Snažně prosím,
Jak jste řešili vy, nebo kamarádi rezervaci svatebních darů? Měli jste k tomu určenou třeba svědkyni, vypsali jste tipy na dárky na svůj svatební dar, nebo jste použili rezervační systém typu Tomikup, Beremese...?
Budu rád i za shrnutí výhod/ nevýhod jednotlivých nabídnutých řešení 🙂
Děkuju moc za usnadnění dilematu. 😉
Otázka je položena tak, že jsem asi s mym prispevkem mimo, ale i tak přidám, že my jsme nic nechtěli, čekali jsme syna a potřebovali auto. Takže ke svatebnímu oznámení byl připojený i takový itinerář s časovým rozpisem a dalším info a na něm bylo vhodným stylem zdůrazněno, že si dary nepřejeme a bereme jen cash 🙂
Možná neromantické, ale zaplatilo to celou svatbu, respektovali to úplně všichni 🙂
Celkově mi princip svatebních darů, i když si předem určím co přesně chci, přijde prostě divný 😀
Bavilo mě, jak u nás každý vtipné vymýšlel, jak ty peníze předat, aby nedávali jen obálku s bankovkami. Neměnila bych a všichni to ocenili, že nemusí nikde lítat, shánět a tak.
Nedalo mi to nenapsat 🙂 Veselé plánování přeji!
Souhlasím s Magdalenan. Není to mimo mísu. Peníze jsou nejlepší svatební dar 🙂
V mým okolí někteří lidé preferovali hmotný dar, abychom na ně měli památku. No a abychom neriskovali že nakoupí nějaký hlouposti, poslali jsme svatebčanům odkaz na online rezervaci svatebních darů Takhle to vypadá (není to náš seznam 🙂 ) https://www.tomikup.cz/list/public/920d7844-1d7...
Kdo chtěl, rezervoval si dar, ostatní dali peníze a svatba se zaplatila.
Moje nejlepší kamarádka se teď vdávala a s přítelem si vytvořili celej svatební web, což se mi celkem líbilo. Svatební dary byly jen zlomkem jeho obsahu. Hezky tam popsali harmonogram, dress code, tipy na výlety po okolí a dokonce možnost zvolit si hudbu na večerní párty 🙂
Ať se svatba vydaří!
Použili jsme seznam na beremese, chtěla jsem i nějakou památku v podobě hmotných darů např. skleniček na víno 🙂 a společnou domácnost jsme teprve postupně zařizovali.... Vkládala jsem i odkazy na věci, které se nám líbily...no ale ne všichni se tím řídili, takže jsme dostali např. úplně jiné nádobí apod....
Souhlasím, že nejlepší dár jsou bohužel peníze. Každý může dát kolik chce a nemusí se stresovat, že dárky ze seznamu jsou moc drahé 🙂 ale jinak vím, že kamarádka to sdílela jen přes online Google tabulku 🙂
My meli seznam na Beremese, a udelala bych to tak znovu. Kazdy, kdo nemel vlastni napad (tak podobne jsme to, i s www adresou, napsali na pozvanky) si vybral dle svych fin. moznosti, zarezervoval, takze ostatni videli, z ceho jeste vybirat. A my dostali, co jsme si prali. 🙂