Holky prosím poradte mám neteř a synovce jsou to dvojčata,je jim 8 let vy co mate děti v tomhle věku nevíte co tyto děti baví ?
Já se třeba ptám rodičů, jestli něco chtějí pro děti, někdy řeknou, že chtějí tohle, někdy mi dají volnou ruku. V 8 letech bych se klidně zeptala i dětí, co chtějí do Ježíška. Jinak neteři jsem dala i praktický měkký dárek, šaty a měla z nich obrovskou radost, protože hraček mají hodně, i když se to rodiče snaží regulovat.
Našeho 8letého by potěšilo lego, seva, různé logické hry pro jednoho hráče (např. cubissimo), předplatné časopisu (čtyřlístek, abc).
Lego, knížky, 8 lety syn chce třeba bagr na dálkové ovládání, dres na fotbal, puzzle, deskové hry. To bude na konkrétním dítěti, ale zrovna třeba to lego je podle mě sazka na jistotu, když se někdo ptá co má dětem koupit a na nic konkrétního nemám napad, tak říkám kupte lego, tím nic nezkazite :D
Co nějaký zážitek? Lasergame, jump aréna, únikovka?
7 rocna dcera si vypytala lego friends, deskovku, plysacka. My prihodime este zinienku lebo doma vela trenuje na gymnastiku a robi to na koberci.
@katanovobran Tak hodně záleží i po finanční stránce kolik chceš za každého utratit. Ja kupují dárky dětem mé sestřenice a ona mým dětem. A většinou se domlouváme spolu co se jim líbí a co mají rádi. Třeba v loni moji kluci 11 a 6 let dostali polštářek s motivem minecraftu.
Deskové hry, hlavolamy, asi všechny stavebnice (lego, seva, gravitrax, magnetické..), u kluka třeba vojáčci, věci na ovládání. Nějaké doplňovací sešity (Albi toho třeba dělá mraky). Věci podle koníčků - sporty, outdoorové aktivity, výtvarka. To už se dost různí, jaké mají zájmy, někoho už právě hračky neberou vůbec a jen sedí u elektroniky. 🤷♀️
Tohle bych se bez konzultace s rodiči bála. Třeba tady zmiňované lego našeho sedmiletého nebere, a ty děti, které to baví už mohou mít sadu doma.
Kolik chceš investovat a co děti baví a zajímá?
@katanovobran kreativní hry, lego, interaktivní zvířátka.