Jak vtipně darovat peníze novomanželům?

lucosek30
10. srp 2015

Maminky jak vtipně darovat peníze novomanželům?? Jdeme kamarádce na svatbu a už mi dochazi nápady 😒 prosím o nápady 🙂

cica002
10. srp 2015

My jsme dostali zaramovane bankovky.Byl to slozeny obraz ze 100,- a 200,-

bajana
10. srp 2015

Tiež sme dostali peniaze v rame ale aj malu truhličku s "pokladom"...mince 10-50Kc, obsypané dekoratívnymi kamienkami a takými voňavými serepetickami.

hany_bany
10. srp 2015

My jsme narvali smotané bankovky do stříkaček a přidali nápis "finanční injekce". My jsme dostali peníze v lahvích od piva (jsme známí pivaři 🙂) A kamarádka měla na svatbě úkoly, za jejichž splnění dostávali novomanželé zlaté cihličky (ze sádry), ty pak rozbili a v některých byly taky schované peníze... ale to dalo bratrovi nevěsty hodně práce toto vymyslet a připravit

pavlapl
10. srp 2015

Já jsem objednala tuto pokladničku http://www.potvor.cz/obchod/svatebni-pokladnick... . Nechala jsem tam napsat na společné sny, jména a datum svatby. Do pokladničky dáme peníze.

xmele004
10. srp 2015

www.pinata.cz
Nedavno jsem narazila na tyhle stranky a rikala jsem si, ze by nemuselo byt spatne takto darovat penize 🙂

lucosek30
autor
10. srp 2015

@bajana já dělala něco podobného. Kulaté akvárko, na dně kamínky, mušličky, šňůru s perlamy a truhličku s pokladem. (peníze) V bance jsem proměnila dvacky (paní mi dala úplně nové) a papírové jsem smotala do ruličky a poházela kolem. Nomomaželé to mají stále vystavené 🙂

lucosek30
autor
10. srp 2015

@pavlapl to je super, ale do soboty to asi nepřijde ☹

lucosek30
autor
10. srp 2015

@hany_bany finanční injekce je super 😀 a ženich je obchoďák s pivem, tak určitě jedno z toho použiji 😀 jen nevím kde sehnat tu injekci... Zdravotní potřeby, lékárna?

hany_bany
12. srp 2015

@lucosek30 s tím bohužel neporadím ☹ Já jsem pracovala v laborce, tak jsem si stříkačky vzala tam... byl to spotřebák za pár kaček. ale v lékárně by mohli mít

lucosek30
autor
20. srp 2015

Tak nakonec jsem vymyslela dětský deštník ( mají malou holčičku) a na drátky jsem navázala peníze. Když ho otevřeli tak jim prseli peníze. Mělo to úspěch 😀

helabella
20. srp 2015

Na kamarádčnině svatbě jsem viděla, že dostali větší kytku v květináči (takový malý keřík) a na ní byly navázané ruličky stokorun....a k tomu průpovídky, že peníze přeci jen rostou na stromě 😀