Dárek do 200,- pro kluka, 10 let. Co mu koupit?

23. lis 2020

Prosím o radu. Co koupit desetiletému klukovi do 200,-? Máme v rodině 15 dětí a na každé jsme si všichni určili strop 200,-. Pro 14 už dárky mám, tam to bylo jednoduché, ti mají zájmy. Ale ten patnáctý...nic ho nebaví, celé dny sedí na telefonu a hraje hry. Co mu koupit? Děkuji za rady.

squezy
23. lis 2020

Co nějaké cool tričko? Nebo obal na mobil.

carlik
23. lis 2020

Třeba dobít kredit....

lolam10
23. lis 2020

Co penize?

michaela666
23. lis 2020

Možná je to blbost, protože jsem snad 10 let nebyla v kině, takže o cenách nemám moc přehled. 😂 Nedá se koupit něco jako volná vstupenka na film/ pohádku? S tím, že až se otevřou kina tak si sám vybere na co by chtěl jít?

mamikry
23. lis 2020

Kolem 200 se da na Legeniu sehnat mensi krabicka Lega, tim se nikdy nic nezkazi.

agneska7
23. lis 2020

A já si myslím že kluka v tomto věku potěší spíš ty peníze v obálce

kosi_cek
23. lis 2020

Nějaký ten kredit do hry, ale já se v tom nevyznám, dcera (10) si něco takového přála, tak musím zjistit, napsala že chce nějaké Robloxy do hry Roblox, tak se na to mrkni, dá se to tak nějak cenově každopádně sehnat 😉

barmil
23. lis 2020

@kosi_cek roblox jj, to frčí. Nebo cokoli s logem Tik Tok, Vans nebo Playstation

zelenaesmolda
23. lis 2020

Neznam rodinu ve ktere by bylo 15 deti.Anonymni profil.Troll detected.

luciina
23. lis 2020

@zelenaesmolda rodinou jsou přeci i synovci a neteře, děti bratranců a sestřenic. U nás je 7 dětí.

felixfelicis
23. lis 2020

@luciina
@zelenaesmolda Presne tak, deti bratrancu a sestrenic. U nas celkem 13 kousku.

holubinka
23. lis 2020

@zelenaesmolda Kdybych vzala fakt celou rodinu, tedy i děti bratranců, sestřenic, nevlastních sourozenců a to samé u chlapa, tak bych se na podobné číslo dostala taky. Akorát teda nemusíme všem shánět dárky, některé vídáme sotva jednou do roka.

zelenaesmolda
23. lis 2020

@holubinka no prave.Myslela jsem to takhle,ze neznam rodinu ve ktere by bylo 15 deti,kterym by se kupovaly darky.Kdyz se nekdo dostane na tenhle pocet tak i s dost vzdalenou rodinou a tam se darky vetsinou nedavaji.

felixfelicis
23. lis 2020

@zelenaesmolda U nas treba cela rodina bydli blizko sebe na malem meste a fakt se vidaji pravidelne, my jedini jsme mimo. Tak mi to prijde uplne uveritelne, i s tim fin. limitem. Kdybych neco mela dat vsem detem, tak to udelam nejak ppdobne.

ai30
23. lis 2020

@zelenaesmolda Co by jako z te otazky ten troll mel? 🤷

zelenaesmolda
23. lis 2020

@ai30 treba vyvolat hadku o poctu deti a tom,ze jsou decka chudaci atd

holubinka
23. lis 2020

@zelenaesmolda ono to vypadalo, že autorce nevěříš, že má tolik dětí, což ale ani netvrdila😀 Jinak jo, taky neznám nikoho, kdo by obdarovával i tak vzdálené příbuzenstvo. Ale teoreticky, kdyby měla třeba tři sourozence a každý z nich měl dvě děti, sama má tři děti, manžel má ve střídavé péči dvě z předchozího vztahu, manželova sestra má taky tři a manželův bratr dvě..........😀

marketka_m
23. lis 2020

heslo v rodině přece můžou být jenom nejbližší... u nás jenom z sourozenvu je 12 dětí.. a další na cestě.. takže uplně vpohodě...

