Dárek k 2. narozeninám. Jaký kvalitní kočárek pro papenky?

chaira
23. črc 2020

Maminky, poraďte mi dárek k druhým narozeninám dcery, uvažuji o kočárku pro panenky, ale nevím jaký je kvalitní. Nebo co jste kupovali vy? Pozn.kuchyňku a odrážedlo už máme 😀

olga_
23. črc 2020

@chaira Lego Duplo - třeba Cesta kolem světa - je tam spousta zvířátek. Případně Velká pouť. Houpačka utukutu či levnější varianta, panenka Barbie, domeček pro panenky (plánujeme ale až na Vánoce, kdy bude mít 2,5).

pe_tu_ss_ka
24. črc 2020

@chaira my kupujeme tužku od albi kouzelné čtení a nějaké knížky.

veronikav31
24. črc 2020

Jaké odrážedlo máte? koloodrážedlo nebo motorku?

majsina
24. črc 2020

My tu velkou skluzavku.

maminkaha
24. črc 2020

Lego duplo, třeba zvířátka nebo vláček, který jezdí sám (mám kluka a holku a hrají si s ním oba dva). Určitě k tomu přikup podložku na stavění. Kočárek je taky super nápad, záleží na tom, s čím si ráda hraje. Moje 3-letá dcera si s kočárkem a panenkami skoro vůbec nehraje, zato s legem pořád.

maminkaha
24. črc 2020

A ještě mě napadlo - zvířátko z řady Furreal friends (my máme kočku, mňouká, kroutí hlavou, vydává zvuky).

olga_
24. črc 2020

Taky třeba nějaké plastelíny s příslušenstvím (vykrajovátky apod.).

g_m
24. črc 2020

Lego Duplo Velká pouť - to je boží, dceru ve dvou letech bavily i dřevěné vláčky z Ikey. Klidně i Albi tužku a k ní zpívánky...

vladienka
24. črc 2020

Kolobezka

chaira
autor
24. črc 2020

@veronikav31 wishbone odrážedlo 😉

chaira
autor
24. črc 2020

@maminkaha no právě že si všude hraje s panenkami a kočárkem ☺️lego Duplo zná od bráchy ale ještě jí to moc nebere to skládání.

chaira
autor
24. črc 2020

@pe_tu_ss_ka tu už doma máme 🙈

olga_
24. črc 2020

@chaira A co to Duplo? Protože to je fakt nesmrtelné a v poměru cena : odehrané hodiny je to v podstatě nejlevnější hračka.

olga_
24. črc 2020

A ještě Schleichova zvířátka.

janedv
24. črc 2020

Ikea prolezaci tunel, albi, magformers, nejake hry od Haba, lekarsky kufrik, trikolku

zmrzlinka
24. črc 2020

A co panenku - miminko s plinama ,lahvičkou ,postýlku atd.?

herbinaaa
25. črc 2020

kočárek s panenkou, koloběžka, nějaké hračky