Ahoj, chtěla bych se zeptat jak ,,podstrčit,, dárky pod stromeček. Obývák a jídelnu máme společnou a do chodby nebo tak stromek dávat nechci.
U nás si dáme brzkou veceri a pak se jdeme na půl Hodky projít, vyhlížet Ježíška. Já se trochu zdržím a dám pod stromeček dárky. Když přijdeme, stromeček svítí a Ježíšek zvoní na zvoneček . Manžel má Avila na můj mobil v obýváku.
@michaela19911991 přesně tak i u nás, manžel vezme deti, prskavky a jdou vyhlížet Ježíška ven. Já jdu “poklidit po večeři” a rychle nanosim dárky pod stromeček. Je to vtipný, litam jak blázen a snasim dárky ze všech skrýší 😂😂
přesně,ať jde dítko s tatínkem "vyhlížet Ježíška" ven,můžete vzít prskavky,pak můžeš nanosit dárky a jít za nimi nebo na ně čekat doma a pak jít společně ke stromečku,až se ozve zvonění,záleží jak staré máš dítko...
Jee děkuju moc holky, vyhlížet Ježíška mně nenapadlo. Je to perfektní nápad moc děkuju 👍👍👍 .
Já jsem mužské minulý rok poslala ven. S prakavkama dcera šla koukat a babičkama z okna a já šla na WC se švagrovou a jeste brácha přišel z venku. A rychle jsme nosili😂Brácha pak našel na mobilu cinkání a zazvonil 🙂🙂 letos nás tu nebude tolik tak to bude snad jednodušší v počtu dárků 🙂
Ježíška nevyhlizime ale jdeme prskat prskavky 😂😂😂V baráčku nemůžeme aby jsme ho nezapálili tak jdeme ven a mně se chci vždy na WC 😂
Vyexpeduji manzela s detmi do vany, tomu se branit nebudou 😉. Navic ten malej zatim potrebuje cistici zasah po kazdem jidle, nebude jim to nijak divny 😀.
I u nas se vyhlizi Jezisek venku 🙂
U nás stejné a letos jsem koupila 90 cm prskavky, konečně se nebudu muset tolik honit.🙂
Deti vyhnat s tatinkem ven nakrmit ptacky do lesa/parku nebo na delsi prochazku.
@michaela19911991 my chodili ven pred veceri vyhlizet prvni hvezdu na obloze a jak jsme ji videli, mohlo se jit zpet a veceret, v mezi casecestovaly darky pod stromecek 😊 navic se chodilo ke hnoji, zda tam nesedi zlata kacena se zlatym vejcem.
Holky já se tak těším, až bude ten náš mrňousek na světě a taky mu budeme dělat takové Vánoce a vůbec všechno na co jsme byli zvyklí jako malí 🙂❤☃
My sme to ako mali mali proste tak, ze jesisko ma toho vela a moj tatko mu ochotne vzdy pomohol, kym my sme sa museli schovat, lebo deti jeziska vidiet nemozu :D :D neviem jak sme na toto mohli pristupit, nasi moc kreativni neboli a to sme verili dost dlho s bratom.. Tak uvidime co buduci rok vymyslime, maly bude mat rok a 2 mesiace tka to uz bude chciet nejaku kreativitu..
my chodime po jidle volat jeziska ven prskavkama... ja delam, ze nestiham at jdou napred , nahazim darky pod strom a bezim za detma ven, vyprskame par prskavek a jdem domu
My se vždycky schovaly se ségrou a mamkou do dětského pokojíku a taťka šel:
1) "Zeptat se sousedů, jestli už u nich nebyl ježíšek"
2) "pro uhlí do sklepa"
My byly tiše, abychom ježíška nevyplašily :D Když ježíšek zazvonil, čekaly jsme na taťku, až se vrátí, že prý slyšel ježíška a pod stromkem už jsou dárky.
Jinak čím starší jsme byly, tím horší to naši měli. Jednou takhle najali souseda :D V pokojíku jsme byli schovaní všichni a vedle v obýváku šly slyšet skutečné kroky! 🙂
@evka_jurca tak to klobouk dolů před vašima 😅
My jsme se chodili s tatínkem a ségrou po večeři dívat ven, jestli Ježíška nezahlédneme 🙂), když jsme byly malé - a maminka to mezitím připravila.
Teď, u našich dětí, už máme v domečku prostor - stromeček ozdobím a vše připravím v pracovně, odpoledne, když jsou děti s manželem venku. Po večeři se jen rozsvítí a zvoní. Do obýváku jej přestěhujeme druhý den - abychom ho užili 🙂