Dárek k narozeninám od manžela. Co dostáváte vy?

8. srp 2024

Pěkný večer , jsem trošku zklamaná , mám narozeniny dneska a jediný dárek co jsem dostala je od manžela kytka ružička , chtěla jsem po něm půjčit peníze že jak mi dojde výplata že nemá ,a v tom přijde že si koupil los a vyhrál . Jsem fakt zklamaná . Jsem jedinná dcera mých rodíču a ani tatka mi nepopřál ani neví že mám narozeniny ☹ Co dostáváte vy od manželu , přítelů ? Máte to taky tak někdo ? Děkuji

misha31
8. srp 2024

Dostala jsem od manžela mobil a nadhernou rucne natrhanou kytici - lucni kviti. Plus mi udelal vyborny dezert a masaz.

konidana
8. srp 2024

Ja letos dostala v den narozenin akorat vynadano😅 Cekala jsem co bude dal a druhy den mi manzel donesl aspon mini medovnik a syn na nej dal svicky. Tak jsem rada, ze to nezasklil😁

lauriak
8. srp 2024

Tak to by som bola sklamana. Ja teda mojmu muzovi vzdy poviem co chcem a on to kupi + vzdy na moje narodeniny pozyvam do dobrej restauracie manzela a deti. Je to uz taka nasa tradicia ☺️

autor
8. srp 2024

@lauriak tak to mi s manželem nikdy nikde spolu nechodíme ani jednou jsme nebyli na večeři

drzticka81
8. srp 2024

Dostanu to, o co si reknu. Spokojenost na obou stranach. Nemam rada prekvapeni. Uz to, ze si vzpomene na narozeniny svatek je darek.

konidana
8. srp 2024

@lauriak my to doma moc neresime, nekdy je velka oslava, nekdy jen kytka nebo zakusek.

kristyneckaa27
8. srp 2024

Jak kdy,někdy dárek za tisíce,jindy za pár stovek.. Tak je to i z mé strany,většinou naznacim co bych chtěla. Každopádně vždycky přijde s něčím dobrým na zub. Nejdůležitější že si vzpomene.

rnika
8. srp 2024

Někdy super a někdy blbost. Pamatuju na moje tricetiny- těhotná....hormony na pochodu a dostala jsem knihu ( super) a svíčku s textem- když jsem ji zapálila ....stalo tam " pro nejlepšího tatínka na světě " 🙈doteď to má občas na talíři, že ani nekouknul co vybral 🤣tehdy mě to fakt mrzelo.... Chápu, že je člověk smutny- Všechno nejlepší ☺️ a drž se.

emillyhk
8. srp 2024

Chápu, že jsi zklamaná...
Můj muž žije v jakémsi časovém vakuu, takže je dost velká šance, že moje narozeniny zazdí, pokud mu je někdo nepřipomene. Není to nezájem, on je úplně stejně mimo i pokud jde o jeho narozeniny 🙈😆
S dárky je to jak kdy - ví, že nemám ráda lapače prachu, to nekupuje. Parfém nebo šperky sice ocením (má vkus, vše od něj se mi líbí), ale nakonec stejně nosím jen jeden pár náušnic a používám jeden parfém, apod. Většinou si řeknu, že se mi třeba líbí nějaká věc, tak že si ji objednám a on jestli mi na ni přidá nebo ji zaplatí (podle ceny). Když jsem zrovna potřebovala mobil, tak ho vybral (já jsem v tomhle marná) a rovnou i koupil a hlavně mi do něj přetáhl všechno z toho starého, to jsem ocenila 😁 Ale jinak si kupujeme dárky spíš praktické a tak jako symbolicky. Po těch letech spolu už se známe, hlavně když něco chceme nebo potřebujeme, většinou si to koupíme sami.

biciklissie
8. srp 2024

My už máme osvědčený systém, že pošlu manželovi seznam, on z toho něco vybere a koupi. Tím se eliminují nevhodné dary nebo vkusem mimo. Nekdy i něco přikoupi sám od sebe, to je taky fajn a cením si toho. A většinou k tomu upecu nebo koupíme něco dobrého, jedeme na výlet nebo jdeme na oběd. Ale my kolem toho neděláme drama, normálně se bavíme o tom, že někdo z nás bude mít narozeniny a jak to pojmeme.

