Dárek pro 6letého kluka. Máte tip kromě pc her?

stralisek
18. říj 2020

Ahoj maminky,
Jelikož se nám Vánoce blíží.. Tak poprosím tipy, co kupujete Vaším 6letym ratolestem.. 😉
Něco už Ježíšek nakoupil, ale😂😂jelikož my mame 2v1 tak už ztrácím inspiraci..
Jen poprosím ne pc hry atd. My jsme akční, chodí na plavco a na skauta 😉 teda snad bude chodit až to pustí 😂😂🙈🙈🙈
Děkuji moooc a dobrou nooc 🤩🤩🤩

olga_
18. říj 2020

Mám šestileťáka a frčí lego, různé knížky (Domácí laboratoř, návody na pokusy, pohádky na společené čtení, sešity s úkoly), bumerang, luk a šíp, různé sady na pokusy (sopka, růst krystalů apod.), kartičky s optickými klamy, moc u nás nefrčí deskové hry, ale to hlavně proto, že nemáme moc prostoru dostat se k tomu v klidu za zadkem s dvouletými dvojčaty, ale určitě by bylo mraky fajn her, pistole nerf, maskáčové oblečení, vysílačky, tanky, u nás vášeň bicí, takže něco k bicím, pokud chodí do skauta, tak bych brala nějaké outdoorové vybavení - nedávno jsme kupovali lana na šplhání a na uvázání kolem stromů na lezení...

20190418
18. říj 2020

No, je to s appkou, ale rozhodně doporučuji Lego Mario. Syn po něm toužil uz asi 3 měsíce. Je to super, jak online hru přenesli do reálného světa. Bavi to i me, uz se tesim až Ježíšek přinese rozšíření🙂 jeho lego bavi stavět, takze postaví postaví podle návodu, hraje si s tím chvíli a pak to má vystavené. Tady přestavuje trasu, i když se normálně nerad o sve hračky dělí, tak na Maria zve kamarady ze skolky.

zuzkasim
18. říj 2020

Nevím, co vše máte, ale pokud je to skaut, tak nůž, spacák, skautskou košili, maskáčové kalhoty, čelovku, míč, brusle.

jipe
18. říj 2020

u nás hodně frčí deskové hry, tak dostane dostihy a sázky, pak dinosauři - dostane vykopávku kostry, dál máme v plánu psací stůl a lyže a dopravní značky

elialen
18. říj 2020

@20190418 můžete dát na Maria odkaz? Děkuji.

jaja01k
18. říj 2020

Náš mladší (5,5) si přeje hotwheels autodráhu. Starší (6,5) se rozmýšlí mezi Lego Technic a velkou plyšovou bílou běskou.
Jinak, s čím si nejvíc vyhrají: Lego city, duplo, seva, magformers, gravitrax, mechanická laboratoř Clementoni, hlavolam perplexus, hra Karak, puzzle, pořád si často staví plastovou autodráhu wader i dřevěnou vláčkodráhu. A hodně využijeme hvězdářský dalekohled (ale to chce pořádný, ne z hračkářství), kompas, čelovky. A dětské foťáky (to jsem považovala za blbost, když je dostali, ale hodně si je oblíbili a tahají je všude s sebou a fotí).

mamikry
18. říj 2020

Co třeba foťák

kometkak
18. říj 2020

Asi kuši 😂😂😂

20190418
18. říj 2020

Jinak teda mému synovi bude 6 v prosinci, takze narozky a vánoce dostane asi skate a foťák hlavní dárky. A uz i nějaké potřebné mekouse - s jeho oblíbeným hrdinou, aby z toho mel radost :D taky je blázen do vesmíru a koupila jsem nejakou vesmírnou deskovku v Lidlu jako doplňující dárek...a uz od minulých Vánoc mame Monopoly Cars, to má taky rád....jinak outdoor věci, z kterých mel radost - čelovka, chodící hole, batoh na túry, termoska na čaj.

antoinet
18. říj 2020

Z těch věcí na ven doporučuju trio baterka, dalekohled a lupa.

mar8
20. říj 2020

u nás taky vede Lego, na vánoce bude vlak

zuzangel
20. říj 2020

Co třeba kolo?

pratensis
20. říj 2020

Z outdooru ještě doporučím ponožkoboty Skinners. Naši kluci je viděli u mě a od té doby si je přejí (a Ježíšek nadělí). Jinak mě ještě napadá mikroskop. A já plánuji někdy pořídit vlhkoměr - takový ten domeček, jak při slunečném počasí je venku panenka a za deštivého panáček. Z knížek našeho šestileťáka v poslední době bavila knížka Příběh vody, Mach a Šebestová, zrovna čteme Mikeše. A vděčné jsou taky vystřihovánky, třeba od Andrey Popprové (Domeček pro skřítky je třeba kouzelný), nebo ho od stejné autorky bavili Permoníci. Jo a super jsou knížky Pavla Čecha (např. O klíči, O zahradě).

herbinaaa
23. říj 2020

koloběžku 🙂

kacenicka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz