Ahoj maminky, vždycky jsem tenhle druh příspěvků nesnášela, ale ted sama jsem bezradná. Už měsíc vymýšlím, co dát malý pod stromeček (to jí bude zrovna 20 měsíců). Hodiny prohlížím eshopy s hračkama na netu a pořád nemužu na žádnej vhodnej dárek narazit. Doma toho má malá dost řekla bych, ale u ničeho moc dlouho nikdy nevydržěla. Občas se vrací ke knížkám nebo z nudy k tomu, co tu prostě má, ale jinak nic. A já prostě nevim, co jí dát. Má tu tedy knižky, kostky, stavebnici, plyšáky, učíčí věže, prolejzací stan, motorku, smetáček, lopatku, atd..... Poradíte někdo nějaký šikovný dárek, tak do 1000 Kč, který u vašich dětí měl úspěch? děkuju moc
@janinasm U nas docela frcelo Play doh, maji sady uz od 2+. Pak Lego duplo, vkladacky, nebo Topanifarm https://www.agatinsvet.cz/topanifarm-skladaci-d...
u nás ve s stejným věku dostala (a nejvíc frčela) Kuchynka a panenka miminko. Hodně u nás v tomhle věku frčí lego duplo a tu topanifarm dostane letos je asi pro menší, ale ona furt dělá nějaký doměčky pro zvířátka, tak to podle mě dost ocení i ted.
@barunka1408 u nas leti Topanifarm jeste ted i u predskolaka a trileteho 🙂.
@mamikry tak to rada slyším 😍
Kolem dvou let měla nejradši lego duplo, puzzle a pexeso. Moc hezká je hra Můj první ovocný sad, ale je to společenská hra, takže ideálně hrát spolu. I když naše malá se s tím zabavila i sama. Stejně tak to pexeso a grabolo. Umí si s tím hrát i sama.
Lego Duplo, kuchyňka, puzzle.
@janinasm U nás teď frčí postavičky zvířátek, učíme jak se říkají, jaké dělají zvuky, stavíme farmy super
u nás loni (na Vánoce 18 měsíců) vedly hudební hračky (Pejskův ovladač), kuchyňka, ale ta není do 1000, máme z Lidlu za 1500, hraje si s ní každý den a Albi tužka a knížky zpívánky