Dárek pro přítele ke 30. narozeninám. Tandem? Nebo máte jiný tip?

16. říj 2020

Ahoj všem, potřebuju radu ohledně dárku pro přítele ke třicetinám. Pár nápadů mám, ale přijde mi, že to pořád není ono. Největší favorit je tandemový seskok. Přítel má tenhle typ adrenalinu rád, několikrát skákal bungeejumping, ale když jsem se o tandemu nenápadně zmínila tak na to reagoval tak nějak neutrálně. Neřekl, že by to chtěl zkusit, ale ani neřekl, že ho to neláká. Proto si tím nejsem úplně jistá :(. Chtěla bych mu ale věnovat radši nějaký zážitek než materiální věc. Mezi jeho další koníčky patří cestování, fotografování a sport (bojové umění a posilovna). Co si myslíte o tom tandemu? Popřípadě napadá vás něco jiného? Budu moc ráda za všechny tipy. Děkuju Vám! 🙂)

lolam10
16. říj 2020

Davala jsem 30 malych darku.jeslti ma rad adrenalin tak je tandemovy seskok dobry darek

zuzineckah
16. říj 2020

já dala manželovi výlet na Island, což teď asi nepůjde .... Nemá rád lodě? Co třeba kapitánské zkoušky?

prostenika85
16. říj 2020

Pokud rád fotí, co třeba nějaký fotokurz? Nebo jízda ve sporťáku? Chlapi a autíčka jsou vděčná kombinace 🙂 Pokud fandí bojovému umění, tak lístky na mma? Osobně bych byla nadšená z paraglide kurzu, ale ne každý tomu fandí.

autor
16. říj 2020

@lolam10 to je super těch 30 dárků! Můžu se zeptat, co všechno to bylo? Nemam vůbec fantazii vymýšlet 30 dárků 😂🙈

ba2te
17. říj 2020

Dávala jsem ke 30. narozeninám manželovi tandemový seskok, ale on si ho přál a mluvil o něm. Potom říkal, že by šel klidně znovu. Ale je to pacholek, protože ač moc dobře věděl, že já tomu nefandím a bojím se, tak mi ho koupil potom taky, že nechce jít sám... 🙈

lolam10
17. říj 2020

Polovina byly sladkosti,a cast bylo treba masaz ode me,vecere na prani ode me,100 pus apod.a pak par klasickych darku(znamky,ponozky,vouchery na zazitky..). jo a davala jsem mu to 30 dnu od narozenin,kazde rano jeden🙂

janablizka
17. říj 2020

Tak já jsem dostala tandemový seskok k 60 tinám.Vždy to bylo mé přání.Je to super adrenalin.Na seskoku jsem byla dvakrát mohu jen doporučit.Myslím že je to pěkný dárek.Byla jsem v Kunovicích tam se skáče ze 4 km.

snahnah
17. říj 2020

Původně jsem chtěla dát manželovi pilotování letadla, ale pak začal mluvit o seskoku, tak nakonec dostal seskok a kamarádi se mu složili na natočení a nafocení toho seskoku. Dostal to v létě, ale ještě si neskočil, protože 2 termíny se musely zrušit kvůli počasí.

kometkak
17. říj 2020

třicetiletý rum, kvalitní nůž, nějaký zážitek (seskok, střílení, osobního trenéra, kurz přežití, let balonem, vrtulníkem, virtuální realita) hodinky, vlněný kabát, rámové boty, kurz cizího jazyka, zbrojak, nějaký výlet/víkend/dovolenou podle jeho zájmů.. lyžovačka, chata se saunou a ohřívacím sudem, spaní v teepee.. vstupenky na koncert, hokej.. Apple watch, kožená peněženka, taška..

setba
17. říj 2020

Ja dostala od rodičů (!) ke 20tinam tandem. Nemela jsem o tom ani tuseni, netouzila jsem po tom. Ale nadchlo mě to a byl to super zazitek. Nechala sem si k tomu udelat i fotky a ikdyz uz je to spoustu let, za me jeden z nejlepsich darku vůbec.

zavodnice
17. říj 2020

Skočit s padákem jsem si vždycky chtěla, ale tandem fakt ne. Tak jsem absolvovala kurs seskoku s padákem a skočila jsem si sama, doporučuju 🙂.

marketanova
19. říj 2020

To může být super, ale já upřednostňuji erotické dárky.