Ahoj, vím, že takových témat je tu milion, ale chtěla bych nějaký aktuální tip, co teď frčí u Vašich malých slečen....V březnu budou naší malé 2 roky a já nevím, co na Vánoce ... s hračkami si moc nehraje:(
Já mám cerstve dvouletou. Dostane kuchynku + nádobí, domeček pro panenky. Hráčky ji taky nezajímají, tak uvidíme. 😄
Naši dceru baví hodně autodráha, hraje si s ní každý den. Máme z lidlu tu dřevěnou pro nejmenší děti, dokoupila jsem k ní ještě vláčky a autíčka na baterie.
Lego Duplo. Moje děti ho milujou.
@rendlik86 to je hrozne individualni, ja treba koupila ke 2.narozeninam dcery interaktivni housenku od Fisher price, dostala jsem na ni bajecne reference a moje dcera se ji boji, vykyblovala ji na zem do auta a ja nevim, co s ni. Nikdy ji nezajimaly stavebnice ani drevene vkladacky. Je spis vytvarny typ, takze u nas frci omalovanky, prstove barvy, nalepky. Kuchynka jede obcas, mame z Lidlu drevenou a ma ji od roku a pul, male komponenty nema. Ted na Vanoce (budou ji 2roky a 5 mesicu), dostane Albi tuzku, uvidime, jestli bude mit vetsi uspech nez housenka....
Ahoj,u nás byla v této době hit Albi tužka a k ní knížka zpívánky. A taková ta magnetická tabule na kreslení.. to je fakt super věc,jen to chce vybrat velkou,ať má dítě prostor na kreslení🙂
U nas frci odrazedlo Pukylino, activity board domecek od Elis design, kuchynka, albi tuzka a knizky zpivanek, knizky obecne.
Jak píšou holky - kuchyňka. U nás frčí u malé od roka a půl a přidal se k ní i malý, 4 roky. Máme dřevěnou, z Teska. Nedělá teda sice žádné zvuky, ale je bytelná, tak akorát velká a žádné malé části nemá. My ji vychytali za 700. Teď byla v letáku za 999 ( ale Tesko má tuším od středy výprodeje na hračky, tak zase bude levnější počítám).
Jinak malá má teď dva. Zatím mám pro ni kosmetický stoleček na stůl, farmu s konikama, nějakou další výbavu do kuchyňky... Každopádně u ní frčí plastelína, takové to "nekonečné" vodní malování, a kinetický písek.
A co teda dělá, když si nehraje s hračkama? Jinak ve dvou letech byla u dcery TOP dřevěná vláčkodráha z Ikey 😀 pak miminko, kuchyňka a Albi tužka se zpívánkama.
@rendlik86 dcera je taky breznova a minuly rok když byla stejně stará jako vaše dostala kuchyňku - top dárek hraje si s ni každý den. Pak panenku, Montessori houpacku a Albi tužku. To byli hlavní darky a fakt si se všemi vyhraje do teď.
@rendlik86 Na Vánoce přinese Ježíšek kuchyňku z Lidlu, krájecí snídaňovou sadu Lidl, razítka, tablet #fisherprice, batůžek BOLL 6l, postýlku pro panenky, lego, plastelínu Play-Doh ...
Jinak u nás teď nejvíc frčí panenky a kočárek, vodní omalovánky, zpívající hrnec #fisherprice a krájecí ovoce, kostky #megabloks a lego, zajíček na spinkání FP.
Nelinka bude mít v dubnu 2 roky 😉.
@janina228 je albi tuzka vhodna pro tak male dite?
@zelenaesmolda když se zvolí knížka úměrně veli tak určo.
@zelenaesmolda věku
@zelenaesmolda určitě, u nás jede od roku a půl, jen to chce vybrat dobrou knížku k ní.
@zelenaesmolda za mne ano. Albi tužku dostala ke třetím narozeninám starší dcera, která si jí ani nevšimla a mladší to zaujalo (to jí nebyly ještě ani dva roky). Nemyslím že Albi je o věku,ale spíš o povaze dítěte. A přesně jde i o volbu knížek - zpívánky, hravé učení, možná i perníková chaloupka,ale ta se neujala ani u té mladší😉
@barunka1408 a ktere myslis,ze by zaujaly?
@rendlik86 kuchyňka Lidlu u nás frcela od roka, Dcera dvouletá začíná ráda navlékat velké korálky, miluje PlayDoh modelinu a vykrajovatka, miluje motorku, miminko a kočárek, ráda si háže balónem, má ráda Megablocks, z těch hezky staví, miluje batůžky a kabelky a ráda se převléká do princeznovských šatů (vždycky přijde a říká, ci být Anna), a miluje knížky JARO, LÉTO, PODZIM,ZIMA. Taky jsem starší dceři loni v Lidlu koupila dřevěná malovatka, tak teď si s nimi nejraději hraje ta menší, pořád se češe a jako maluje. Ona je typická holčička 😀.
Dřevěné vláčky, Duplo, Pikler triangle, plastovou motorku Enduro, krájecí ovoce, kuchyňku, domeček pro panenky, kočárek, hračky do vany a na písek, boby, dřevěné kostky, prstové barvy, megablocks, šroubovací auta, zatloukačku, velké puzzle, vkládačky a motorické labyrinty, větší náklaďák na převážení všemožných věcí, motorické koberečky, teepee nebo nějaký tunel, domeček.
Ahoj, mám sice kluka, ale loni dostal v roce a půl na Vánoce kuchyňku a s tou si doteď hraje každý den.