Ahojte, prosím hodíte mi tipy na dárek pro 5tiletého synovce? Bude mít příští týden narozeniny a já vůbec nevím co koupit. Mám totiž jen malé holky, tak vůbec netuším co frčí u kluků v tomto věku. Cena tak do 1000kč. Budu moc ráda za rady🙂
Stavebnice Seva
Nas syn má rád lego, dřevěné koleje a masinky.
U nás frčí lego. Mám 4,5letého syna a synovce a každý si s tím hraje jinak. Synovec má postavené modely podle návodu a hraje si s tím na policajty, zloděje, hasiče atd. U syna zase postavený model nevydrží do večera, baví ho hlavně stavět svoje stroje.
U našeho 5letého nejvíc frčí: Seva, Duplo, Lego, Gravitrax, auto na ovládaní, magnetická kreslicí tabulka, puzzle (skládá 100-200 dílků), hra Karak, dětský foťák, dalekohled.
@dascha9
Synovec je stejne stary a miluje playdoh
Cheva (obdoba lega), vláčkodráha Brio, roboti, svítící flexibilní autodráha, hry na profese, Albi tužka
Stavebnice - třeba Lego, Magformers, Albi domečky. Nebo společenské hry.
Holky, velice děkuji všem za super tipy. Z toho určitě něco vyberu. ☺️
U nas lego, lego, lego, ma toho plny pokoj, ze neni kam slapnout🙈Nicmene bych proverila darek u rodicu ditete, ti nejlepe veci, s cim si hraje a co uz ma - at neco nedostane dvakrat.
Já bych rozšířila nějakou sadu,co mají doma. Nemám ráda, když máme doma milion sad něčeho z ceho kde postavit jedna věc - je lepší mít více kostek od jednoho.
Syn dostal Dětskou mozaiku. Budu ji teď taky pořizovat taky synovcovi
https://www.dvedeti.cz/lena-mozaika-velka-klobo...
Do 1000 toho seženeš hodně, zjisti, co mají doma a co se jim hodí - některé děti v tomto věku třeba lego sotva začínají, jiné už mají všechny možné sady. Takže lego, klidně i nějaké propracovanější Duplo (domeček, stavba), Seva, kuličková dráha, dřevěný domek, sady playdoh (stavba, vaření, zubař...), nějaké sportovní vybavení (helma na kolo, na lyže, brusle, sada na badminton...), nějakou výtvarku - barvy na sklo, zubaté nůžky, kreativní sady...jestli má rád nějakého hrdinu - s tím ho potěší cokoliv - triko, doplňky do pokojíčku. Z her je dobré Tik-tak-bum junior, Albi brainbox a klasiky - člověče, kvarteto. Jenom pohlídat ať nemá to samé čtyřikrát a ať ho to baví, no. 😉
Lego, tlapkova patrola, spiderman, auta na dalkove ovladani
Lego, tlapkova patrola, spiderman, auta na dalkove ovladani
Neco od znacky Bruder, nasi kluci jejich auta zboznuji...
Určitě se zeptat rodičů, ti své dítě znají nejlépe.
Co ho bavi? Ja bych asi volila nejakou kkolejnici nebo stavebnici alá merkur....samozrejme neco jednodussiho, merkur.je pro starsi...mted jsem videla takovou ze dreva....sroubky,maticky,kladka,drevene obdelnicky s otvory...dal se.z.toho udelat treba jerab atd..bylo to od.4.let