Ahoj maminky potřebuju poradit! V březnu jdeme babičce na oslavy-slaví 90let( KRÁSNÝ VĚK) ale nechci koš nebo takovou tu klasiku!! Nemáte některá nějaký originální tip na dáreček? děkuji
Naše babičky vždy uvítají nějaké ty drbací časopisy, jako předplatné 😉
Kdyz mela babicka 90,tak jsme se cela rodina domluvila a vsichni jsme se vyfotili a nechali jsme to udelat jako obraz..nyla nadsena🙂
taky bych volila asi tu fotku, k tomu dort, kytku, možná ji třeba vzít na nějaký výlet, někam, kde bydlela jako malá, mladá, studovala, pracovala, fotky vnoučat do rámečků, tohle asi v tomto věku ocení nejvíce a společnost, aby nebyli sami....
Tak naše moje babi ocení fotky - udělat jí krásné album, kalendář vnoučátek popř. pravnoučátek ...nebo pokud by se podařilo je vyfotit všechny najednou na jednu krásnou fotku . Pak bych uspěla s křížovkama a asi by se jí líbilo kdybych jí vzala někam ven na oběd nebo kávičku ... 😵
Nebo zkus sehnat knihu se starými fotkami města, kde se narodila, žila, žije.....To jí třeba potěší
Jo a ještě měla radost, když jsem jí koupila několik dárkových poukázek do Tesca, všechny v nominální hodnotě 50Kč. Ona dělá malý nákupy sama pro sebe a do Tesca na nákupy chodí stále tak jí to potěšilo 😵
nedávala bych ani takové ty vitamíny apod...záleží na povaze (nevím, jestli by jí udělala radost masáž/kadeřník apod.). Ale zkusila bych dát něco velmi osobního a něco, co se nedá koupit...třeba společnou fotku celé rodiny nebo nahrávku pozdravů a blahopřání nebo nejlepších vzpomínek na babičku (nějaké úsměvné, pro pobavení)...nebo nějakou připomínku doby, kdy byla mladá (třeba nějaké album, knížku, pomoc při hledání kamarádek)..nebo podniknout nějaký výlet na místo, kde to má moc ráda a třeba se tam nemůže už tak snadno dostat.
Moje babička slavila poslední narozeniny 93. a já jsem ji poprosila o fotky - z jejího mládí, na půjčení. Koupila jsem velké klasické album, do něj dala její fotky plus přidala jako pokračování fotky naše, rodiny, vnoučat, prostě toho, co ji potěšilo, na co se ráda dívala. Všechny rodinné oslavy, narození vnoučat, pravnoučat, svatby...co jsem našla. Uspořádala choronoligicky. Starala jsem se o ní do poslední chvíle, když umřela, nabízely mi její děti podíl na dědictví, a já si vzala tohle album.-).
Strom života z fotek rodiny 🙂, jako velký obraz. Naše babí je nadšená, když může okukovat fotky pravnoučat 😉. takže pravidelně dostává kalendáře, fotoknihy, rámečky s fotkami apod.
@berenika39 Dobrý tip k dalším narozeninám 🙂 a krásná památka.
My babičcek osmdesátinám nechali dělat fotoknihu. Heslo bylo "Rodina" podle dokumentu Miloše Formana 😉, byly tam její fotky z mládí, když měla děti, pak naše fotografie a taky její s náma. Doplnilo se to popiskama a roky.
My dávali minci z roku, kdy se babička narodila (1920) 🙂 a k tomu vzpomínkovou deku s nažehlenými fotkami /fler ;)
Přikláním se k fotoknize, fotokalendáři. Kamarádka nechávala dělat obraz z fotky.
Vikendovy pobyt v laznich.. Otazka je, jestli by sla..