Jaký dárek k diamantové svatbě?

zaludova
24. říj 2016

Ahoj, nemáte nějaký nápad, jaký dát prarodičům dárek k diamantové svatbě? Koupila jsem zatím přáníčko...ale jinak nemám tušení...

mavanka
24. říj 2016

My ke zlaté svatbě dělali dva obrazy - jeden z jejich zvětšené svatební fotky (tajně vypůjčené) a druhý současný se vším potomstvem po 50 letech (měli jsme před tím svatbu, tak jsme takovou fotku dali s snadno dohromady). A tu jejich svatební jsem jim dala i na dort - z jedleho papíru - nemohli se vynadivat 😀

sarihy
Autor odpověď smazal
Zobraz
zaludova
autor
24. říj 2016

Moc díky za tipy...ale to už bohužel nestíhám :(

mavanka
24. říj 2016

Ono to moc času nezabere, fotku vytisknou na počkání skoro kdekoli (nebo v rámci jednoho dne) - stačí ji jen dát dohromady... a rámečky taky nejsou nedostatkové zboží...

malinkaelinka
25. pro 2016

Zakladatelce to už asi nepomůže, ale třeba někomu dalšímu 🙂 my jsme manželově babičce a dědovi koupili robotický vysavač. Manžel jim ho zprovoznil, nastavil, nemusí se o nic starat, babičce to ušetří hodně práce....já osobně moc na hmotné dary nejsem, raději dávám věci, které se dají spotřebovat, ale tohle byla trefa do černého 🙂

miskazbrna
11. dub 2017

My jsme riskli dárek k diamantové svatbě velmi netradiční. Rezervovali jsme únikovou hru Tajemství Císaře od The Chamber, na kterou jsme babičku s dědečkem po dlouhém přemlouvání vytáhli i s dětmi. Hru totiž může hrát více osob. Báli se, že to bude něco jako počítačová hra a že tomu nebudou rozumět. Děti se těšily, ačkoli nevěděly,o co jde, protože jsme jim řekli že je to v podstatě počítačová hra, ale naživo. Nakonec to byl jeden z nejlepších společných rodinných zážitků vůbec. Staroušci se naplno pustili do řešení všemožných hádanek a hlavolamů a děti jim nadšeně a velmi zdatně pomáhaly. Já jsem jen s úžasem sledovala, jak se všichni společně baví a nadšeně si hrají jak malé děti. Byli jsme pak ještě na jiné únikové hře, ale ta byla dost nekvalitně zpracovaná, takže příště jdeme na další od The Chamber.