Dárek pro neteř, 3 roky. Co koupit?

swan42
19. kvě 2022

Co byste dali ke 3. narozkám neteři, která má kupu oblečení, hraček i knížek?
Tou kupou myslim fakt kupu, ani to nemaj už kam dávat...
Co se týče věcí na tvoření, tak to samý... všude pastelky, vodovky, samolepky, omalovánky, vystřihovánky...
Albi tužky taky mají
Většinu času tráví na zahradě, loni jsem jí pořizovala zahradní nářadí.
K 1. narozeninám jsem se teda neudržela a koupila 1 knížku a 1 panenku, ale ani snad na ně ještě nedošlo...

klokanka31
19. kvě 2022

@swan42 Co pískoviště?

swan42
autor
19. kvě 2022

@klokanka31 jooo to taky maj, i trampolínu a zahradní domek... 🙈

martt
19. kvě 2022

@swan42 Co nějakou knížku, pexeso ,puzzle k Albi tužce? Nebo zeptat se přímo rodičů co by malá třeba potřebovala nebo by se jí líbilo?

radkazenklava
19. kvě 2022

@swan42 co vodni stůl ,my máme pirátskou loď little tikes a malý je u ní každý den. Nebo venkovni kuchyňku.

swan42
autor
19. kvě 2022

@martt řekli,že nepotřebuje nic 😅
knížek maj spoustu, albi tužek taky a pexeso můžu zkusit, ale asi to s ní nikdo hrát nebude (staršímu jsme kdysi dali vyrobit z rodinných fotek udělaný a hráli to jednou)

Teď mě napadlo nádobíčko, ale nějaký velký, pořádný do toho zahradního domečku

@radkazenklava vodní stůl vůbec neznám,díky,kouknu 😉

michaela666
19. kvě 2022

Nádobíčko by bylo super ( pokud už ho nemá), klidně bych k němu koupila/ušila zástěrku na vaření, chňapky, ubrus na stůl, utěrky, pytlíky na poklady ze zahrady... Něco co by jí ten domeček doladilo.

pipi_puncocha
19. kvě 2022

Hra "Hmatej a najdi," pokud nemají. Nebo nějaký zajímavý bublifuk velký, křídy ve spreji - stříká se s nimi na chodník, smyjou se stejně jako běžné křídy.

snahnah
19. kvě 2022

@swan42 Od kamarádky holčička dostala projížďku na koni. Naše na 3. Narozky dostala houpacího koně 🙈

swan42
autor
19. kvě 2022

@pipi_puncocha kouknu, diky 👍

@snahnah Svagrova je konak, takze na ty uz taky chodi 😄

snahnah
20. kvě 2022

@swan42 Ajaj, to máš těžké 🤔🙈

myrei
20. kvě 2022

A co teda místo hraček nějaké šatičky nebo klobouček? Nebo mě napadá nějaký dětský náramek, něco do vlasů apod.

swan42
autor
20. kvě 2022

@myrei prave ze i obleceni ma kupu a vlasky jeste kratky jak kluk 🙈
Leda ten naramek, ale aby ji v ty praci na zahrade neprekazel 🤣