Maminky, prosím poraďte jaké dárečky koupit, kluk 6 let a holka 2,5roku. Letos nemám inspiraci, fakt nevím co koupit. Kuchyňku, lego, odrážedla, kolo máme. Panenky taky. Tip na knížky bude super, děkuji 🙂
Ahoj, šestileťák si přál pirátskou loď a záchranářský vrtulník (oboje jsem trefila v Tescu). Krom Lega bude nerfka, experimentální sada, hot wheels vystřelovačka. Z kreativu sada fixů na malování kamínků a sada kamínků 😃 Taky jsme sběratelé stolních her, tak letos to bude nejspíš Farmář. Kniha Podívej se do vesmíru od Svojtky. Jejich okýnkových knížek máme celou sbírku a jsou velmi oblíbené.
Jako výbava na hory skládací kovová lopatka s kompasem a (bazarové) funkční vysílačky.
@chaira Kouknete se treba na Agatin svet nebo Kouzelne hrackarstvi, tam maji krasne hry, kreativni sady, stavebnice, pro malinke i vetsi. Ja mam rada znacku Djeco. Jinak Magformers je dobry tip, u nas taky patri k oblibenym. Maji tam i vyber knizek. Pro malou rozhodne doporucuju knizku "Skritci", je nadherna a hodne vtipna. Pro kloucka treba "Jak se stat akcnim hrdinou". Prima je chytre cteni od Albi.
Moje oblíbená kniha, nechali jsme pro děti udělat i s věnováním 🙂
Magformers je zaklad, jestli deti jeste nemaji. Od 1,5r starsiho dokupujeme nove a komplikovanejsi dilky
Mám skoro stejně staré děti. Dostanou Magformers (magnetická stavebnice) - už ji mají, tak dokupuji další sady, aby měli více dílků. Dále Lego, stavebnici od Albi - domečky, šroubovací stavebnici od Quercetti, sadu pro malou kadeřnici, dřevěné počítadlo, kvarteto, dřevěné kostky, ozdobnou děrovačku na papír, oblečení (uvádím i dárky, které dostanou od babiček).