Dobrý den
Maminky poradite už asi mĕsic vymýšlím co dceři k narozeninám 5let hračkarny jsme obešly na netu hledala ptala jsem se i dcery co by chtěla a neví :( kolo už máme koloběžku také kočárek máme mimi baby born ráda si maluje ale omalovánek ma doma hodně od babičky dostala kufřík s patelkama a fixi atd.. ráda skláda puzzle ale to už pořídila babička a jinak puzzli mame doma hodně pač hodně hraček ještě podědila po starší segry.. poradíte co zaujalo vaše dęti nebo sčím si hrajou..
Male lego od 4 let,kolo,nebo ji vzit do hrackarstvi at si neco vybere 🤷
U nás měla letos největší úspěch tutu sukynka, která svítí. Taková kravina, ale zahlidla mi to přes rameno na netu a porad o tom mluvila. A tričko a číslem pět a jednorožcem. Pak věci na tvořeni a věci s těmi otacecimi flitry. Celkově jako čím růžovejsi a kycovejsi věci, tím líp, no.
U nás v tomto věku frčelo lego, hlavolamy od MINDOK, sada "pískovaných" obrázků (radostvpisku.cz), karetní hra Spící královny, modelína...
@biciklissie dobrý den, mohu se pozeptat, kde kupujete trička a těmi otáčecími flitry? Dcerka si takové moc přeje, ale tím že oblečení běžně šiju, vůbec nevím, kde to koupit. Děkuji za radu.
@marketa11112 Trička s otacecimy flitry máme různe z bazaru, teď k narozeninám dostala tričko s číslem pět a jednorozcem bez flitru. Jako narozeninový dárek s flitry dostala plysaka a batůžek. Batůžek jsem koupila ve sleve v kik, plyšáka v místním papírnictví. Hodně ty flitrove plyšáky dela značka Ty, dělají i batůžky. Ale dají se sehnat i levněji, viděla jsem i nějakou asi polskou značku na Mega knihách a Aliexpresu. Tak se omlouvám, že nepomůžu s těmi tričky, ty jsou asi o náhodě. Máme i nějaké takové mikiny, babička nám to hledá i ruzne po sekacich.
Nasi je 4,5 a jedine co si preje ke vsem Vanocum a narozeninam a svatkum jsou princeznovske saty, boty, korunky, kridla, kouzelne hulky atd 😄 Apak v tom cele dny chodi oblecena.
@biciklissie moc děkuji, však jsi se mi snažila poradit. Zkusím se zeptat na zdi, třeba bude někdo vědět. 🙂