Ahoj, nemáte nějaký nápad, jaký dát prarodičům dárek k diamantové svatbě? Koupila jsem zatím přáníčko...ale jinak nemám tušení...
Moc díky za tipy...ale to už bohužel nestíhám :(
Ono to moc času nezabere, fotku vytisknou na počkání skoro kdekoli (nebo v rámci jednoho dne) - stačí ji jen dát dohromady... a rámečky taky nejsou nedostatkové zboží...
Zakladatelce to už asi nepomůže, ale třeba někomu dalšímu 🙂 my jsme manželově babičce a dědovi koupili robotický vysavač. Manžel jim ho zprovoznil, nastavil, nemusí se o nic starat, babičce to ušetří hodně práce....já osobně moc na hmotné dary nejsem, raději dávám věci, které se dají spotřebovat, ale tohle byla trefa do černého 🙂
My jsme riskli dárek k diamantové svatbě velmi netradiční. Rezervovali jsme únikovou hru Tajemství Císaře od The Chamber, na kterou jsme babičku s dědečkem po dlouhém přemlouvání vytáhli i s dětmi. Hru totiž může hrát více osob. Báli se, že to bude něco jako počítačová hra a že tomu nebudou rozumět. Děti se těšily, ačkoli nevěděly,o co jde, protože jsme jim řekli že je to v podstatě počítačová hra, ale naživo. Nakonec to byl jeden z nejlepších společných rodinných zážitků vůbec. Staroušci se naplno pustili do řešení všemožných hádanek a hlavolamů a děti jim nadšeně a velmi zdatně pomáhaly. Já jsem jen s úžasem sledovala, jak se všichni společně baví a nadšeně si hrají jak malé děti. Byli jsme pak ještě na jiné únikové hře, ale ta byla dost nekvalitně zpracovaná, takže příště jdeme na další od The Chamber.
My ke zlaté svatbě dělali dva obrazy - jeden z jejich zvětšené svatební fotky (tajně vypůjčené) a druhý současný se vším potomstvem po 50 letech (měli jsme před tím svatbu, tak jsme takovou fotku dali s snadno dohromady). A tu jejich svatební jsem jim dala i na dort - z jedleho papíru - nemohli se vynadivat 😀