Inspirace - Vánoce pro 4letou. Máte tip?

14. lis 2024

Ahoj mám dilema... Vánoce se blíží a já nemám jediný dárek. Dcera má 4 roky a díky babičkam které nutně musí furt něco kupovat má snad vše 😞a já teď nevím co koupit... Fakt mám dilema. V říjnu měla narozeniny a teď zase vánoce, já už s EU toho fakt picnu 😂

baru7889
14. lis 2024

Tady se připojím, mám stejně starou dceru a stejný problém🤣

areh
14. lis 2024

Mám kluka, ale budu dávat větší kolo, lego, dřevěný domeček a pokladnu (to si přeje).

alianan
14. lis 2024

U nás vysloveně chce Baby born velkou sestřičku a oblečení na panenku, duplo Elzu a Pepu, kupovala jsem nádobí do kuchynky a dostane knížku.

Ještě chce a od nás nedostane - vílí křídla a šartičky, další vybavení do kuchynky, dřevěný dort, Duplo mořskou vílu a panenku mořskou vílu, oblečení s Elsou, velkou sadu tenkých (prostě ne těch silných) pastelek, koloběžku, modelínu......
Vlastně toho chce hrozně, když se dostane ke katalogu hraček, zaškrtá uplně všechno.

swan42
14. lis 2024

Mozna by to chtelo napsat co uz mate nebo co ji bavi. A taky jestli mate zahradu nebo velky prostory
Tvoreni? Malovani? Tancovani? Ma nejakyho oblibence z televize? Jednorozce? Kocky?
Neco, co si prala k narozkam a nedostala to?
Zebriny, balancni kameny, kineticky pisek, vybaveni do kuchynky, sáňky, kolobezka, roboticka kocka, furby, albi tuzka+knizky k ni, panenky s obleckama, barbiny, cesaci hlava, domecek pro panenky, polštářky, jidelni sada s oblibenou postavickou, batuzek, kabelka, šatičky, instantni fotak, detske hodiny s melodiemi/hrama, detsky tablet, detsky mobil, mikrofon, hudebni nastroj v detske verzi, pokladnicku, lego friends, listky na koncert Karol a Kvido, listky do kina, nejaka hra, povleceni, lustici casopisy, knizka pohadek (je i ze hlavni postava muze byt ona-vyplni se tam jmeno a oni to s tim vytisknou), hracky do vany (tobogany, takovej sliz), bomby o koupele.....

alice180
14. lis 2024

Já jsem si třeba myslela, že už se letos zbaví ty po... Tlapkovy patroly. A ne prostě !?!?

veroniquecz
14. lis 2024

@alice180 Jj u nás kompletka Patrolové Vánoce 😁

barulina
14. lis 2024

Tak my jsme babičce řekli o povlečení. Každému vybereme s jeho tématem. Takže 1x Pokémon, 1x Marvel, 1x balet, 1x koně 🤣

dejvitka
14. lis 2024

Joo, ty babicky. To je u nas stejne, koupi vse, kolikrat i to, co deti vubec nebere a topime se v hrackach a pak je tezky neco vymyslet.

Dceri je 3,5 roku a letos dostane kolobezku, karaoke set s mikrofonem, Baby Anabel, plysaky Skye a Vceli medvidky, Duplo Frozen, drevene doplnky do kuchynky (z Alzy, maji treba parky, salamek, caj, vajicka, co bych za to jaka mala dala 😃) a pak obleceni - blyskavou sukni, plysove backorky, baletkovy dres a saty Frozen. Mozna jeste drobnosti jako modelina, pastelky apod. Ma rada rozbalovani.

alice180
14. lis 2024

@veroniquecz strašný 😀

veroniquecz
14. lis 2024

@alice180 jak se to vezme, starší v tomhle věku měla Elsu. To už snad radši ta tlapkova 😁😁

alice180
14. lis 2024

@veroniquecz no teď ještě ten Gábin barák. Kočkózní a kočkastické a to si děláte kočku. To je teprve výplach. To je fakt lepší tlapkovka.

lauriak
14. lis 2024

Mam rovnako staru dceru. Taky mame uz doma vsechno.. Kupila som jej plysaka Bluey, karticky pokemonov, lego friends a preliezacku od antonieemma.

klokanka31
14. lis 2024

A proč si sama neřekne co by chtěla?

verunnaj
15. lis 2024

@alice180 Joo vzdycky když začne s tím no to si děláš kočku, tak úplně trnu co z ni vypadne 😂😂😂
Jinak u nás další Albi knizky, lego, sada na bomby do vany, nositko pro panenky, nová výbava pastelek a fix, lego podložka, princeznovsky saticky (samozřejmě rozprostřené i mezi babičky atd)

alice180
15. lis 2024

@verunnaj 😀 a úplně největší tragédie pro mě je, že jsem si tuhle zpívala nějakou písničku z toho, říkám si jdu se zabít.

michaela666
15. lis 2024

Z těch hlavních dárků co si naše skoro 4 leťačka přeje - panenka Baby Born, sonický kartáček a opravdická kytara ( pořídili jsme v hudebninách ukulele). Dál dostane dřevěnou sadu kosmetičky, Albi tužku, hrneček, hru Příšerky ze skříně. Tohle je moje strana rodiny, která se ptá co mají koupit. Doufám že od manžela to pojmou střídmě. 😀 Zase bude doma hračkářství určitě. 🤦

alice180
16. lis 2024

No já jsem řekla ostatním příbuzným, že prostě koupí jednu věc, ale pořádnou a ne 350 tisic věci. Narovinu jsem jim řekla, že už to dom nemame kam dát a když ji toho dají plno nechá si to u nich na hraní.
Dostane: domek pro panenky plus panenky do něj, vozidla tlapkovky, Albi koledy, mikrofon, sadu pro princeznu, barbínu s oblečením, knížku s figurkami Gabin kouzelný domeček, dobble, vysavač Vileda