Dárek k 2. narozeninám. Máte nápad?

no_title
29. črc 2019

Holky, co jste kupovaly dětem k druhým narozeninám? Nebo co byste doporučily?
Loni jsme kupovali houpačku a stan (houpačky se bojí a stan moc taky nejede). Má celkem rád cokoliv, co nějak hraje, ale říkám si, že ty miminkovské hrací hračky už ho asi moc dlouho táhnout nebudou... Celkem rád už začal jezdit na odrážedle, ale rovnováhu ještě moc neudrží 🙂

rendulinka3
29. črc 2019

@no_title ahoj, ja koupila detsky nakupni kosik 😉 mam syna, u kamarádky rad vozi kocarek, tak je to taková alternativa😉😉docela si s ním vyhraje, pak knížky od svojtky 😉

rendulinka3
29. črc 2019

tento 😉

verrys
29. črc 2019

Nakoupili jsme Duplo. Uz ma zakladni kostky a vlacek s cisly a s obojim si hraje casto. Moji rodice koupili kolo-odrazedlo, segra mu koupila garaz na auticka.

leneee
29. črc 2019

@no_title syna ve 2 letech bavi zvukove knizky, duplo, vkladacky, modelina, dreveny vlacek, ale i vari v kuchynce, ma krajeci ovoce a dreveny dortik a nebo jezdi s kocarkem s panenkou po dceri

moxha
29. črc 2019

Lego duplo.Nyní je jí 4,5 roku a staví stále

gruyerre
29. črc 2019

@no_title kočárek s miminkem, vlackodraha, lego duplo, kuchyňka,... - nedostal tohle vše k narozeninám, ale i k svátku a Vánocům, vše má během 2 měsíců.

lucie_j
29. črc 2019

Kuchyňku.

kittyy17
29. črc 2019

yookidoo kouzelný kohoutek

jaja01k
29. črc 2019

Auta Bruder, Duplo, dřevěná vláčkodráha, autodráha Wader.

nazka
29. črc 2019

@no_title koloběžku, Lego duplo a dva měsíce na to k Vánocům kuchyňku, vlackodrahu a Albi tužku.

annynka94
29. črc 2019

Kupovala jsem neteři tuto oboustrannou tabuli, jedna strana na fixy, druhá na křídy 🙂 k tomu sadu magnetek a vyhrála si jak dlouho..

erikamaj
5. srp 2019

takové obyčejné hračky, kačenku, co se táhne 🙂

alex97
31. srp 2023

Malá dostane zvukostrom,smoby domek s kuchyňkou,albu tužku,magnetickou tabulku s magnetky se zviratkami,samolepky sundej a nalepuj zas a znovu Zoo,knihy se zvířátky, moje první obrázková encyklopedie,moje první slova, barvy kniha,puzzle xxl,vejce,korálky,krájení zeleniny...Má to rozdelene i do Vánoc..

Nicméně Malá za 2 měsíce 2 roky a hraje si nejvíce s kuchyňkou,odrážedlo,modelina,vkladacky,lego duplo,dřevěná stavebnice,malování vodou, kreslení,samolepky,krájení zeleniny,panenky a kočárek, knihy je toho více ale to bych tu byla do rána