Ahoj holky, těchto témat je tu už asi xxx, tak nebudu jiná a ráda si nechám od Vás poradit, co mé roční dceři, měla i svátek a narozeniny, takže dárky už dostala, ale ještě budou Vánoce…
Chci ve směs sepsat, co má, aby se to tu neopakovalo. ☺️
-suchý bazén, stolek od FP, zebru od FP, kostky, zatloukačku, panenku, kočárek, navlékání kroužků, pak takové ty stolečky na zem co hrají, míč, stavící kroužky, hopsadlo, plyšáky, řikanky.. a teď fakt vůbec nevím co.
Koupila jsem jí zatím pyžámko a bačkorky, bude se kupovat ještě odrazedlo, ale pak už fakt nevím co😔
Nechci ji dát jednu hračku, vždy jsme si davali celá rodina dárků dost (jeden dražší třeba mobil a pak ty maličkosti, čaje, káva, chlupaté ponožky atd. ) proto nechci aby měla pod stromkem 2 věci.. i když z toho nemá rozum, my to tak máme každé Vánoce, tak to nechci zavést jinak. S počtem hraček jsme spokojeni, využívá vše. Ráda si hraje, ale prostě už mi došly nápady.
Děkuji za tipy
Syn dostal k 1. narozeninám motorickou kostku a s tou si vyhrál opravdu hodně. A pak měl oblíbené zvířátko na provázku, co všude tahal za sebou 😄
Co houpacího koně? Hračky co za sebou může tahat na provázku...
My třeba v rámci celé rodiny máme pro malou (1,5r) vymyšlené odrazedlo, Albi tužku plus jednu dvě knížky, hrací pianko, Lego duplo a dvě leporela... Stačí bohatě 🙂
Závěsnou houpačku, tahací zvířátko, tatru ( auto 😃), hračky na pískoviště, activity board a zabalené plenky a různé krabice...To budou dárky u nás ( od celé rodiny). Dcera bude mít rok v lednu a k narozeninám dostane panenku.
Jinak v roce k narozeninám dostala třeba motorickou kostku, houpaciho koníka, pejskovu sestřičku od FP (toho zbožňuje, zpíváme si písničky) , tablet FP, pár leporel, miluje Malého méďu (Malý méďa nechce spát, atd... Jsou 4 knizecky), pak taky Hádej, jak moc tě mám rád, poslední dobou ji bere i prasátko Peppa 😁
Doporučuji kuličkodrahu Trihorse, syn dostal loni na Vánoce..(to měl 15m ) a je to i po skoro roce jedna z nejoblíbenějších hraček...
Děkuji moc holky, ty boby bych mohla, ty mě nenapadly 🙂
Duplo jsem si taky říkala, tak super, děkuji všem 🥰
@areh Toto právě bude mit🥰
Syn tehdy dostal obří pytel kukuřičných křupek 🙂 Co třeba activity board?
podívejte se na dětské lampičky Sdeko - www.sdeko.cz. Mají skvělé silikonové lampičky, BPA free, takže i pro ty ročňáky či menší. Děti do lampiček plácají a tím si mění barvičky. No a ještě k tomu jim posvítí na dobrou noc🙂... My máme doma už 3.lampičku. Starší syn teď ujíždí na hrající lampičce, kde si přes bluetooth poslouchá hudbu. Měli jsme slonečka na noční stolek ke kojení a králíčka....je to aspoň trochu netradiční dárek 😀 😀...
Napasa me kuchynka, Lego Duplo, houpacka od Utukutu, boby/sanky, knizky, prokezaci tunel