Holky prosím, poraďte mi dárek pro muže. Chtěla bych něco netradičního, hezkého, od srdce. Vážně nevím co vymyslet, protože dárek v podobě parfému, kosmetiky, oblečení, alkoholu jsou vyčerpány. Knihy nečte, filmy nesleduje, protože na to nemá čas. Má rád běhání, když má energii, ale jinak je to workoholik. Předem moooooc děkuji 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
u nás měl největší úspěch z dárků co jsem vymyslela tandemový seskok s padákem. Ale není to pro každého.
Já pořizuji špalek na štípání dřeva
Holky moc děkuju za krásné tipy.... jste zlaté 🙂
@helmon ahoj, minule jsme kupovala pro přítele vyhlídkový let nad Beskydy, byl nadšený a let si užil. Letos jsme koupila vouchet do truhlářské dílny kde dostane instrukce a bude,, zaškolený,, jak pracovat se stroji a jak bude chtít může si zakoupit členství a do dílny pak chodit a něco si tam vyrábět, od nástěnných dřevěných hodin po dřevěné prkénko až po poličky.
Poukaz do barber shopu, na masáž, případně vlastní masáž, nějaký dobrý alkohol, zaujala mě firma Kratochvílovci
@helmon poukaz na tetování, a nějakou dobrou whiskey 😊
Tak me treba porad nabiha reklama o pecujici kosmetiku na var.ata. Ale ja jsem na tohle maly hrdina, natoz s detmi a tchanovci pod stromeckem.
@arko Joo to bych zapomněla.. 😃To se také chystám oběd. Ale my budeme u stromecku tedy jen s dcerkou 15měsíční
Psí spřežení https://www.alaskokennel.com/
Erotickou hracku - dle jeho gusta. Tim mu vytres zrak.
Já mu letos krom jinýho budu dávat "střeleckej balíček", hodina střelby s instruktorem, takže tam může i naprostej laik bez zbrojního průkazu. Šéfová to od nás dostala k padesátinám a byla nadšená, nezdá se to, ale střílení je super relax.
@helmon Netradicni to sice neni, ale co treba Orbitkey? Muj muz nosi klice v kapse a chvali si to hodne. Nejaky pekny diar, pokud pouziva. Neco z BeWooden. Treba hodinky....