Dárek 3leté holčičce. Co koupit?

alex97
3. říj 2024

Prosím co koupit dceři ? Lega má dost od babi a dědy dostane Sevu,odnás garáž Hotwheels a dal co dát příbuzným nevím..Lego nechci dupla máme dost,modelinu a kreslení samolepky i na vodu též máme,puzzliky taky ,kuchyň,zmrzlinkovnu,kolo, kolo odrážedlo koloběžku už máme 🫣 člověk už neví 🥺 Děkuji za typy nějaké společenské hry co by bavilo ? Nemusí být hry

alice180
3. říj 2024

@alex97 Albi tužka - kouzelné čtení a každý narozky a vánoce je vyřešen-dalsi knížka, Kvido taky od Albi. Nevím jak je na tom, ale dobrá hra je dobble junior nebo cink junior

prejeta_zaba
3. říj 2024

Ty tu píšeš každý rok. Nezavalujte ji tolik těmi dary a nemusíš to furt dokola řešit. 🤣 Na společenské hry je výborná skupina na Fb "deskovky pro tři bratry". Pro tři roky bych doporučila třeba hru Příšerky ze skříně nebo Ovocný sad.

michaela666
3. říj 2024

@alex97 Pamatuju si tvoje 2 předešlé diskuze na úplně stejné téma. Škoda, že jsi to nevzala v potaz už u těch narozenin, dokud s tím šlo něco udělat. Takhle budeš mít problém každý rok.
Albi tužka je super, letos bude pod stromečkem i u nás.

levandule_k
3. říj 2024

Já jsem neteři v podobném věku koupila oblečení a knížku po domluvě s rodiči. Přišlo mi to praktické, hračky dostala od jiných příbuzných, takže neměla trauma, že tam není hračka. Razím heslo, nemusím si ji kupovat hračkami, raději jí budu věnovat pozornost.

mlynkova85
3. říj 2024

U nás už dlouhou frčí hry double a je to zábava pro všechny věkové kategorie. Máme 4 a ty střídáme. Se staršími hraji na rychlost u nejmladší čekám až něco najde.

kubesovaadelka
3. říj 2024

@alex97 já hodně přemýšlím nad piklerovym trojúhelníkem, nebo něčím podobným, dcera je hodně živá a furt někde leze, jinak si hodně vyhraje s domeček pro panenky a nejvíc vláčkodráha, Montessori hračky

gdpr
3. říj 2024

Albi knizky, Sylvanians family, double, malovanie vodou, samolepkova knizka, Play-Doh, babika s kocikom, magneticka stavebnica

izz76
5. říj 2024

Babyborn miminko, kostým na karneval,

alex97
autor
12. říj 2024

@prejeta_zaba Nemůžu za to že máme 42 příbuzných kteří chtějí něco koupit...O peníze si říkat nebudu nejsem ta co by něco žádala...A vstupenky máme do zoo dál nic poblíž není 🤷 A myslela sem si že od toho je tahle skupinka se zeptat 🤷

levandule_k
17. říj 2024

@alex97 Když ono je to těžké, mně přijde, že máte skoro všechno. A je nutné, aby všichni příbuzní dávali hračky?

kacka1994
17. říj 2024

Taky mame kazdy rok spoustu darku od rodiny, sepisujem seznam co by se nam libilo a kazdy si vybere 🙂 navic vsechny 3 deti maji narozeniny prosinec - leden 🙂 Triletak uz sklada normalni lego od 2 let 🙂 ted od dvou a pul uz frci sam podle navodu- doporucuju na zacatek ty 4+ 🙂 maji super navody a je to smysluplne. Taky dostavaji spoustu her, ale to dost zalezi, jestli uz s triletou jste hrali neco, nebo ne 🙂 Z prvnich her je za nas nej ovocny sad, hmatej a najdi, sklizeni zahradky, lesni kamaradi od Haby, Zajicek v sve jamce, takovy kompromis mezi detskymi a pro vetsi je Dragomini. Nas maly bude mit tri v lednu a hrava Jizdenky junior, Tajnou vypravu carodeju, ted i detske carcassonne, Dragomino, Klofni rybku, Zoowaboo, Medved wrr poprask na kolejich, batanimo. Hraje s nami i hry pro vetsi 🙂. Ted mame na seznamu zatim ruzne hry od Djeco (tulum, pioupiou, nejaky dinosaury, piratakak), velkou kvedlinburskou a dalsi zatim hledam :D, pak jeste nejake smartgames se budu divat - i ty velke, i male magneticke. Hry typu double a dalsi na postreh nemame moc radi :D protoze starsi to pochyta a trilety place :D
Jeste mame na seznamu detske encyklopedie 🙂 Knizky pujcujem v knihovne, ale ty encyklopedie si radi prohlizi dokola 🙂