Co pořizujete vašim dětem k Vánocům ? Nějaké typy nebo rady díky 🙂
To ti přijde málo? 😳
@journals To je šílený. To dcera nedostane ani když sečtu Vánoce s narozeninama. Upřímně si nedovedu představit ty další roky, co bude dostávat a z čeho by mohla mít radost.
Jinak u nás máme v plánu: jedna stavebnice duplo, mikrofon, 2 knížky, Albi tužka a k tomu jedna knížka (mám jich víc, ale chci jí je dávat průběžně), nějaká hezká souprava (oblečení) a něco na tvoření (omalovánky s pastelkama, plastelína).
Náš skoro tříleťák bude mít obchod, knížku s tlapkama na večerní čtení a albi "barvy a tvary". Duplo hasičské auto a výhybky (hasiče máme doma rok a konečně nastal čas je dostat a vyhybky jsou navíc k těm stávajícím, aby se toho dalo dost postavit). Dvě filmové postavičky tlapek (další dostane na narozeniny a pak zbylé dvě na svátek - má narozky i svátek v únoru). Ještě tam má dobble TP a puzzle s tlapkama. Plus oblečení - část koupená a část mnou ušitá. Normálně by toho tolik nebylo, ale manžel se stal jak utržený ze řetězu (kolikrát došel balík a oznámil mi vítězoslavně, co koupil 🙈). Jedinou věc, co jsem koupila já, je obchod - ten jsem chtěla loni, ale rozmyslela jsem si to. Oblečení jsme vybrali společně. Příští rok jsem oznámila, že vše spolu budeme řešit, než to objedná, ať se nestane to, co letos - měla jsem představu max.10 dárků a né takovou hromadu 🙈 a vesměs vše tlapková patrola - on ty psíky miluje a já jim tedy taky fandím 😁
Jinak od mých rodičů dostane povlečení, mamka říkala, že taťka vybral jakési auta a plus tedy dostane základnu tlapek + asi oblečení.
Od tchánovců pejska na vodítku, něco na šroubování a asi oblečení.
Magnetická stavebnice Learn And grow
Projektor s pohádky
Kvido hry (pohádkové pexeso, roztančené fixy, obrázkové hádanky, tvořivé magnety..
Černý Petr
Cink deskovka
Človíčků nezlob se
Duplo
Příšerky ze skříně
Dinasaury co lízají zmrzlinu
A slavné hovínko pes který ji a kaká kost
Mixér do kuchyňky
Albi zpívánky 1,2,3
Knížky
Kávovar do kuchyňky
Mezi tím jsou dárky i od příbuzných