Dárek pro 7letou holku, kreativní člověk. Máte tip?

ajja87
22. říj 2020

Prosím o typ na dárek pro sedmiletou holku, nehraje si s panenkami, je to spíš kreativní člověk, hodně vyrábí, je dost zrucna, takže zvládá věci i pro starší děti... Už mi dochází napady, po projetí internetu mi přijde, že už všechno má... Nejlépe v hodnotě tak do 1000 Kč

mamikry
22. říj 2020

@ajja87 napadá mě třeba dětský šicí stroj, když je zručná

blondynka400
22. říj 2020

@ajja87 a co klasické vyšívání? Předkreslená "dečka" z galantérie, pár bavlnek, jehla... Jestli říkáš, že je zručná, zvládne i klasické vyšívání (ne to dětské) a ještě se jí to bude do budoucna hodit 🙂

rebe
22. říj 2020

Mám takhle starou dceru, přesně, jak píšeš, moc ji baví jakékoli vyrábění. Časopis Všechno, co mám ráda, šitíčko, lago friends, plastelína a různé sady na vyrábění, kniha se střihy na šité hračky, sada na výrobu lapače snů, sady na šití...

sigyn
23. říj 2020

Co třeba nějaká dřevěná stabnice? Zručnosti je třeba dost, pak může nabarvit dle uvážení. Cenově to není žádná hrůza a má to i další využití na hraní. https://ostatni-stavebnice.heureka.cz/f:7174:82...

kikimas
23. říj 2020

Nedávno jsem kupovala stejně staré a dostala dřevěnou šperkovničku, ke které byly kamínky na dozdobení. A pak dostala gymnastickou dětskou stuhu.

lolam10
23. říj 2020

Co predplatne casopisu s tipy na vyrabeni(neznam konkretni ale urcite bude)

veryvory
23. říj 2020

Dcera dostala k 10.narozeninám ručníkový dort, mají různá témata a jde udělat i s obsahem na přání 🙂 Udělal velkou radost 🙂

leneee
23. říj 2020

@ajja87 dceru ted bavilo vyrabet sperky z kreativni sady aqua krystaly https://www.nejhracka.cz/product/ADC NEL1670/mo...

zuzaaaaa
24. říj 2020

Malování kamínků? Teď jsem kupovala kamarádce.

zuzukobylka
25. říj 2020

Zažehlovací korálky. Máme je doma cca rok a baví jí to pořád. K Vánocům jsem jí teď koupila mega velkou sadu.

leneee
25. říj 2020

@zuzaaaaa kde jste koupila prosim?

zuzaaaaa
25. říj 2020

@leneee na mydlifik.cz

ajja87
autor
25. říj 2020

Diky za tipy, snad něco vyberu, většinu z toho již bohužel má, ale docela mě zaujali ty kamínky... Diky, ale když někdo ještě něco připadá, zlobit se nebudu😄

rehorfilip
6. pro 2020

Ahoj. Poraďte mi něco hezkého pro moji 7 letou holčičku. Za jakékoliv tipy děkuju.