Dárek pro 8letou slečnu. Nápad?

andrasce
10. srp 2020

V sobotu jsme zváni na oslavu 8.narozenin, vůbec mě nenapadá, co 8.lete slečny nyní zajímá.. nemáte nějaký nápad?

marti89
10. srp 2020

A to je pro někoho h rodiny nebo kamarádku tvého dítěte? V prvním případě bych se pozeptala rodičů holčičky, jaké má koníčky a zájmy, co ji baví, abyste jí udělali radost. Ve druhém bych se zeptala svého dítěte, co tak ve škole je hitem. V tomto věku třeba neteř milovala vše s Annou a Elsou z Ledového království, tak dostala povlečení, hrneček a tričko. Mamka jí kupovala ozdoby do vlasů, kvalitní hřeben, česací hlavu a dostala poukaz na stříhání do kadeřnictví. Co třeba nějaké hezké puzzle nebo deskovou hru?

izz76
10. srp 2020

@andrasce Já se vždycky ptám.. Oblibene jsou třeba panenky LOL.

andrasce
autor
10. srp 2020

@marti89 je to holčička kamarádů, již jsem se ptala, ale má tolik hraček a věci, že mi nedokazali poradit. Malá by nejraději nějaké živé zvířátko(ale to určitě kupovat nebudu). Já mám doma 3letou slečnu,takze si to nedokážu moc představit...

andrasce
autor
10. srp 2020

@izz76 ptala.jsem.se.nedali.mi žádný tip😥 prý nic nepotřebuje, vše má, ale jít na oslavu a nic jí nepřinest nechci.. na panenky LOL kouknu děkuji za tip

marti89
10. srp 2020

Pak mi ještě napadá, když má ráda zvířátka - jestli mátd v okolí nějakou zoo, co jí tam koupit vstupenku a k tomu třeba nějaký hezký hrneček nebo tričko se zvířátkem?

lenka3p
10. srp 2020

Pokud má s kým hrát, zvolila bych nějakou hru - třeba Spící královny, Kočičí klub, to naši osmiletou baví. Ke svátku jí teď kupuju povlečení s papouškem (miluje papoušky), knížku a triko.

andrasce
autor
10. srp 2020

@lenka3p ty hry vypadají dobře 👍 kočky má moc rada, myslím, že by ji to mohlo udělat radost, děkuji za tip

pabka
10. srp 2020

@andrasce mám 8 letou dceru a potěší ji LOL panenky, Hatchimals zvířátka, určitě vstupenka do herny, lanoveho parku, světa trampolin apod.

janedv
10. srp 2020

My byli nedavno a davali jsme hru z edice Smartgames, v CR je dela Mindok, koukni na ne. Tahle miluje jednorozce, tak i triko s jednorozcem.
@pabka to je skvely napad, ale ted by mi to prislo blby, pac je tam obvykle datum do kdy to musis vyuzit a ne kazdy by ted sel do takoveho parku, prece jen ty pocty opet stoupaji a opatreni budou zase prisnejsi. Jinak ale super tip, to jo.

zmrzlinka
10. srp 2020

Co nějaká knížka?

zelenaesmolda
10. srp 2020

Jestli ma hracek dost tak bych taky volila nejaky zazitek

eva267
10. srp 2020

Já bych udělala balíček s potřebami na tvoření (lepidlo, třpytky, nalepovací oči, peříčka, barevné papíry, atd). U naší 7.5 leté a stejně starých příbuzných to má vždy úspěch. Nakupuju to v Pepco.

hanih
10. srp 2020

Darovala bych taky nějaký zážitek, případně oblíbené mlsání, ale to bych se taky poradila s rodiči, jestli můžu a kolik (já třeba jednou od bráchy dostala k narozeninám dva litry mojí oblíbené zmrzliny), knihu, pokud ráda čte (třeba nějakou o zvířatech vhodnou pro děti).

dashyyy
10. srp 2020

Oblečení 🙂 nebo třeba poukaz do Sportisima aby si sama vybrala 🙂