Ahoj, už mi dochází inspirace, co kupovat na Vánoce všem v rodině? Máte nějaké tipy? Zejména pro mužskou část rodiny je to fakt těžké a nechci jim dávat blbosti... 🙂
@aliska17 Jinak já nvm pro jak starou mužskou část rodiny, ale nedávno jsme byli v Praze na virtuální realitě a bylo to super. Mě je 25, příteli bude v dubnu 30 a líbilo se nám to oběma. Mají tam i hry pro děti 😉 Jinak koukám hodně na portál slevydnes.cz, tam je na výběr mrak od všeho a za dobrý peníze 😉
My rodičům budeme kupovat noc v Dětenicích 🙂 http://www.detenice.cz/vouchery/
Nejaky voucher na veceru - dobrym steakom nepohrdne ziaden muz podla mna 😉
Pro babičky i dědečky s bolavými klouby je super kloubní výživa, ale zapomeň na to GS Chondro a podobné blbosti z lékárny 😀 Možná to bude znít trochu netradičně, ale doporučila bych koňskou kloubku, protože fakt zabírá, mám vyzkoušen Geloren (pethome.cz/cs/kone/8430-geloren-ha-gelove-tablety-1350g-3x450g--8595163717503.html?s=219550907). Jsou to takové želatinové tablety, tak se to dobře užívá. Loni jsem tím obdarovala půlku rodiny a mělo to úspěch. 😉 Jinak dokonce sám výrobce už nyní deklaruje, že je to pro koně i lidi! 👍 Jo a pokud máš třeba manžela sportovce, tak může koupit i jemu, určo to ocení.
Chtělo by alespoň něco o dotyčných sdělit. Třeba věk, ať se líp radí. My to letos máme vyřešené celkem bez problémů. Manžel chce montérky a blůzu, pracovní boty. Pak dostane nejaké další oblečení, kosmetiku. Děda taky montérky , babička vestu z ovčí vlny. Našim se všichni skládáme na novou postel. Pak dostanou nějaký fotodárek. Rozmýšlím se mezi fotoknihou a nebo obrázky. Loni dostali kalendář z fotek, našli jsme některé hodně staré ještě jejich rodičů, pak z jejich dětství, naše a našich dětí. Jinak jsme dávali sodastream, sušičku ovoce, digitální teploměr, radiobudík s promítáním času na zeď. Taky se mi líbí manboxeo, to přemýšlím manželovi k narozkám. A uspěch měla i domácí lékárna, jde koupit přímo krabice se základní výbavou a k tomu jsme dokoupili to co nejčastěji používají.
Pokud jsou alespoň trochu na techniku, tak můžete zkusit nějaké pracovní oblečení, jak už psala barus.8. To se nikdy neztratí. 🙂 Pokud budete chtít něco hodně kvalitního, co vydrží, tak se zkuste podívat tady: https://otavan.cz/ Je to trošku dražší, ale opravdu dobrý. Když jsou ty Vánoce... 🙂
Zdravím, já jsem si lámala hlavu s manželovým dárkem. Znáte to. :D Nic nechce, nic nepotřebuje a když něco potřebuje, tak si to koupí. No a pak mu něco vyberte. A hlavně nesnáší měkouše. Takže velké dilema. Nakonec jsem se však odhodlala k tomu mu koupit elektronickou cigaretu. Je dost silný kuřák, takže tak nějak doufám, že by mu mohla zachutnat. Udělala jsem mu takový pěkný balíček, ve kterém mám kromě cigarety i různé náplně a to jak klasické tabákové, tak i nějaké ovocné. Tak doufám, že se mu to bude líbit. Kdyby jste někdo řešil dárek pro kuřáka, tak taky pořídíte kvalitní elektronické cigarety - https://www.e-cigo.cz/elektronicka-cigareta/ taky něco pořídíte tak, jako já. 🙂
@aliska17 Ahoj 🙂 Tátovi jsme se se ségrou složili na celostátní povolenku na ryby a mámě koupím poukázku na masáže a do zdravé výživy nebo knihkupectví, to ještě nevím. Babičce koupím asi nějakou knížku - román, sestře jsem koupila pánve do kuchyně, protože se bude stěhovat a příteli hru na počítač, kterej si nedávno koupil 🙄 🙄
Jinak když nevím co, tak udělám potravinový koš, podle toho kdo má co rád, to nikdy neurazí 😉