Dárek k 50. narozeninám tetě. Poradíte něco originálního, vtipného?

veunka17
15. dub 2021

Ahoj 😊 teta bude mít v lednu 50.narozeniny a my už teď přemýšlíme, co jí udělat/koupit. Chtěli bychom něco originálního, vtipného. Je to učitelka a skoro každý rok učí prvňáčky, takže něco klidně s tím.
Pro představu oni (jako teta a její rodina) dali mému taťkovi (jejímu bratrovi) k 50. narozeninám starý železný kanystr, do kterého udělali dvířka na panty a dovnitř dali: pánskou vložku a plenu, playboy (nebo nějaký erotický časopis), alkohol, kapesníky, teplé ponožky, rolničku, retro hru (takový fotbal co je uvnitř kulaté průhledné krabičky a kuličky se dávají do dírek), nějakou starou keramiku, zalaminovana čísla IZS... to je asi vše.

levandule_k
15. dub 2021

Já si úplně na tyto vtipné dárky nepotrpím. Jestli se ti to líbí, tak co třeba vyrobit něco jako KPZ (krabičku poslední záchrany) pro učitele. Dáš tam láhev vína, sadu cvičných diktátů, píšťalku, čokoládu, červenou propisku atd.

veunka17
autor
15. dub 2021

@levandule_k něco takového jsem myslela jemné nenapadlo co dovnitř 😁 děkuji za nápady 😊

netopejr
15. dub 2021

Jen jestli to bude ještě vtipné, kdyz to bylo u bratra. Jestli by ji vetsi radost neudal například sici stroj, nove kolo nebo brusle, nove šaty, kurz neceho, kniha nebo neco ke koníčkum.
Pokud KPZ vyse, tak ja bych k 50. vymenila vino za opravdu dobrý rum.

veunka17
autor
15. dub 2021

@netopejr samozřejmě že bychom to nechtěli "stejné" nás napadlo obálky Otevři když....ale hledám další inspirace, poukaz na nějaký zážitek či dovču nebo tak můžeme koupit i na poslední chvíli 🙂

mamikry
15. dub 2021

@veunka17 Jestli to ma byt ladene jako sranda a narazka na duchod, tak me napada barva na vlasy s fialovym nebo ruzovym odstinem (jako nosi stare pani nektere), papuce, pletaci jehlice, francovka nebo nejaka mast na nohy, nahrivaci decka, natacky, ale takove ty stare, bombardaky nebo klasicka dlouha nocni kosile, stara baterka, jestli se da sehnat, krizovky. Dala bych to treba do nakupni tasky nebo kosiku na koleckach.

jipe
15. dub 2021

@mamikry v 50 do důchodu sakra daleko

mamikry
15. dub 2021

@jipe Ano, ale pokud jste cetla puvodni prispevek, ma to byt sranda.

veunka17
autor
15. dub 2021

@mamikry děkuji za další nápady jsou super 😁

levandule_k
16. dub 2021

@netopejr Ono as záleží, co paní nejvíc pije, já bych rum dala do baru a mělo ho max. pro návštěvy, i když teď jsou drahé rumíčky trendy.

@verunka17 Spíš než na důchod bych teda udělala balíček vzpomínky na mládí. V 50 mládí v prdeli a do důchodu daleko 🙂

PS. snad jsem neurazila někoho, komu je 50 a cítí se mladě :D

veunka17
autor
16. dub 2021

@levandule_k to taky není špatný, sehnat něco, co bylo v těch určitých letech top

barvas11
3. čer 2022

hele tady jsou originální bedny s karikaturou pro ženy https://www.persi.cz/19-damske-boxy