Co k Vánocům pro roční holčičku?

makkyv
23. říj 2021

Hezkou sobotu kočky😊
Vůbec mě nenapadá co dcerce k Vánocům, teď v listopadu má narozeniny, tak něco dostane, ale nevím už co dál.. takový náznak toho co má a dostane, aby se to neopakovalo.😊
(Myslím co se týče hraček a kreativity) oblečení, boty, pleny to vše už máme vybrané 😊

Má: Chodítko zebru od FP, hrací stolek, kostky, mluvícího pejska, plyšáky, suchý bazének, vkládačky + takový ty blbosti jako třeba míčky, balón, atd,..

Dostane: Panenku, kočárek, hopsadlo, kostky, zatloukačku a plyšáka Minnie

A teď babo raď co k těm Vánocům, napadlo nás ještě odrážedlo, kuchyňka (i když si říkáme zda není ještě na ní malá) a už nevíme😭😂

Budu ráda za každou radu, děkuji 🙂

misa250
23. říj 2021

@makkyv sice neporadím, ale připojím se. Bude nám rok 1.prosince a co k vánocům taky moc nevíme..... K narozeninám bude mít robota od fp a k vánocům zatím máme hrací stolek a budeme kupovat odrážedlo a panenku.. Kuchyňku jsem chtěla taky ale většina mi říká, že je na ní ještě malá...

pipi_puncocha
23. říj 2021

Teepee?
Vláčkodráha?
Duplo, nějaké se zvířátky?
Učící věž?
Utukutu houpačka?

makkyv
autor
23. říj 2021

@pipi_puncocha Bomba, super typy, moc děkuji! 🌸

makkyv
autor
23. říj 2021

@misa250 Taky jste si to dokázala hezky načasovat😀👏🏼
My máme v listopadu narozeniny i svátek a pak hned Vánoce👏🏼😀

rya
23. říj 2021

Já kupuju dřevěnou kuličkovou dráhu triohorse

pipi_puncocha
23. říj 2021

@makkyv syn je taky listopadový, řešili jsme loni.

Jo, ještě dostal tu zmíněnou kuličkodráhu od Trihorse, ta je suprová. A pak permanentku do ZOO a do herničky.

misa250
23. říj 2021

@makkyv u nás je to načasování úplně úžasné...malé teď bude rok a já na konci prosince zase rodim 😁😁

makkyv
autor
23. říj 2021

@misa250 tak to je luxus😂👏🏼

maki90
24. říj 2021

@makkyv kuchyňku bych nezavrhovala, moje holky si s ní začaly hrát brzo. Jinak moje mladší (taky listopadová) dostala loni houpacího krokodýla a zmiňovanou kulickodrahu a oboje super. Teď bude mít dva a nejvíc frčí kuchyňka a plastové jídlo a nádobí, vaří pořád 🙂

makkyv
autor
24. říj 2021

@maki90 Super, děkuji moc😊

michaela666
24. říj 2021

S manželem vyrobíme actvity board. Jak to tady čtu začínám si připadat jako krkavčí matka, protože mám v plánu koupit dřevěné magnetky na lednici ( a tím si teď hraje i 30 minut v kuse) a nějaké dřevěné Leporelo. Zabalím plenky a nějaké krabičky co mám doma... Hodně barevných stužek a trhání papíru. 😃
Narozeniny má v lednu a dostane látkovou panenku.

michaela666
24. říj 2021

Závěsná houpačka, pokud máte dost prostoru. Tu bude mít dcera pod stromečkem u babičky. Vybrala látkovou, tak jsem zvědavá jak se bude líbit.

zelenaesmolda
24. říj 2021

@makkyv
Rocni dite z Vanoc nema rozum a nejvetsi radost jim stejne udela trhani papiru a krabice od darku nez samotny darek takze bych to nejak nehrotila

meronym
24. říj 2021

@michaela666 Mne naopak prijdete jako jedna z mala, ktera zna miru a chce potesit dite, nikoli vykoupit hrackarstvi. Kdyz tady vidim ta alba s 10+ darky, tak nechapu. Vzdyt to dite musi byt uplne zahlcene.

zelenaesmolda
24. říj 2021

@michaela666
@meronym
Taky uprimne nechapu tady to zahlcovani hrackama.Kazde dite ma stejne vzdycky jenom par nejoblibenejsich hracek,nepotrebuje jich tuny.Navic kdyz si jako male zvykne na hromady darku tak co bude dostavat az bude v puberte?Mala ma 3,5 a ja to letos vidim na 4 darky cca,vic podle me nepotrebuje.

