Aforismy, citáty, krátké vtípky. Přidejte Vaše oblíbené

majkoz
26. lis 2016

Prosím prosím o Vaše(nebo Vašich maminek) oblíbené citáty, vtípky, třeba i hloupůstky, které člověku po přečtení zvednou náladu, nebo se minimálně pousměje...
Proč je potřebuji? Moje mamka má narozeniny 27.11., tedy na začátek Adventu, a já jí každý rok obdarovávám adventním kalendářem. Letos na to spěchám a chěla jsem zároveň změnu, vymyslela jsem, že do 5l zimě-vánočně ozdobené zavařovačky dám dopísky, kde bude napsáno něco hezkého, povzbudivého, vtipného na každý den až do Vánoc(- kdy místo 24 bude na dně svíčka k zapálení)- mamka to teď nemá lehké, možno proložím nějakou pralinkou 🙂 Pokud Vás napadá něco, co by se mi k tomuto účelu hodilo, budu ráda, když napíšete! 🙂
Předem děkuji!!! Možná jsem tím i někoho inspirovala, jak udělat mamce radost...

prostejina
26. lis 2016

Všechno na konci bude v potadku. Jestliže to není v pořádku, pak ještě není konec.

Kdo věří v zázraky, tomu se ději.

Když vas někdo pustí tak blízko, ze cítite, jak voni jeho duše, dychejte zhluboka.

Tak si rikam, jestli hvezdy nezari proto, aby každý našel tu svou.

Přes překážky ke hvězdám.

To je tak vše, co me u kojení ve 2 ráno napadne 😀

prostejina
26. lis 2016

Jo vlastně: je lepší mířit ke hvězdám a minout, než mířit na hromadu hnoje a trefit se

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

majkoz
autor
26. lis 2016

@prostejina Děkuji, to je skvělé 🙂