Co prosím vás kupujete chlapům ať už teď na Vánoce nebo k narozeninám ? U nás to máme všechno tak strašně po sobě, že už mě to přestává bavit. Manžel má narozeniny ke konci roku a syn chvíli po něm, ale teď mi jde primárně o chlapa, protože letos absolutně nevím, co bych mu mohla koupit.
@darija06 Ovsem nejlepsi darek ma pro muze letos moje kamaradka. Manzel je nadseny sportovec, tak dostane toto: https://www.angrybeards.cz/kule/komplexni-pece-... 😂
@mamikry To je dokonalý 😂😂😂! A je to teda spíš jako pro pobavení anebo to fakt upotřebí 🤔😂? Vážně se jim lepí koule na stehna a potí se 😂?
@katule1990 Hele, vubec nevim, jelikoz jsem to s muzem neresila, ale mne obecne prijde, ze jim to vsude prekazi, tak verim tomu, ze to sranda neni. 😂
@katule1990 hele, manžel je fakt spokojený a ještě mi kolikrát hrdě hlásí, jak se jde namazat 😂😂😂🤦🏼♀️
Hodně si to chválí prý i chlapi v práci, jak nosí uniformy, tak je to prý super...no jsou věci, které jsem o jeho spolupracovnících vědět nemusela 😂
@mamikry @badyr Holky, já padnu 😂. Fakt jsem se nasmála. Můj manžel je taky sportovec (a vlastně taky nosí v práci uniformu), já mu to snad koupím 😂. Akorát nevím, jestli mě s tím nepošle do háje, že si pytel mazat nebude, ani ho soukat do přihrádky 😂. Škoda, že tu tenhle tip nebyl dřív před Vánocema, ale narozeniny to jistěj 😅.
@katule1990 trenky posoudit nemůžu, manžel má jen tu kosmetiku.
@katule1990 jsem slyšela, že antistick používají i ženy, co se jim třou stehna o sebe, ale osobní zkušenost nemám 🙂
@badyr Paneboze. Ja se snad ani nebudu ptat, jakou uniformu, protoze kdybych zjistila, ze je to treba policista, tak bych se pak pri kazdem setkani s mestaky musela smichy zalknout pri te predstave, ze cela smena maze. A predpokadam, ze v satnach si to od manzela nejdriv vsichni pujcili na ozkouseni, coz me taky bavi. 😂😂😂😂😂😂
S dárkama pro chlapa mám vždycky problém, protože tvrdí jak nic nechce, ale přitom je dost náročný a jen tak něčím se mu nezavděčím.. Letos na Vánoce jsme se domluvili na levnějším dárku kolem 500 Kč tak dostane odolný kryt na mobil s fotkou psa (s fotkou dětí by nenosil) a mnou šitou mikinu, dostanou stejnou i děti. Takže snad... Loni dostal bednu nářadí, předloni vstupenku na automobilové legendy, ty jsou už podruhé přeložené kvůli covidu.. A voucher na prohlídku pivovaru s ochutnávkou a ten propadl 🙄 .. o tom "mazání" jsem taky uvažovala ale když jsem to doma nadhodila tak to komentoval jako blbost, takže u armády to asi nefrčí 😂
Já ti asi nějakou extra inspiraci nedám, kupovala jsem kvalitní spodní prádlo a manžel si sám vybral batoh. A narozeniny jsme letos vyřešili tak, že jsme si dali dovolenou u moře. My bychom na ní jeli i tak, ale řekli jsme si, že to máme k narozeninám. V den narozenin jsme si akorát popřáli vše nejlepší 🙂 Máme oba rádi sauny, takže den v sauně je pro nás super relax.
Já pořídila elektroniku do chytré domácnosti - manžel je nadšenec, tak snad zase udělám radost. Ono to jako celek je drahé, takže pár vánoc a narozenin ma jisté :D a pak lepší alkohol tester (ne že by byl alkoholik, ale ten minulý se nám rozbil - syn ho utopil :D)
Parfém, poukaz na střelnici na zbraně, o kterých stále básnil, že si z nich chce vystřelit, pásek na hodiny, hrníček. Toť vše 🙂
@darija06 Stejný problém - Vánoce a měsíc na to narozeniny, takže jsem nakoupila spoustu věcí a něco dostane pod stromek a něco na narozeniny.
Jelikož hrajem hry a jemu odchází v PC disk, tak dostane SSD disk. Pak jsem mu ušila oblečení - má ho odemne nejraději (což mne velmi těší 🙂). Oblíbený erotický masážní olej (kor, když máme zakázaný sex), nějakou lepší kosmetiku - sprcháč a šampon, knížku - třeba u nás jede ve směru zajímavostí, stolní hru (nejen online, ale i stolní nás baví), spodky - hudroval, že mu jsou malé (konečně přibral na 88kg :D), chlupaté ponožky - ty mu prý také chybí (má jich více jak já :D), pyžamo - to je pro nás klasika, co pod stromečkem nesmí chybět 🙂, od značky angry bears mazání - jsem zvědavá, zda to bude používat 🙂, anatomický polštář (chtěl nějaký lepší) a na to jsem mu ušila povlaky rovnou, k narozeninám si vybral zimní bundu a chtěl i boty, ale nikde nic, atd...
@darija06 dostal ps5, už jsem ho teda objednávala v březnu, klasicky něco k nářadí, členství, kosmetiku, oblečení - HLAVNĚ PONOŽKY! 😂
Na narozeniny mam v plánu vyhlídkový let nebo seskok padákem či něco takového.
U nas je horší, ze my si dárky dáváme průběžně, se zmíní a já koupím a obráceně.😂. Pak je šílený neco vymyslet na narozeniny/Vánoce 😂😂👌.
Jinak deodorant na kule, dostal a fakt, chválí si to, takže k narozeninám zase od Angry něco priberu.
Jelikož Vánoce slavíme s tchýni, tak jsem mu to nechtěla dávat 😂👌.
@tasimia Tak u nás mělo mazání úspěch 🤣 A ten průvodný dopis neměl chybu ☺️
Ráda kupuju manželovi poukaz do Barber shopu, loni olej na fousy, třeba Gentleman store mají super věci. To mazání na koule mě zaujalo, ale prý by to nevyužil.
A loni ke kulatým jsem ho vzala na večeři, přespali jsme v hotelu, i ty lepší jsou teď za super cenu a dostal poukaz do brašnářství Tlustý.
A na výročí chodíme rádi na snídaně.
Já osobně mám nejraději jídlo a zážitky. Taky saunu a wellness milujeme, taky poukaz na masáž kdysi dostal.
U nás totéž, v prosinci mají muž a syn narozeniny i svátek, takže první půlku Adventu řeším jen narozky a oslavy 🤪
A z webu Kratochvilovci dostal lepší gin
@martulka88 zakazany sex?
@evaviki Ano, rizikové těhotenství ;)
@martulka88 ❤❤❤❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀moc držím palce, ať je všechno v pořádku...
@darija06 Letos dostane nova sluchatka, tricko s Havlem od Tomski&Polanski, vlastenecke odznacky na sako od BeWooden a ponozky s Masarykem. On se mi totiz dal na komunalni politiku, tak ma politicky starter pack. 😂 Jinak fajn darek pro chlapa je treba Orbitkey. 😉