michaela666
24. říj 2021

@meronym Přiznám se, že jsem ještě nekoupila jedinou hračku za celých 9 měsíců. Máme jich málo, všechny jsme dostali nebo podědili. Zato se zabaví sama, na dlouhou dobu a se všemi, nejvíc s těmi úplně obyčejnými. Kostky, knížky, vkladačky.. všechno okolo 300,-. Když vidím jak si hraje s taškou od nákupu, petflaškou nebo krabičkou od čaje, přála bych si aby jí to ještě vydrželo než se přestěhujeme do většího bytu 😃.

eliskaamichal
24. říj 2021

@makkyv ja budu k Vánocům kupovat bubínek a piano, teď v listopadu máme taky rok. To dostane vkládacky a kočárek pro nejmenší je to jako choditko.

felixfelicis
24. říj 2021

@michaela666 když měl nejstarsi rok, dostal ode me k narozeninám sadu lopatek na písek a to bylo všechno. Od té doby šel můj minimalismus trochu do kytek a takovouhle věc už bych koupila jen tak, ale pořád ještě nemam se 3 dětmi problém, že by měli vsechno.

xcassiopea
24. říj 2021

Z prvních narozenin si pamatuju u dětí, že vyhrávaly barevné dřevěné kostičky, které si nakládali na vozík a skládali nebo vozili a malé balónky.

veroniquecz
24. říj 2021

@michaela666 mám to úplně stejně. Pak mají těch hraček mraky a nehrají si s ničím. Vidím to u starší. Už jsem dala všem strop. Raději at koupi nějaký zážitek než hračku.

veroniquecz
24. říj 2021

Jinak tedy pokud tip, tak u nás budou pod stromečkem boby.

felixfelicis
24. říj 2021

Ta poukázka do hrníčky nebo do ZOO mi přijde jako super nápad. Nebo nějaké cvičení.

makkyv
autor
24. říj 2021

Děkuji za inspiraci😊👏🏼

jana_zofie
24. říj 2021

Co si pamatuju tak v roce se mnou strasne chtela varit, takze ucici vez, a kramovat skrinky v kuchyni (kuchynku zatim nema, ale nezavrhovala bych to). Zacal frcet kreslici stolecek a trojhranne voskovky a tluste pastelky (ale pozor, u nas to znamenalo byt v pul sedme vytazena z postele, dostrkana ke stolecku, do ruky jsem dostala voskovku a "bee" - namaluj mi, mami, ovecku... Taky kdyz byla s voskovkama dlouho osamote, tak je sezrala...), kridy pak prisly na radu hned na jare na hristi, ale je pravda, ze hned na to jsem ji vyclenila "kreslici dvere" doma a kupodivu to pochopila. Jen jednou pomalovala klavir a na stene mam 2 carky.

jana_zofie
24. říj 2021

Jo a taky byl v kurzu xylofon a leporela.

mmmmmartinka
25. říj 2021

@makkyv my jsme dceri dávali k prvním narozeninám:rozkládací gaucik(na tom si pekne sedi a hraje a nebo si ho rozkládá a schovává se tam ),hopsadlo ve tvaru krávy,stavebnici,ucici věž(to teda byla taky super volba),auto na tyci(v tom ji vozime ven a hraje si s nim i sama doma)

markyxx
25. říj 2021

@michaela666 Připojuji se, také se snažím množství hraček držet pod kontrolou.

petuliiik01
25. říj 2021

@makkyv V roce dostala dcerka učící věž a zpívající misku #fisherprice a byla naprosto nadšená, že se mnou může vařit 🤩 Dále jsme pořídili odražedlo Funny Wheels - také doporučuji. Teď se mi pro roční děti líbí jako TOPka farma od Little People (to je novinka a v Nelinčiným roce ještě nebyla). Pokud by jsi zvažovala něco od Fisher-Price, tak se na mě klidně obrať. S výběrem Ti ráda poradím, případně předám zkušenosti od nás 😉

petuliiik01
25. říj 2021

@makkyv Ještě jsem si vzpomněla, že musím zmínit z naší zkušenosti i krokodýla a kostky od MegaBloks. To jsou hračky, které jsou hrané dodnes. Na krokodýlovi doma jezdí (někdy i s panenkami, zvířátky,…), má v něm skrýš pro ostatní hračky a kostky MegaBloks vytáhla zrovna včera, když tu byla návštěva (a to jí je 2,5 roku). Krokodýla a kostky jsme dostali jako dárek z #fisherprice právě k prvním narozeninám a musím říct, že to tenkrát trefili naprosto parádně 🙂👍
Kuchyňku jsme pořizovali na Vánoce před druhými narozeninami (narozená na jaře) a myslím, že to bylo akorát 🙂

makkyv
autor
25. říj 2021

@petuliiik01 Super, moc děkuji! 😍
Paráda, kouknu ❤️

Všem děkuji, to odrážedlo mi přijde super věc na té tyči, že bych ji tam dala místo kočárku a byla by sranda, ale teď su myslím, že už asi na zimu je zbytecne.. nebo?