40. narozeniny. Co myslíte ohledně pozvání?

sasanka88
30. kvě 2024

Ahoj holky, chystam se oslavit 40-té narozeniny ale nevim jak je to s pozvankama. Myslite ze je blbe kdyz pozvu rodinu moji a od manzela + pozvu jen kamaradky ale bez rodin jen prostě že by prisly jen ty kamosky. Kdybych chtla pozvat i rodiny od kamosek bylo by nas 53 lidi. Bez jejich rodin to vychazi na 28 lidi. Nemam ted dobrou praci takze na rozhazovani nemam.

lenickakl
30. kvě 2024

Udelala bych si zvlast oslavu jen s kamoskama.

exbordelar
30. kvě 2024

Rodinu doma - klasika obed, zakusek a kafe. A s kamoskama v hospode, kde si kazda zaplati svou utratu 🙂

barborka09
31. kvě 2024

@sasanka88 Já jsem zastáncem toho, že narozeniny si má udělat každý tak jak to cítí. A ne se držet takových těch řečí okolí, že toho musíš pozvat a pod. Takže jestli chceš pozvat jenom rodinu a kámošky, tak to tak udělej! Nenech se do ničeho nutit a na případné blbé kecy se vykašli. Jinak já osobně bych v tvém případě udělala oslavy dvě - zvlášť rodina a zvlášť kámošky. Ale jak říkám, je pouze tvoje věc jak si své narozeniny oslaviš.

sasanka88
autor
31. kvě 2024

@barborka09 jo děkuji asi jo asi to tak udělám zvlášt kamosky a zvlast rodinu.

sasanka88
autor
31. kvě 2024

@exbordelar no asi jo akorat nevim jak s tou utratou. Ja je preci pozvu na narozeniny. Neni to blbe aby si kazda platila utratu?

alubif
31. kvě 2024

@sasanka88 pokud je pozveš na narozky tak je blbé, aby si platily samotne.

marses
31. kvě 2024

@sasanka88 však nemusíš zvát kámošky do hospody. Klidne bych je pozvala na večerní posezení u sebe doma. Jen ne najednou s příbuznými, myslím, že to tak bude příjemnější pro všechny zúčastněné.

vladenkamaminka
31. kvě 2024

Slavím 40 v létě, oslavim jen s nejbližší rodinou - matka, otčím, otec, maceška, dcera a babička. Pak jsem pozvala 2 nejblizsi kamarádky a sestřenici na večeři a pak pařbu, tím, že budeme jen 4 tak platím až do rána, při více lidech by dostali jen tu večeři a panáka, no a pak ještě v práci nějaké pohoštění pro kolegy. Tak nebo tak v tom utopím 7tisic… jsem samoživitelka bez alimentů, takže víc neřeším