Kamarádka má 30. narozeniny. Nevím co koupit, ale chci něco originálního. Poradíte někdo???
stáhnout nějaké foto a dát premalovat jako kresbu. teď o tom dost uvažuji pro přítele.
No a co má ráda ?? Já myslím, že není důležité, aby to bylo originální, hlavní je, aby se jí to líbilo, aby to byl její vkus 😕
Žádost do domava důchodců, ted se prej čeká dlouho 😀 a nebo zamluvit pokoj na psychině... 😀
Pokud ti řekne, že nic nechce, prodává se i nic 😀
http://zertovne-predmety.heureka.cz/nic/
A co flasku champagnskyho? Ne Bohemku, ale neco co by si normalne nekoupila. Nebo poukaz na nejakou prijemnou masaz nebo darkovy poukaz na veceri;)
já bych zvolila asi nějaký šperk než něco originálního 🙂 třeba hodinky nebo náušnice, dobrý výběr mají na izlatu24. mkni se tam, dobře ti i poradí. kupovala jsem tm pro mamku náušnice na narozeniny 🙂
Darovala jsem kamaradce nakupovaci den 🙂 dala jsem ji penezni limit na nakup a ona si nakonec vybrala saty spolecenske na jednu akci co ji cekala a byl to pro ni vydej na vic. spojily jsme prijemne s uzitecnym 🙂
Já mám takovou bláznivou kamarádku, s kterou jsme vždy podnikaly ptákoviny. Před týdnem sem narazila na slevomatu na nějaké striptérské vystoupení 7 chlapů co jezdí po Evropě. Tak jsem nám koupila 2 lístky, že si uděláme dámskou jízdu 😀 K tomu jsem jí pořídila hodinovou masáž 🙂
Jeste me napadla darkova kazeta s parfemem a kremem a tak jak se davaji takove ty sady. 🙂 sice to neni nic originalniho ale potesi to 🙂
@michaelanavrc taky se mi tento napad libi 🙂
Kup jí nějaký fotodárek, ať má na památku 🙂 z srandy bych jí nechala udělat třeba fotodeku s vaší fotkou to od nikoho určitě nedostane 🙂
Poukaz na foceni ?