Maminky, poraďte mi dárek k druhým narozeninám dcery, uvažuji o kočárku pro panenky, ale nevím jaký je kvalitní. Nebo co jste kupovali vy? Pozn.kuchyňku a odrážedlo už máme 😀
@chaira my kupujeme tužku od albi kouzelné čtení a nějaké knížky.
Jaké odrážedlo máte? koloodrážedlo nebo motorku?
My tu velkou skluzavku.
Lego duplo, třeba zvířátka nebo vláček, který jezdí sám (mám kluka a holku a hrají si s ním oba dva). Určitě k tomu přikup podložku na stavění. Kočárek je taky super nápad, záleží na tom, s čím si ráda hraje. Moje 3-letá dcera si s kočárkem a panenkami skoro vůbec nehraje, zato s legem pořád.
A ještě mě napadlo - zvířátko z řady Furreal friends (my máme kočku, mňouká, kroutí hlavou, vydává zvuky).
Taky třeba nějaké plastelíny s příslušenstvím (vykrajovátky apod.).
Lego Duplo Velká pouť - to je boží, dceru ve dvou letech bavily i dřevěné vláčky z Ikey. Klidně i Albi tužku a k ní zpívánky...
Kolobezka
@veronikav31 wishbone odrážedlo 😉
@pe_tu_ss_ka tu už doma máme 🙈
A ještě Schleichova zvířátka.
Ikea prolezaci tunel, albi, magformers, nejake hry od Haba, lekarsky kufrik, trikolku
A co panenku - miminko s plinama ,lahvičkou ,postýlku atd.?
kočárek s panenkou, koloběžka, nějaké hračky
@chaira Lego Duplo - třeba Cesta kolem světa - je tam spousta zvířátek. Případně Velká pouť. Houpačka utukutu či levnější varianta, panenka Barbie, domeček pro panenky (plánujeme ale až na Vánoce, kdy bude mít 2,5).