Co kupujete svým holčičkám pod stromeček ? Mám doma dvě cácory jedné 4 roky a druhé rok a 8 měsíců ...
Doma máme snad všechno.. Panenky, barbíny i oblečky,nádobí+jídlo, 4 druhy kostek, autíčka malá velká i traktory. 😅 Kočárky na panenky, kolo, odrážedlo, motorku, Různé panáčky, stavebnice a různé vkládací desky s tvary...
Starší chce nový kočár pro panenku a koloběžku ale té mladší nevím co koupit. Vůbec nevím🤷 Poraďte
Kuchyňku, Albi tužku (to bych vzala jako společný, u nás si s tím hrajou kluci, ale někdy od roka co stojí až po školní věk, stejně ta tužka tu miluje dvouletý i školák). Nebo nějakou jednoduchou deskovou hru, to by taky za chvilku mohla zvládnout i ta mladší.
Naše čtyř léta si přeje medvidka Cubby a Barbi mořskou vílu co ve vodě mění barvy. A úplně bych zapomněla na zmrzlinový stanek co v létě viděla v Pepcu 😂. K narozeninám (za měsíc) dostane lyonis kalendář s magnetkami
@maminakarol jsme na tom stejně... starší 4,5, mladší za týden 2. Takže ještě narozeniny do toho 🙄dostane firstbike, k Vánocům starší novou koloběžku, mladší nějaké dřevěné motorické hry, knížky pro obě. Obě se rády převlékají a tančí, takže dostanou nějaké vílí kostýmy se sukýnkou (viděla jsem např.v sinsay za přijatelnou cenu) a Albi tužku (měli jsme,ale rozbila se. Pokud nemáte, doporučuji, zabaví se obě). Ráda se ještě inspiruji, musíme totiž vymyslet ještě dárky od babiček...
Něco kreativního, třeba sešity s nálepkami, vodové omalovánky.
U nas 4 roky - hodne pomohl Lego katalog 😁 Takze si pri psani Jeziskovi vybrala hlavne lego... Plus dostane vlasatou panenku a k ni obleceni, par veci s Hello Kitty a kocku na voditku. Od babi a tety kuchynku a od strejdy stolni hru. Druha babi si jeste nevybrala... Par knizek tu taky mame.
Veci na tvoreni, malovani atd. u nas nosi Mikulas misto sladkosti.
Snad bude spokojena 😉
Za me poradim sehnat katalog hracek ci lego a at si vybere. Nase by jinak nevedela. Pomaham ji u toho vybrat, muze jen 5 veci a hned mam po starostech 😁
já naší dceři kupuju naušničky zlaté 🙂 a potom play doh plastelínu....všechno vždycky nakoupím i pro babičky a pro dědy a tak....oni mi pak dají peníze a zabalí si to sami...než nějaké blbosti od nich, oni s tím aspon nemají práci 🙂
@johca
myslis,ze male dite oceni jako darek nausnice?
@zelenaesmolda Třeba moje (v lednu 5letá) cácorka by byla štěstím bez sebe za náušnice 🤣 letos už dostala dvoje, ale teda ne zlaté. Ale určitě musí být i nějaká hračka nebo kreativ.
Koloběžku?
@maminakarol Já bych ji koupila, záleží jaké máte doma místo, houpačku a nebo takové ty "rozvíjející" hry. Např. šroubování maticek, chytání rybiček, atd... Mají v Pepcu i v Lidlu za pár kaček 🙂