Ahoj maminky,
Jelikož se nám Vánoce blíží.. Tak poprosím tipy, co kupujete Vaším 6letym ratolestem.. 😉
Něco už Ježíšek nakoupil, ale😂😂jelikož my mame 2v1 tak už ztrácím inspiraci..
Jen poprosím ne pc hry atd. My jsme akční, chodí na plavco a na skauta 😉 teda snad bude chodit až to pustí 😂😂🙈🙈🙈
Děkuji moooc a dobrou nooc 🤩🤩🤩
No, je to s appkou, ale rozhodně doporučuji Lego Mario. Syn po něm toužil uz asi 3 měsíce. Je to super, jak online hru přenesli do reálného světa. Bavi to i me, uz se tesim až Ježíšek přinese rozšíření🙂 jeho lego bavi stavět, takze postaví postaví podle návodu, hraje si s tím chvíli a pak to má vystavené. Tady přestavuje trasu, i když se normálně nerad o sve hračky dělí, tak na Maria zve kamarady ze skolky.
Nevím, co vše máte, ale pokud je to skaut, tak nůž, spacák, skautskou košili, maskáčové kalhoty, čelovku, míč, brusle.
u nás hodně frčí deskové hry, tak dostane dostihy a sázky, pak dinosauři - dostane vykopávku kostry, dál máme v plánu psací stůl a lyže a dopravní značky
Náš mladší (5,5) si přeje hotwheels autodráhu. Starší (6,5) se rozmýšlí mezi Lego Technic a velkou plyšovou bílou běskou.
Jinak, s čím si nejvíc vyhrají: Lego city, duplo, seva, magformers, gravitrax, mechanická laboratoř Clementoni, hlavolam perplexus, hra Karak, puzzle, pořád si často staví plastovou autodráhu wader i dřevěnou vláčkodráhu. A hodně využijeme hvězdářský dalekohled (ale to chce pořádný, ne z hračkářství), kompas, čelovky. A dětské foťáky (to jsem považovala za blbost, když je dostali, ale hodně si je oblíbili a tahají je všude s sebou a fotí).
Co třeba foťák
Asi kuši 😂😂😂
Jinak teda mému synovi bude 6 v prosinci, takze narozky a vánoce dostane asi skate a foťák hlavní dárky. A uz i nějaké potřebné mekouse - s jeho oblíbeným hrdinou, aby z toho mel radost :D taky je blázen do vesmíru a koupila jsem nejakou vesmírnou deskovku v Lidlu jako doplňující dárek...a uz od minulých Vánoc mame Monopoly Cars, to má taky rád....jinak outdoor věci, z kterých mel radost - čelovka, chodící hole, batoh na túry, termoska na čaj.
Z těch věcí na ven doporučuju trio baterka, dalekohled a lupa.
u nás taky vede Lego, na vánoce bude vlak
Co třeba kolo?
Z outdooru ještě doporučím ponožkoboty Skinners. Naši kluci je viděli u mě a od té doby si je přejí (a Ježíšek nadělí). Jinak mě ještě napadá mikroskop. A já plánuji někdy pořídit vlhkoměr - takový ten domeček, jak při slunečném počasí je venku panenka a za deštivého panáček. Z knížek našeho šestileťáka v poslední době bavila knížka Příběh vody, Mach a Šebestová, zrovna čteme Mikeše. A vděčné jsou taky vystřihovánky, třeba od Andrey Popprové (Domeček pro skřítky je třeba kouzelný), nebo ho od stejné autorky bavili Permoníci. Jo a super jsou knížky Pavla Čecha (např. O klíči, O zahradě).
koloběžku 🙂
Mám šestileťáka a frčí lego, různé knížky (Domácí laboratoř, návody na pokusy, pohádky na společené čtení, sešity s úkoly), bumerang, luk a šíp, různé sady na pokusy (sopka, růst krystalů apod.), kartičky s optickými klamy, moc u nás nefrčí deskové hry, ale to hlavně proto, že nemáme moc prostoru dostat se k tomu v klidu za zadkem s dvouletými dvojčaty, ale určitě by bylo mraky fajn her, pistole nerf, maskáčové oblečení, vysílačky, tanky, u nás vášeň bicí, takže něco k bicím, pokud chodí do skauta, tak bych brala nějaké outdoorové vybavení - nedávno jsme kupovali lana na šplhání a na uvázání kolem stromů na lezení...