Co dát mamince k 50-tinám?

ladyhacek
25. srp 2015

Ahoj prosím o rady - neboť jsem v koncích mamka má za 2 měsíce narozeniny a chtěla bych jí dát něco zajímavého. Nejspíš se na to budeme skládat se se sestrou, ale i tak to nesmí být předražené. (já na mateřské + splácíme hypotéku) a ségra si jí teď bude brát.
Představuji si něco kolem 1500,- (max 2000,-)
Budeme jí zvát na večeři a tam jí dáme ten dárek, ale jaký???
Chci něco osobního, zajímavého.

Děkuji 🙂

formelina
25. srp 2015

Vyrobit fotoknihu fotografií z dětství maminky, vašeho a vnoučátek...
Nebo se zajít vyfotit a udělat nějakou pěknou velkou rodinnou fotografií..

nellilie
25. srp 2015

@formelina - fotky jsou moc hezký dárek, já myslím že vždycky potěší. Nebo co tak nějaký poukaz dle toho co má maminka ráda? Hezká kosmetika a šperk taky myslím žádnou neurazí. Nebo šperk se zabudovanou fotkou, něco jako dřív bývaly medailonky.

handous
25. srp 2015

@ladyhacek My jsme se ségrama skládaly na relaxační wellnes víkend. Mamka si to moc užila. Na těch slevových portálech se dá sehnat za dobrou cenu. Nebo poukaz na masáž, kosmetiku apod.

sarkanova3333
8. zář 2015
Uživatel sarkanova3333 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkanova3333.

já jsem mamince pořídila botky 🙂 našla jsem pár eshopů a ona si vybrala jaké potřebuje a jaké by se jí líbily.. nakonec vybrala z joealex