tereza0111
8. srp 2024

Tyhle otazky jsou hrozne osemetne. Ja od manzele k narozeninam obvykle dostanu take "jen" kyticku, ale narozeniny proste neresime. Kdyz se mi neco libi a preju si to, dostanu to obvykle tak nejak hned, davame si darky behem roku, kdyz najdeme neco co si myslime, ze se druhemu bude libit a na narozeniny (vanoce) necekame
V souvislosti s tou druhou vetou - chtela jsem od manzela pujcit penize - tusim, ze takhel to u vas asi nefunguje..

autor
8. srp 2024

@rnika Děkuji , za přáníčko 🙂

autor
8. srp 2024

@tereza0111 Nechápu jak myslíte poslední větu ? Chtěla jsem zaplatit dovolenou ale výplata mi nepřišla tak jsem chtěla aby to zaplatil zatím on a že ne

ajja87
8. srp 2024

A to jsou u vás společný první narozeniny,jindy taky ,,zapomněl,,?jak jste ma tom finančně?asi moc dobře ne viď?jaky máte vztah?asi nic moc, pokud máte rozdělené finance a ty ho musím prosit o půjčení s tím, že mu to vrátíš... ptát se tu,co kdo dostává od manželů ti moc nepomůže,naopak to tvojí psychiku ještě prohloubí, protože číst, že většina dostane drahé šperky apod.ti bude stejně líto...
Po pravdě ja jednou, ještě než jsme byli manželé,dostala od manžela takový dar (nemůžu psát co),on to myslel dobře, sám to vytvořili, strávil nad tím spoustu času,ale ja ten dar absolutně neocenila,byla jsem z toho šíleně nešťastná,tehdy jsem mu řekla, že by mě víc potěšila obyčejná kytka...tak jsem následně několik let dostávala jen květiny a to jsem zase byla smutná z toho, že mi není schopen koupit žádný dárek, jenže jsem si to tehdy zavinila sama... postupem času zacal zase dárky kupovat,ale moc se nikdy netrefil,tak jsem mu poslední roky, začala už i posílat odkazy a říkat co bych si třeba přála (i na Vánoce), jenže on chce abych měla překvapení a ten dárek koupí úplně jiny než se líbí mě (stejnej druh,ale jiné provedení,napr.ja chci hladké skleničky,on koupi broušené, protože si myslí, že by se mi líbily víc),no každopádně asi starnu, jelikož ani bych už ty dárky nepotřebovala,stacila by mi i pusa a kytka z louky...
Jinak všechno nejlepších k narozeninám 🍀

merope
8. srp 2024

Připomenu? Dostanu. Nepřipomenu? Nedostanu.

eviicka
8. srp 2024

Můj manžel je z rodiny, kde se svátky a narozeniny nijak nehrotí, někdy si ani nepopřejí, někdy to vyřeší třeba chlebíčky. Takže jsem přijala jeho styl a beru to jak to je, bez očekávání, a bez zklamání (obvykle to je nějaký balíček k snědku), letos kdybych preventivně na poslední chvíli nenaznačila, tak by to asi i zazdil (což jsem nechtěla, kvůli příkladu pro děti).
Vím že má své kvality jinde.

Něco jiného ale je, když ten člověk 10 let chystá dárky, překvapení atd. a pak najednou bum a partnera odbyde, to může značit, že něco není někde v pořádku.

irmamala
9. srp 2024

Neznam. Vzdy jsem mela pozorne a stedre muze ve svem zivote. Ale stejne tak i ja zadne narozeniny, svatky atp neodflaknu flaskou vina🤷‍♀️

kakba
9. srp 2024

U nas v rodine se resi narozeniny jen deti. Zavolame si, poprejeme. Od manzela mi pusa staci. Co chci si koupim sama. Nedelam z toho vedu vsak o nic nejde.

sikkacirek
9. srp 2024

Jako můj manžel je v tomhle taky totální exot, už je i pojem v rodině, co se týká dárků vůči mé osobě...letos jsem od něj nedostala nic a to jsem i řekla,že chci lehátka na zahradu,tak jsem si je koupila sama, ani mi nepopřál vlastně 🙈...k třicetinam mi dal sýr plátkový 🤯, to jsem fakt obrecela...pak další rok to chtěl zachránit tím,že mi udělá vinoteku ve sklepě, ale vykašlal se na to a nestihl to a dal mi tvárnice z kterých to chtěl dělat a které jsem si týden předtím sama vyskladala do kůlny 😂😂😂😂😂, bože já byla tak nasrana, kdyby to třeba nějak hezky vymyslel,dal l tomu víno,mašli, něco, ale ne,prej dárek máš v kulne,já to někdy udělám, dělal to pak týden před dalšíma narozeninama 😂...k Vánocům dva roky zpět mi dal dvoje ponožky a byla na nich cedulka výprodej 🙈.....já dárky vůči němu řeším celý rok,on je hrozně na hmotný věci,ale je to typický hraboš, pro sebe vše,ale na okoli evidentně kašle v tomto směru.... každý rok se kvůli tomu u nás vede debata a každý rok je to k nicemu a já už nemám ani žádný očekávání, takze letos jsem opět všem na otázku,co jsi dostala řekla,,hele nečekaně nic 😂😂,, ale už se z toho nehroutim....holt mám na tohle chlapa debila 🙈 ale trvalo to hodně let než jsem si zvykla a rozhodně si myslím,že je to jeho vizitka špatné charakterové vlastnosti,kterou má

