Možná je to stále dokola, ale stejně se zeptám a sice: co jste daly nebo byste daly k 10. narozeninám dceři? Nějak mě nenapadá nic originálního.
u nás byla volba mezi zvířátkem (králík) nebo mobilem. Obojí chtěla strašně moc, ale nakonec u ní vyhrál králík 🙂 (mobil dostala o půl roku později)
No, ráda si počtu, elektroniku má, psa nekoupím 😆
Syn mel ted deset a dostal od nas mobil (nemel ho), zalozili jsme mu detsky ucet-karta, stribrnou pamatecni minci (investicni) a knihy s mekousi 🙂)) Dceri dam bud taky minci nebo sperk-stribrny, neco na pamatuku k prvnim kulatinam.
Dcera bude mít 10. narozeniny už brzy a dostane chytré hodinky (její současné se ji rozbily), několik náhradních pásku na ne, skateboard, zlaté náušnice, oblečení, zvažuji ještě takovou tu malou tiskárnu, co vytiskne fotky z mobilu.
Dcera ke svým prvním kulatinám dostala náušnice 😉
Podle jejího vkusu. Původní už měla moc holčičkovské.
Naše má 10 zrovna dnes 😉 Jako dárek dostane se mnou výlet do Paříže a do Disneylandu. Jenom se mnou, bez ostatních sourozenců. A jelikož to ví, tak ještě dostane pár drobností, ale už opravdu drobností v souhrnu do 500 🙂
Děkuji všem, jste skvělé. Holky a máte doma někdo mp4?
Dostala nové in-line brusle a kurz plavání Mořských panen v kostýmu.
Tak to docela ziram jak drahe darky nektere decka dostavaji,o tom se nam ani nesnilo 🙂
@zelenaesmolda toto už nám říkaly babičky. Jim zase ty jejich. No a naše děti budou to stejné používat na mladší generace 😉
@ee.liska
jo,to je mi jasne,ze se doba proste meni ale jinak to asi clovek v nima kdyz je to prechod ja-moje dite nez babicka-mamka,ze nas v minulosti ty skromnejsi darky nejak neprekvapily,tedka je to behem jedne generace docela velky skok 🙂
my máme psa, králíky, rybyičky a želvu, kočka mně už neprošla u manžela 😀 jinak souhlasím, že je doba, kdy děti mají fakt asi "všechno" a dárky se vymýšlí čím dál hůř
@karlam
hele a co treba nejaky zazitek misto hmotnych daru?
@zelenaesmolda ano také o tom přemýšlím, třeba nějaká únikovka
@zelenaesmolda Tak treba ja si hrala s panenkami do 13 let, prvni Barbie jsem dostala prave k desatinam - to byl top darek. Zkus to dat v tuto dobu desetilete slecne 🙂)) Doba se meni.........
Dcera dostala mobil ,oblečení a vylet do Paříže ,měla sen vidět Eiffelovku.
@drzticka81
no vsak ja netvrdim,ze nemeni 🙂
Já taky koukám....syn bude mít 10 na konci roku a nad takovými dary jsem teda vůbec nepřemýšlela...
@zelenaesmolda ja uz si připadám skoro blbe ze chci synovu kamaradovi (11 nebo 12 let) dat polystyrenovy letadylko na gumu. Teda dve, aby mohli litat oba kluci. Snad se stim aspon chvili vyblbnou.
Dcera dostala chytré hodinky, které si přála cca za 500 a pak
@zelenaesmolda taky mi přijde. Moje dcera má 10 let za týden a takto drahé věci rozhodně nebude mít.
@karlam já bych si nehrála na originalitu ale dala hlavně to,co si přeje