Dárky pod stromeček. Co kupujete dětem?

klokanka31
14. zář 2024

Co kupujete dětem pod stromeček? Mně letos dochází nápady 🙈

tulipdona
14. zář 2024

Jak staré a pohlaví?

klokanka31
autor
14. zář 2024

@tulipdona Holka 4 roky

kiki1912
14. zář 2024

@klokanka31 syn 4 a půl roku teď momentálně dostane k Vánocům tablet od Xiaomi

michaela666
14. zář 2024

My už máme jasno. Hlavní dárek bude panenka Baby Born+ nějaké doplňky a oblečky. Sonický kartáček, lego Duplo vláček, knížky, tablet, nějaké tvoření a oblečení. Tatínek vyrábí první zbroj, to myslím bude mít největší úspěch.

U babičky to bude ukulele, to už si přeje dlouho.

klokanka31
autor
14. zář 2024

@kiki1912 Naše tablet už má 🤔

kiki1912
14. zář 2024

@klokanka31 u nás taky ale měl ho z druhé ruky tak teď dostane novej

verunnaj
14. zář 2024

U nás holka 4,5let, nositko na panenku, set kosmetiky (jako sprchace atd., ne sminky), knizky k Albi tuzce, cesaci hlava, nová výbava kvalitních fixu a pastelek a určitě nějaké saty 🙂

anetka1701
15. zář 2024

Lego! Hodně Lega! Ještě víc Lega 🤣🤣🤣

Ale jako vážně - lego je fakt ta nejvděčnější hračka na světě...

te_reza
15. zář 2024

Taky nad tím váhám, bude ji už 9, je to takový těsně před vypuknutím zjištění , že Ježíšek není.

shirilka
15. zář 2024

@klokanka31 Oba kluci (2,5 a 4,5) dostanou sonické kartáčky, nové láhve na pití, knížky a po širší rodině už řeknu to lego 😄 Popravdě s hlavním dárkem počkám až do konce listopadu, podle toho, co je bude aktuálně zajímat.

kacka1994
15. zář 2024

Kluci 3 a 5 let dostanou doma lego, deskovku a kazdy svuj detsky digitalni fotak 🙂 Tablet nemaji a ani mit nebudou zatim 🙂

nazka
15. zář 2024

@klokanka31 u nás strašně frčí playmobil.. Jsou různé varianty, mrkni na to. Holky to mají strašně rády

klokanka31
autor
15. zář 2024

@nazka To vypadá dobře 🙂

nazka
15. zář 2024

@klokanka31 máme domek, nemocnici, farmu... 🙂

jane46
15. zář 2024

U nas se budu snazit je navest na notebook. Oba uz jsou ve skole, stejne ho budou casem potrebovat... televizi nemame a kdyz chteji na neco kouknout poustim na mem pracovnim a to uz je pro vsechny nevyhovujici. Je jim 8 a 6,5. Ale porad veri na Jeziska a to mi do toho muze hodit vidle.
Pak ruzne vstupenky... Hracky se snazim letos stopnout.

klokanka31
autor
15. zář 2024

@nazka Nemáš fotku té farmy? Abych viděla jak to vypadá v reálu

chemisterka
15. zář 2024

Dcera bude mít po Vánocích čerstvě 5, přání zatím nemá žádné, takže to vidím na lego, hodně lega a knihy, hodně knih. Pak mám starší, ta má 9 a napadl mě nový batoh do školy pro větší děcka a pak bude zase to lego a knihy. A jako společný dárek vidím lístky na nějaký festival. Ještě pak vybereme něco z dopisů pro Ježíška.

krisstina93
15. zář 2024

Vůbec nemám tuseni. Mame 3 děti 2-9 let a sem úplně v háji, už mají úplně všechno 😂 jistota je třeba to lego, friends pro holku, my už toho mame tuny.

nazka
16. zář 2024

@klokanka31 prověřím holky, ať to postaví a pošleme 🙂 můžu ti ukázat tu nemocnici

klokanka31
autor
16. zář 2024

@nazka Jj můžeš

barumrallyebum
16. zář 2024

Lego

veru181
16. zář 2024

@anetka1701 U nás třeba zatím vůbec nefrčí, i když už na to má věk 😀.

veru181
16. zář 2024

Průběžně si sepisuju, co děti nebo mě kde zaujme, ale kupovat se chystám většinu až později (hlavně u toho, co se ještě může změnit). Teď máme ve hře kuchyňku (tu ale už určitě máte 😀), dětský foťák s možností okamžitého tisku, knížky a zaujala mě kreslicí podložka v Lidlu, protože kreslení teď u nás frčí hodně, ale spíš takové pro radost, ne pro schovávání obrázků. A hodne u nás obecně jedou figurky dinosauru, tím se nic nezkazí.

ninive211
16. zář 2024

Mám děti o něco starší, ale je to rok od roku horší...z hraček pomalu vyrůstají, mobil dcera dostane nový k desátým narozeninám v říjnu. Knížek mají milion, společenských her taky (i když něco zase bude), panenky ty už nefrčí nějaký ten rok, tak pak něco tvořivého, něco užitečného, co by se kupovalo tak jako tak a jinak prostě nevím. Ve 4 letech u nás jeli tehdy My Little Pony (to nevím, zda už není za těch 6 let out), tak cokoliv s koněma a poníkama. A dlouho u nás jely panenky Enchantimals - panenky se zvířátky. To dostávala hlavně u babičky a má už celou sadu. Ale už si s tím prostě nehraje.

michaela666
16. zář 2024

@klokanka31 Poslední dobou dcera mluví o dětském kufříku kadeřnice nebo kosmetička, aby se mohla fintit jako máma. 😀

klokanka31
autor
17. zář 2024

Máte někdo zkušenost s dětským fotoaparátem co z něj lezou hned fotky?

kacka1994
18. zář 2024

@klokanka31 nemam, ale prijde mi to neprakticke :D moje deti by to vycvakali zs jeden den, na kazdem snimku 💩😅 a ja bych jen dokupovala napln :D

daisymaminka
18. zář 2024

Lego, zažehlovací korálky, panenka, společenská hra...

swan42
18. zář 2024

@veru181
@anetka1701
U nas je lego taky vubec nezajima. Navic ho maj uz vic nez dost

Krome novych knizek k albi tuzce, batuzku a polstarku jsem taky dost v hajzlu.
Tak to holt bude skromnější, stejne ty nase deti vubec neumi mit radost 🙈

veru181
18. zář 2024

@klokanka31 Brácha loni kupoval nějaký přes Temu. Pochvaloval si tam právě cenu náplní, že na to cvakání je to v pohodě a i to hezky tisklo. Já mám zatím vyčíhnutý tento: https://m.alza.cz/lamax-instakid1-pink-d7988597...