andrea97
9. srp 2024

Ja k narozkam dostala letos jildo 🤣 tehotenske chute me porad posilaj do kebabu a nebo pizzerky a pak to rovnou beru do cukrarny takze vedel cim to nepokazi 🤣 ale jinak si nepamatuje ani narozky vlastni mamky takze z toho veddu nedelam a vse pripominam a me narozky mu pripomina uz i dcerka 😅 jinak kdytky u nas nejsou vubec 🙈 v kvetinaci je prej zahubim a jiné nemaj cenu 😬 takze dostanu vzdy to co si vyberu nebo opravdu potrebuju 🙈 jinak ja delam prekvapeni a i mensi oslavy protoze chci aby mala videla ze je to hezke si na nekoho vzpomenout❤️

dashyyy
9. srp 2024

Opravil mi k narozeninám auto, loni jsem dostala brzdy.. ke třicetinám teda to auto, který pořád servisuje jako další dárky.. na jeho obranu musím říct, že to je lepší než hrnce a pánve, který teda taky už od něj mám :D a já to auto vlastně miluju, takže mi tohle vůbec nevadí.. hodinky, mobil, šperky, hadry, pičifuky si kupuju prostě sama 🙂

zlataberta
9. srp 2024

Dostávám dárek, buď jaký si řeknu, nebo dostanu peníze, ať si za ně něco koupím a kytku. Pak míváme ke každým narozeninám oslavu s blízkou rodinou. Na tvém místě bych byla taky zklamaná.....

sanyy22
9. srp 2024

@dashyyy pičifuky🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

llluckaaa
9. srp 2024

@merope já bych to ještě rozvedla… Jsem v dobrém rozmaru? Připomenu předem. Dostanu. Jsem prinasrana? Nepřipomenu. Nedostanu. Dam mu to sežrat 😀

Jinak hodnotu dárku neřeším, já už ocenim spis zážitek, něco vstupného… Co me ale zarazí, ze si zadas i pujceni penez. Vy snad nemáte SJM?

izz76
9. srp 2024

Manžel na moje narozeniny nikdy nezapomene a většinou dostávám kytku, knížku,parfém,šperk někdy mobil, hodinky, pozve mě na veceri.

dashyyy
9. srp 2024

@sanyy22 🤣🤣🤣🤣 je to vtipný slovo to joo 🤣🤣🤣

ladyhacek
9. srp 2024

Dostávám kytku a bonboniéru a jdeme na rodinnou večeři, ale to jsme si takhle zavedli, děti k svátku taky nedostávají od nás dárky a jdeme na večeři/výlet.

Když něco potřebuje tak si to koupíme. Ať k narozeninám (když se blíží) nebo jen tak.

martinka_33
9. srp 2024

My narozeniny a svátky mezi dospelými moc neřešíme. S mužem si popřejeme, doplnime to nejakou.drobnosti, on kytičkou. Velké dary dáváme jem kdyz vime ze ten druhy po necem touzi, pokud nic nechce v dobe narozenin, tak si darek dame klidne o mesic, dva jindy, kdyz to prijde 😅 Takze ja jsem k prosincovym narozeninam dostala saty v unoru a on k breznovym batoh v kvetnu 😀 Nemam ráda dávat dary je proto abych neco dala... vetsinou to je pak nepotrebna kravina.
Ale zlobila bych se kdyby mi nepopřál, kdyby zapomněl.

merope
9. srp 2024

@llluckaaa Jeden rok mi přál 2 dny předem - si dal do mobilu upomínku, aby koupil dárek 😀

konidana
9. srp 2024

@dashyyy picifuk pouzivala uz moje babicka a myslela tim jakoukoli vonavku
@sanyy22