Ahoj všem, potřebovala bych inspiraci na dárek k šedesátinám pro mamku, slaví v srpnu - klidně něco co by si mohla užít ve dvou i s taťkou. Milují vše okolo vína, ale tam už začínám být vyčerpaná, byli na všemožných degustačních kurzech, doma mají speciální lednici jen na víno... Pak rádi jezdí na výlety a krátké dovolené, třeba na Šumavu, nebo chodí za kulturou. Normálně bych jí asi koupila s taťkou třeba eurovíkend do Říma nebo tak, ale to teď vzhledem ke všem omezením spojeným s covidem moc nechci, stejně tak lístků do divadel a do opery jsme už za poslední rok a půl naposouvali-vyměnili-nakonec vrátili tolik, že nechci znovu riskovat. Na lázně a podobné "línější" věci moc nejsou, praktický dárek jí taky spíš dávat nechci, chci něco pro radost, na šedesátiny se vůbec netěší tak si neumím představit že bych jí dala třeba šicí stroj.... Předem děkuju za nápady, já jsem bezradná.
To už jste možná dávali, ale napadlo mě předplatné vína, dělá to třeba pražský Vínograf
Co set na otevírání vína, k tomu skleničky třeba s monogramem.
@pipi_puncocha To je skvely, to mi uplne uniklo, diky!
A co něco hodně netradičního - zážitek - tady jsou některý fakt hodně zajímavý, jiný vtipný a tak 🙂 Podívala bych se - na let balónem to možná nebude, ale nějaký zážitek na doma třeba.... https://1url.cz/dKlYe
Jo a je tam i videodegustace se sommeliérem 🙂
@lenka421 tchyne od nás k 65 dostala dovolenou na Slovensku, je nadsena turistka, chodí denně a jezdí pořád někde na výšlapy. Odjíždí teď 3.7. na týden , tchán k 70nam dostane elektrokolo.