně kořeněný. On sám si parfém není schopný vybrat, ale zase je dost drahý a nechci na něj pak shánět nějakého kupce. dekuju za radu
U nás mě vyhrál calvin klein eternity summer a přidávám se k těm, co jim voní Hugo boss No. 6, to je taková moc pěkná klasická pánská vůně
Ten hugo boss u nas taky vyhral no, ale posledne mi pritel rikal ze to ma uz opravdu kazdy a koupila jsem minule vanoce od davida beckhama Instinct a pritel si na ni zvyknul 🙂 jukni asi na parfums tam ej nejvetsi vyber co jsem zatim videla
no to je tezky :D musis vybrat co voni tobe. pokud teda neni takovej vybiravej :O
za me Bruce Willis 🙂
Ještě, že existuje tolik vůní :D já jsem ráda, že si přitel vybírá lehký vůně a ne žádný těžky mrchy
Manžel má rád Lacoste Essential je to lehká, svěží vůně, nic agresivního a vydrží dlouho. Já tu vůni na něm miluji a teď jí mají se slevou 57 % to už je fakt rozdíl za ní vyplácnout 2000 nebo 800 stovek 😍
https://www.notino.cz/lacoste/essential-toaletn...
Taky mu kupuji to naco je zvykly, takze i letos mu budu uz po treti kupovat stejny parfem, nema rad zmeny
Sazka na kosmetiku je jistota, to potesi vzdy kazdeho.
jakýkoliv Hugo Boss nebo YSL L´Homme🙂 za mně nejlepší 😍
Acqua di gioia? To záleží na tom, jak by se Ti líbilo, aby Ti ten Tvůj voněl. Vyraž a počuchej si. 🙂
Armani Aqua do Gio
Jo jo Hugo Boss to jsou sexy vune na muzskych
Můj muž se voní vůní od Emanuel Ungaro, řadou Homme III. Miluji ji. . A taky jsem měla vždy ráda Givenchy pour Homme, ale tou se voněl můj ex tak už ji nekupuju 😉 Ale každémá se líbí něco jiného a taky na každém voní jinak.