Prosím co koupit dceři ? Lega má dost od babi a dědy dostane Sevu,odnás garáž Hotwheels a dal co dát příbuzným nevím..Lego nechci dupla máme dost,modelinu a kreslení samolepky i na vodu též máme,puzzliky taky ,kuchyň,zmrzlinkovnu,kolo, kolo odrážedlo koloběžku už máme 🫣 člověk už neví 🥺 Děkuji za typy nějaké společenské hry co by bavilo ? Nemusí být hry
Ty tu píšeš každý rok. Nezavalujte ji tolik těmi dary a nemusíš to furt dokola řešit. 🤣 Na společenské hry je výborná skupina na Fb "deskovky pro tři bratry". Pro tři roky bych doporučila třeba hru Příšerky ze skříně nebo Ovocný sad.
@alex97 Pamatuju si tvoje 2 předešlé diskuze na úplně stejné téma. Škoda, že jsi to nevzala v potaz už u těch narozenin, dokud s tím šlo něco udělat. Takhle budeš mít problém každý rok.
Albi tužka je super, letos bude pod stromečkem i u nás.
Já jsem neteři v podobném věku koupila oblečení a knížku po domluvě s rodiči. Přišlo mi to praktické, hračky dostala od jiných příbuzných, takže neměla trauma, že tam není hračka. Razím heslo, nemusím si ji kupovat hračkami, raději jí budu věnovat pozornost.
U nás už dlouhou frčí hry double a je to zábava pro všechny věkové kategorie. Máme 4 a ty střídáme. Se staršími hraji na rychlost u nejmladší čekám až něco najde.
@alex97 já hodně přemýšlím nad piklerovym trojúhelníkem, nebo něčím podobným, dcera je hodně živá a furt někde leze, jinak si hodně vyhraje s domeček pro panenky a nejvíc vláčkodráha, Montessori hračky
Albi knizky, Sylvanians family, double, malovanie vodou, samolepkova knizka, Play-Doh, babika s kocikom, magneticka stavebnica
Babyborn miminko, kostým na karneval,
@prejeta_zaba Nemůžu za to že máme 42 příbuzných kteří chtějí něco koupit...O peníze si říkat nebudu nejsem ta co by něco žádala...A vstupenky máme do zoo dál nic poblíž není 🤷 A myslela sem si že od toho je tahle skupinka se zeptat 🤷
@alex97 Když ono je to těžké, mně přijde, že máte skoro všechno. A je nutné, aby všichni příbuzní dávali hračky?
Taky mame kazdy rok spoustu darku od rodiny, sepisujem seznam co by se nam libilo a kazdy si vybere 🙂 navic vsechny 3 deti maji narozeniny prosinec - leden 🙂 Triletak uz sklada normalni lego od 2 let 🙂 ted od dvou a pul uz frci sam podle navodu- doporucuju na zacatek ty 4+ 🙂 maji super navody a je to smysluplne. Taky dostavaji spoustu her, ale to dost zalezi, jestli uz s triletou jste hrali neco, nebo ne 🙂 Z prvnich her je za nas nej ovocny sad, hmatej a najdi, sklizeni zahradky, lesni kamaradi od Haby, Zajicek v sve jamce, takovy kompromis mezi detskymi a pro vetsi je Dragomini. Nas maly bude mit tri v lednu a hrava Jizdenky junior, Tajnou vypravu carodeju, ted i detske carcassonne, Dragomino, Klofni rybku, Zoowaboo, Medved wrr poprask na kolejich, batanimo. Hraje s nami i hry pro vetsi 🙂. Ted mame na seznamu zatim ruzne hry od Djeco (tulum, pioupiou, nejaky dinosaury, piratakak), velkou kvedlinburskou a dalsi zatim hledam :D, pak jeste nejake smartgames se budu divat - i ty velke, i male magneticke. Hry typu double a dalsi na postreh nemame moc radi :D protoze starsi to pochyta a trilety place :D
Jeste mame na seznamu detske encyklopedie 🙂 Knizky pujcujem v knihovne, ale ty encyklopedie si radi prohlizi dokola 🙂
@alex97 Albi tužka - kouzelné čtení a každý narozky a vánoce je vyřešen-dalsi knížka, Kvido taky od Albi. Nevím jak je na tom, ale dobrá hra je dobble junior nebo cink junior