Dárek k šedesátinám v době covidové. Máte tip?

lenka421
25. čer 2021

Ahoj všem, potřebovala bych inspiraci na dárek k šedesátinám pro mamku, slaví v srpnu - klidně něco co by si mohla užít ve dvou i s taťkou. Milují vše okolo vína, ale tam už začínám být vyčerpaná, byli na všemožných degustačních kurzech, doma mají speciální lednici jen na víno... Pak rádi jezdí na výlety a krátké dovolené, třeba na Šumavu, nebo chodí za kulturou. Normálně bych jí asi koupila s taťkou třeba eurovíkend do Říma nebo tak, ale to teď vzhledem ke všem omezením spojeným s covidem moc nechci, stejně tak lístků do divadel a do opery jsme už za poslední rok a půl naposouvali-vyměnili-nakonec vrátili tolik, že nechci znovu riskovat. Na lázně a podobné "línější" věci moc nejsou, praktický dárek jí taky spíš dávat nechci, chci něco pro radost, na šedesátiny se vůbec netěší tak si neumím představit že bych jí dala třeba šicí stroj.... Předem děkuju za nápady, já jsem bezradná.

barmil
25. čer 2021

@lenka421 tchyne od nás k 65 dostala dovolenou na Slovensku, je nadsena turistka, chodí denně a jezdí pořád někde na výšlapy. Odjíždí teď 3.7. na týden , tchán k 70nam dostane elektrokolo.

pipi_puncocha
25. čer 2021

To už jste možná dávali, ale napadlo mě předplatné vína, dělá to třeba pražský Vínograf

badyr
25. čer 2021

@lenka421 mamka slavila 60 v dubnu, nakonec jsme vyřešili tak, že jsme jí nechali u zlatníka vyrobit set náušnic a přívěsku na řetízku, kombinace bílé a žluté zlato, sázené brilianty. Chtěli jsme, ať má i památku.

areh
26. čer 2021

Co set na otevírání vína, k tomu skleničky třeba s monogramem.

lenka421
autor
26. čer 2021

@barmil Muzu se zeptat, jakym zpusobem dostala dovolenou na Slovensku? Vybrali jste termin a dopredu zaplatili ubytko, dostala voucher od ck, nebo neco jako voucher od vas na hodnotu v ramci ktere si vybrala co chtela a vy jste jen zaplatili?

lenka421
autor
26. čer 2021

@pipi_puncocha To je skvely, to mi uplne uniklo, diky!

lenka421
autor
26. čer 2021

@areh Skleniček maji mraky a set na vino uz taky dostali 🙄 ale diky za napad 🙂

barmil
26. čer 2021

@lenka421 vybrali jsme termín, kdy jezdi pravidelně a zeptali se známé, se kterou jezdi, o čem uvažují tenhle rok a prostě jí to zaplatili. Když si to tam šly holky zařídit, babi zjistila, že už to má vše zaplacené. Má dopravu, program, jídlo, ubytování. Byla nadšená.

chiara75
19. srp 2021
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

A co něco hodně netradičního - zážitek - tady jsou některý fakt hodně zajímavý, jiný vtipný a tak 🙂 Podívala bych se - na let balónem to možná nebude, ale nějaký zážitek na doma třeba.... https://1url.cz/dKlYe

chiara75
19. srp 2021
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Jo a je tam i videodegustace se sommeliérem 🙂