zelenaesmolda
23. lis 2020

@holubinka po ty tri sourozence a jeji deti je to dost mozne,zbytek uz asi ne.Kdyby mel manzel vecstridavce 2 deti a oni dalsi 3 tak by potrebovali hodne velke bydleni a to by asi zase neresili limit 200kc 🙂 Proste se mi to nezda

prejeta_zaba
23. lis 2020

@zelenaesmolda ty seš dobrá teda 😂 že jsou to děti všech možných příbuzných tě nenapadlo? 🤦U nás by to dohromady čítalo snad dvojnásobek a to bys teprve koukala, 25 dětí z jedné rodiny. 😂

felixfelicis
23. lis 2020

@holubinka 😀 U nas je to 3x3 a 2x2 deti.🙂 Oficialne davam darky jen primym synovcum a neterim, ale kdyz se vidime mezi svatky, tak moje deti casto dostanou i od ostatnich nejakou drobnost, kterou prinesou normalne s sebou nezabalenou v ruce (puzzle nebo vkladacku treba nebo jednou to byly kapsicky v celofanu s maslickou). Takhle nejak si to predstavuju. Akorat desetiletyho uz na puzzle neutahnes, tak se zeptas na Koniku 😀

fire85
23. lis 2020

@zelenaesmolda to snad ne, v široké rodině 15 dětí není problém

holubinka
23. lis 2020

@zelenaesmolda tak i chlap by něco chtěl dát dětem svých sourozenců a chlap přece nebude řešit dárky, hodí to na ženskou😀. A lidí co by potřebovali hodně velké bydlení, ale nemají na něj je taky dost (a pořizují si další a další děti). Ale jinak je to samozřejmě debata o ničem😉

holubinka
23. lis 2020

@felixfelicis však já to zas tak úplně nerozporuju, říkám, že nějaká teoretická možnost by tu byla, jak se na takový počet dostat😀

veruuu_kubesovic
23. lis 2020

myslím si, že limitem 200,- to příliš nevytrhneš 😀

daisymaminka
23. lis 2020

Máme v rodině 7 dětí včetně naší dcery. Dárky "řešíme" tak, že každý rodič nakoupí tomu svému, co má rád, co si přeje, potřebuje a mezi sebou dárky jen povyměňujeme. Ideální. Nemám problém vymyslet dárky pro dceru, ale 6 "cizích" už jo, natož pro 15. To by byly Vánoce mou smrtí, nikoliv časem klidu, míru a lásky. 🙂

Pro 10 letého kluka mi přijde jako dobrý nápad opravdu něco z toho oblečení, doplňků nebo nějaké pouzdro na mobil, i když limit 200 je fakt dost nízkej. ☹

felixfelicis
23. lis 2020

@daisymaminka To je super system!

daisymaminka
23. lis 2020

@felixfelicis Úžasnej. Doporučuji do všech rodin. Ještě že jsme všechny tak super a normální švagrový. 🙂 Každá máme dost "starostí" s dárky pro své dítě / děti. A ještě vymýšlet pro další, u kterých jen tak odhadem doufám, co by je mohlo bavit. Navíc pro mě nikdy Vánoce nebyly a nebudou pouze o dárcích, ale především o klidu, setkávání se, o pohodě, procházkách o příjemném zakončení roku... 🙂 Šílení není nic pro mě.

gracinka7
24. lis 2020

@zelenaesmolda u nás se třeba kupují dárky pro 7 dětí a to dva švagrové ještě děti nemají, takže na podobné číslo se ještě můžeme dostat taky.
Jinak manžel má 250 bratranců a sestřenic. Jediné štěstí je, že těm dárky dávat nemusíme 😂

holubinka
24. lis 2020

@gracinka7 😲250? Není tam ta nula navíc? To je teda obrovská rodina.