Nějaký typ co koupit neteři? Permanentky nee v loni jsme kupovali do zoo a stejně jeli jen jednou ..Ona taky všechno má 😬 Tak je to těžší ale určitě za typ budu ráda 😇
@alex97 Předplatné na časopis?
@exbordelar to jsme ji zaplatili jednou a hrůza brečela a nechtěla
@klokanka31 A jaky by jste doporučila?
@alex97 U nás nejvíc frčí hvězdička, čtyřlístek mini, šikulka.
Něco do sady, co už mají. Evidentně se úplně netrefuješ, tak se prostě zeptej - "hodí se vám Lego, Seva, doplňky pro panenku..."? Takové to "všecko mají, vezmu jim, co mě zrovna napadne" je dost na nic, abych byla upřímná. 😝
@prejeta_zaba odpověď nic nechceme vše má...Ale když mala dostane darky od jich tak je mi to blbý..
Vzala bych ji do cukrárny a strávila s ní odpoledne na hřišti nebo tam kde to má ráda a hrála si s ní a věnovala se jí. Přijde mi že dnes má každé dítko doma hračkarnu, a ve finále.si hraje s par věcmi. Ani já nechci ať naší malé dávají už kdejake.nesmysly. Případně jsme s babickami domluvení, ze ať ji zaplatí boty,
Za mě výlet do lesa, na hrad nebo kamkoli značka ideál. Prostě strávit s ní odpoledne, pak třeba udělat nějakou koláž z fotek na památku a je to top.
@zuzangel Ty si myslíš že malý dítě potěší nějaká koláž z fotek?🤨
@klokanka31 rozhodně. U nás jedou fotoknizky a fotky od malička. Sedíme u nich a spolu prohlížíme a vykládáme, a jsme spokojeni obě strany. Vy se na fotky s dítkem nedíváte?
@zuzangel Někdy je vytáhneme ale že bych to dala jako dárek, to fakt ne
Lego duplo, Ledové království, tanec, písničky, albi tužka, malování, modelína.. to teď je asi nejlepší u naší čtyřleté. Nebo nějaký hezký batůžek do školky? Určitě se dá vybrat, jenom musíte vědět, co má to dítě rádo.
@marketa1218 Spiderman a Marvel to vím co má rádo..Zkusím ten časopis
@klokanka31 rozhodně dítě potěší víc zážitek a pozornost tety než 27. plastový nesmysl. 👍
@prejeta_zaba Před kolika lety jsi byla dítě? 😃Tohle je důležitý pro nás dospělý, ale děti mají ty hodnoty trochu jinde. Jako jasně, že pozornost je důležitá a fajn, ale prostě dárek je dárek...
@klokanka31 To jo,společného času není nikdy dost, ale kdybych dala malé holčičce k narozeninám nějaký poukaz na cokoliv, tak by asi koukala 😀
@marketa1218 No nevím ale když já jako malá dostala předplatný svého oblíbenýho časopisu tak jsem z toho měla druhý Vánoce 😃
Malování pískem https://www.radostvpisku.cz/?gclid=EAIaIQobChMI...
@marketa1218
@klokanka31 tak jistěže to musíš poutavě podat a ne jí tahat městem a nutit sedět v cukrárně. Ještě přes poukaz. 🙄 Naše děti (i já jako malá) skáčou radostí, když jim strejda nebo třeba i babička navrhnou společný výlet za nějakým jejich cílem. Ještě treba zajímavou cestu vlakem nebo něco podobného. A fakt stačí jako ten cíl oblíbená restaurace nebo nové hřiště. Nemusí to nutně být předražená atrakce na celý den.
@prejeta_zaba Výlet jeli jsme v loni a mala z toho byla znuděná..Není zvyklá chodit..A pak se 3 dětmi někam jít je pak taky na prd..A k moři kd eji to baví ji nevemu jen kvůli narozeninám..Na výlety má rodiče 🤷♀️
Vzala bych jí i se svýma dětma do nějakého zábavného centra pro děti. Nevím co máte v okolí, ale určitě něco kde se vyblbnou a pak půjdete na pohár nebo pizzu najdeš.
Taky u nas udělá větší radost zážitek a strávený čas než nějaká hračka, která se pak většinou válí někde v rohu .
@alex97 co jizdu na ponikovi?