Od babiček jsem dostala za úkol vymyslet co mají koupit pro malou k vánocům. Malé bude na Vánoce 7 měsíců, co byste poradily?
Leporelo, dřevěné kostky, hopsadlo nebo v Lidlu ted mají katalog krásných dřevěných hraček, tak jestli něco nezaujme..
My se chystame k vanocum pro syna (ted 8m) na kostky, utukutu, mozna nejake odrazedlo a activity board (to budeme vyrabet). Aktualne k svatku dostal smyslove micky a sneka od yookidoo
brzy jí nejspíš začne bavit vkládání tvarů nebo takový ten drátový labyrint, není to přímo na "teď" ale mně by to nevadilo, v šesti měsících toho není moc, s čím si děti hrají
Já nevím no, mladšímu bude 1,5 roku a i tak mi přijde, že Vánoce bude mít těžce na háku ještě. Od 6. měsíce ho bavil balon, bouchání do čehokoliv, leporelo nebo rozhazování kostek. Drahé hračky od Lamaze, Fisher Price atd. absolutně nezájem :D
@klokanka31nas prcek si hodne vyhral s vkladackou Djeco Bigabasic, pak miloval treba knizky z rady "Kde je pani sova"?.
@klokanka31 At babičky koupi plinky :D Šustici knizky jsou třeba fajn, gumové kostky, oblečení..
U nás v tomto věku jasně vedl Upovídaný míček od Vtech. Syn ho dostal asi v 5 měsících. Teď mu bude 10 měsíců a pořád je to hračka číslo 1
@klokanka31 můj syn má sedm měsíců a miluje loutky a maňásky a společně se vyblbneme s dětským pianem