Jak oslavit 6té výročí vztahu

giggi92
25. dub 2019

Ahoj, poraďte mi prosím, jak oslavit a co dát příteli na 6té výročí vztahu. Už mě pomalu dochází nápady, hlavně teď nemůžeme skoro nic a taky na nic pomalu nemáme náladu, protože jsem v sobotu prodělala potrat ve 23tt takže nějaké cestování, vířivky, sexy věci nepřipadají v úvahu, ale chci trošku změnu a nechci, aby jsme se doma trápili a aspoň trošku ten smutek něčím zahnali.

pipi_puncocha
25. dub 2019

Já nevím jestli bych na vašem místě vůbec měla náladu něco slavit. 😔😥 ale třeba mě napadlo koupit si nějakou stolní hru (jestli vás to baví), já jsem na Vánoce koupila Game of Thrones a docela se u toho zabavíme, pravidla jsou tak složitá, že nám to vystačí na dlouho. Nebo vyloženě pro partnera třeba nějakou tu projížďku luxusním autem. No a dobrou večeři, jestli už můžeš chodit ven, nebo si něco objednat.

lennus
25. dub 2019

Ahoj, to je mi líto, my taky přišli o miminko ve 23. týdnu, šlo o předčasný porod. Kdybys chtěla, klidně napiš. Zrovna dnes slaví naše holčička rok, narodila se po bráškovi, který umřel a před ním se narodil ještě taky předčasně syn, ten je naštěstí zdravý, to bylo "jen" o sedm týdnů, po něm ještě potrat v 11.t.. Tak držím palce, věci se v životě rychle mění, ta bolest je veliká, když rodiče přijdou o dítě, ale čas ty rány trochu zhojí, držte se!

Ale teď k dotazu. Co třeba nějaký výlet do přírody? Nás příroda hrozně nabíjí nebo jestli máte čas a peníze, tak i nějaké cestování po šestinedělí, to by mohlo být ideální ve vaší situaci, prostě změna. Nás čeká 9. výročí teď v červnu a tím, že máme dvě děti, tak chodíme na snídani, tak to by šlo taky, udělat si hezký den, začít snídaní někde v restauraci, pak třeba procházka, výlet, oběd, divadlo či kino, prostě pohodička. My už si tedy žádné dárky nedáváme, jen manžel mi dá kytku třeba.

giggi92
autor
29. dub 2019

Neměla jsem namysli slavit jako radostně juchat, jen tak prostě symbolicky, abychom přišli na jiné myšlenky. Přítel byl celý víkend v práci a přišel až večer takže přírodu jsem zavrhla. Upekla jsem jeho oblíbený dort s bílou čokoládou, dala jsem mu Merci a večer jsme si vypili naše oblíbené Chardonnay a zkoukli Aquamana, takže to byl fajn večer... Jinak děkuji za nápady. 🙂

@lennus
@pipi_puncocha

evalukanova
27. led 2020
Uživatel evalukanova je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evalukanova.

Ahoj,
Chtěla bych se s vami podělit o mojí zkušenost s rodinou oslavou. V létě sem obednala firmu vrontheroad, která se zabývá o virtuální hry. Celý večer se o nás starali, všichni se nasmáli a díky ním máme krásný vzpomínky!😍 takže jenom a jenom doporučuju!