Dárek pro manžela. Máte tip?

lallaa
29. lis 2024

Holky co kupujete manželům k Vánocům? Ten můj je typ - všechno má a nic nepotřebuje” 😄🙈
Nějaké tipy?

kristyneckaa27
29. lis 2024

@lallaa trenky,hru na ps5,holící strojek,a jelikož si dela elektrikáře, tak nějaké vybavení 🙂

kristyneckaa27
29. lis 2024

@lallaa minulý rok dostal hodinky samsung galaxy watch,a také nějaké drobnosti 🙂

alice180
29. lis 2024

My si dáváme jenom maličkost. Takže letos dostane merch z oblíbeného seriálu tričko a mikinu

volfikovi
29. lis 2024

Já kupovala lego technic a byl aspoň chvíli klid 😁 letos jen drobnosti tričko , koženou peněženku s iniciály manžela a nějaké dobroty .

mishka87
29. lis 2024

Letos Koženou brašnu, loni pásek a knihu co si přál. Předloni koženou peněženku.

hennrietta
29. lis 2024

Normálně si nic nedáváme. Ale kdybych měla něco vymýšlet, tak by byla třeba kniha, hra na playstation, deskovka, oblečení (hlavně ponožky 😄), něco k jídlu a nebo poukaz.

barulina
29. lis 2024

@lallaa koupila jsem lístky na erotický veletrh, pak takový ten box hudební na zeď a ještě sadu chili omáček s různýma příchutěma

hanka_12345
29. lis 2024

@lallaa ja taky ma vse :D ja mam boty a obal na mobil. Ten jeho je v salatovem vydani uz

alice180
29. lis 2024

@hennrietta kniha je fajn my jsme si vloni dali navzájem tu samou knížku.

emillyhk
29. lis 2024

Jsme na tom stejně - co chceme nebo potřebujeme, to si kupujeme v průběhu roku sami. Ale máme dítě, vypadalo by to divně, kdybysme my rodiče měli pod stromkem po jednom dárku, takže prostě spíš maličkosti - triko, trenky, klíčenka... Nedávno si koupil nové auto, tak asi koupím nějakou kvalitnější autokosmetiku. A jako "top" dárek nejspíš dostane metr, protože všechny mu zabavil syn, takže když potřebuje něco změřit, "půjčuje" si ho z dětského ponku 😅

exbordelar
29. lis 2024

Ja davam prakticke darky - napr. sekeru, polni lopatku, ultateplou mikinu, spacak, dobre svetlo na kolo, ale taky uz jsem darovala tri dny v hotelu bez deti, nejake hadry...

hennrietta
29. lis 2024

@alice180 My se domlouváme, co kdo chce. 😊

nnnadja
29. lis 2024

Ja vloni listky na mistrovstvi v hokeji. Melo to uspech. Zkus neco takoveho znovu+trenky,ponozky,nejale obleceni. A budu pak neco na zub,utopence,nakladane hermeliny

alice180
29. lis 2024

@hennrietta to my právě ne dáváme si spíš jenom pro radost, překvapení. Tohle, ale bylo vloni vtipný to rozbalil začal se smát, prej teď si to rozbal ty ... 😀

radkazenklava
29. lis 2024

Před dětmi to byly zážitky, lístky na koncerty, zápasy, gastro události. Teď už jen drobnosti, letos oblíbený parfém, Guinessova kniha rekordů jubilejní 25 vydání, pak sušená šunka (taková ta velká kýta co ma 5kg), trencle a ještě zvažuji retro konzoli na hraní retro her z našeho mladí jako mario atd. Nedávno vzpomínal jaké byly první hry co hrál 😅

martina1317
29. lis 2024

Koupila jsem mikinu oblibene kapely… luxusnejsi trenky… naradi… letos planuji drazsi kosili Gant … poukaz na privatni spolecne wellness… kdyby bylo vice penez, koupim mu pobyt na vikend u rybnika na ryby… nejaky zazitek akcni - auta, strelnice …

lauriak
29. lis 2024

Tento rok kozenu tasku na notebook, vybral si sam. Minule roky napriklad batoh heschel, retro konzola na hranie hier, deskovky, knizky,...

lemamama
30. lis 2024

To je dnes a denne otazka co koupit manželovi..Já tohle prostě nepochopím, někdo, kdo s někým žije přece musí vědět co manželovi koupit. Vy spolu nemluvíte? Ty nevíš co ma rád? Po čem touží? Co ho baví? Já bych se sebou nemohla žít, že svému nejbližšímu koupím darek.podle.toho co napíše random Mařena na koníku.
A když už teda člověk fakt neví, dají se vymyslet dárky od srdce.

alice180
30. lis 2024

@lemamama zase bych tak nedramatizovala, jde jenom o inspiraci.

emillyhk
30. lis 2024

@lemamama Nebyla bych tak přísná - se svým mužem žiju, znám ho, vím jestli mu nějaká věc radost udělá nebo ne. Ale někdy je fajn prostě jen najít inspiraci, někdy mě něco nenapadne nebo třeba bych bez podobných diskusí ani nevěděla, že to existuje 😉

aktakd
30. lis 2024

@lallaa My si dáváme drobnosti dle toho co máme rádi. Knihy oblíbeného autora, předplatné podcastu/časopisu, pěkné tričko, hlavolamy, vstupenky do divadla. Takové věci pro potěšení.

traveller007
30. lis 2024

My jsme oba hrozní neromantici co se týká Vánoc - pošleme si vždy odkazy na to, co chceme 😅 a jelikož mám za týden termín porodu, asi si koupím obří mašli a uvážu si ji kolem pupku 😇🤰

mishka87
30. lis 2024

@lemamama tak třeba můj chlap ví, že miluju knihy, ale to mu nepřijde jako dostatečný dárek. Takže vždy musím vybrat ještě něco. Což je občas problém.

fire85
30. lis 2024

@lemamama co je random Mařena?

elvira
30. lis 2024

@lallaa dali jsme si limit 500. Takže knihy.
A za " ušetřené" peníze pak všichni pojedeme do termalu.

boban
Autor odpověď smazal
Zobraz
monaluza
30. lis 2024

Nic zvláštního, co se tak chlapům dá vymyslet... Triko jeho oblíbené kapely, iplikátor, poukaz na úpravu vousů, hydrovak, návleky proti sněhu, oblíbený kalendář Opráski sčeskí historje (dostává každý rok).

ester_ka
30. lis 2024

Únikovou hru

arielka222
30. lis 2024

Hodinky a bezdrátové sluchátka. Všechno má a nic nechce, ale vždy vymyslím něco, co nemá a co mu už dosluhuje

daisymaminka
30. lis 2024

Prakticky nic. Co potřebuje, to si koupí, kdy to potřebuje. 🤷‍♀️ Teď chtěl papuče, tak si je koupil. Já chtěla plavky a diář a taky jsem si je koupila. Vánoce jsou u nás prioritně kvůli dárkům pro dceru, my je pod stromkem máme jen proto, aby jí nebylo divný, že ona je tam má a my ne.

Jinak ale ponožky a trenky (měkouši) to jistí. 👌

A jako super dárek v našem případě pro manžela by bylo cokoliv do domácnosti na pečení, protože peče rád. A už se dlouho bavíme i o el. zubních kartáčcích...