V sobotu jsme zváni na oslavu 8.narozenin, vůbec mě nenapadá, co 8.lete slečny nyní zajímá.. nemáte nějaký nápad?
Pak mi ještě napadá, když má ráda zvířátka - jestli mátd v okolí nějakou zoo, co jí tam koupit vstupenku a k tomu třeba nějaký hezký hrneček nebo tričko se zvířátkem?
Pokud má s kým hrát, zvolila bych nějakou hru - třeba Spící královny, Kočičí klub, to naši osmiletou baví. Ke svátku jí teď kupuju povlečení s papouškem (miluje papoušky), knížku a triko.
My byli nedavno a davali jsme hru z edice Smartgames, v CR je dela Mindok, koukni na ne. Tahle miluje jednorozce, tak i triko s jednorozcem.
@pabka to je skvely napad, ale ted by mi to prislo blby, pac je tam obvykle datum do kdy to musis vyuzit a ne kazdy by ted sel do takoveho parku, prece jen ty pocty opet stoupaji a opatreni budou zase prisnejsi. Jinak ale super tip, to jo.
Co nějaká knížka?
Jestli ma hracek dost tak bych taky volila nejaky zazitek
Já bych udělala balíček s potřebami na tvoření (lepidlo, třpytky, nalepovací oči, peříčka, barevné papíry, atd). U naší 7.5 leté a stejně starých příbuzných to má vždy úspěch. Nakupuju to v Pepco.
Darovala bych taky nějaký zážitek, případně oblíbené mlsání, ale to bych se taky poradila s rodiči, jestli můžu a kolik (já třeba jednou od bráchy dostala k narozeninám dva litry mojí oblíbené zmrzliny), knihu, pokud ráda čte (třeba nějakou o zvířatech vhodnou pro děti).
Oblečení 🙂 nebo třeba poukaz do Sportisima aby si sama vybrala 🙂
A to je pro někoho h rodiny nebo kamarádku tvého dítěte? V prvním případě bych se pozeptala rodičů holčičky, jaké má koníčky a zájmy, co ji baví, abyste jí udělali radost. Ve druhém bych se zeptala svého dítěte, co tak ve škole je hitem. V tomto věku třeba neteř milovala vše s Annou a Elsou z Ledového království, tak dostala povlečení, hrneček a tričko. Mamka jí kupovala ozdoby do vlasů, kvalitní hřeben, česací hlavu a dostala poukaz na stříhání do kadeřnictví. Co třeba nějaké hezké puzzle nebo deskovou hru?