Ahojte, co by jste koupili holce 11 let? Je to už taková puberťačka už se parádí. Děkuji za typy mělo by to být pro dceru od kamarádky má narozeniny.
@lv přemýšlela jsem nad kosmetickou taškou a něco do ní 🙂 děkuji
Dceři je deset a opravdu už ocení oblečení (teď frčí crop topy a crop svetry nebo šaty) a dlouhodobě různé kreativní věci, třeba minerální korálky na tvorbu náramků.
@annoonniimm sluchátka, kabelka, nějaká toaletka, lístky do kina, nebo nějaký dárkový poukaz, nějaká zajímavá kniha, šperk
Já jsem zrovna dneska měla úspěch u 10lete slečny (bylo to tedy k Vánocům) - dostala kapesní zrcátko, jahodový lesk na rty a jednorožčí třpytky z DM 😁
@rejalin na ty třpytky z DM jsem se taky dívala 😁
@rejalin mohla bych se tě, prosím, zeptat, jak ty třpytky fungují. To je taková ta kulička, kterou si potres obličej nebo tělo? Nelepí to? Děkuju za objasnění 🙂 líbí se mi to, z DM občas objednávám, tak bych koupila 10 holčičce od kamarádky
@heidi_z_hor já úplně nevím, sama jsem je nezkoušela. Je to taková ta kulička, na oblicej i na tělo (bylo to docela hezky vidět i když si tím přejela po kalhotách 🤣). Slečna si nestěžovala na to, že by to lepilo.
Zkus se zeptat v DM skupině, myslím že se tam o nich i psalo 😊
@rejalin díky, zkusím 🙂
Deníček nějaký tajímavý, třeba s aquarelovými stránkami
LED kapední zrcátko podsvícené, buď nabíjecí nebo na baterky
Pokud drobnost cca za 100-200kč tak nějaký deníček (třeba chlupatý, jakoby plyšový) a k tomu sadu pár kousků Stabilo point 88, nebo šperkovnici (dcery tam mají tam lesky, juicy bomb jsou oblíbené), pouzdro, peněženka, klíčenka, kosmetická taštička..