Maminky jak vtipně darovat peníze novomanželům?? Jdeme kamarádce na svatbu a už mi dochazi nápady 😒 prosím o nápady 🙂
Tiež sme dostali peniaze v rame ale aj malu truhličku s "pokladom"...mince 10-50Kc, obsypané dekoratívnymi kamienkami a takými voňavými serepetickami.
My jsme narvali smotané bankovky do stříkaček a přidali nápis "finanční injekce". My jsme dostali peníze v lahvích od piva (jsme známí pivaři 🙂) A kamarádka měla na svatbě úkoly, za jejichž splnění dostávali novomanželé zlaté cihličky (ze sádry), ty pak rozbili a v některých byly taky schované peníze... ale to dalo bratrovi nevěsty hodně práce toto vymyslet a připravit
Já jsem objednala tuto pokladničku http://www.potvor.cz/obchod/svatebni-pokladnick... . Nechala jsem tam napsat na společné sny, jména a datum svatby. Do pokladničky dáme peníze.
www.pinata.cz
Nedavno jsem narazila na tyhle stranky a rikala jsem si, ze by nemuselo byt spatne takto darovat penize 🙂
Tak nakonec jsem vymyslela dětský deštník ( mají malou holčičku) a na drátky jsem navázala peníze. Když ho otevřeli tak jim prseli peníze. Mělo to úspěch 😀
Na kamarádčnině svatbě jsem viděla, že dostali větší kytku v květináči (takový malý keřík) a na ní byly navázané ruličky stokorun....a k tomu průpovídky, že peníze přeci jen rostou na stromě 😀
My jsme dostali zaramovane bankovky.Byl to slozeny obraz ze 100,- a 200,-