Ahoj holky, chystam se oslavit 40-té narozeniny ale nevim jak je to s pozvankama. Myslite ze je blbe kdyz pozvu rodinu moji a od manzela + pozvu jen kamaradky ale bez rodin jen prostě že by prisly jen ty kamosky. Kdybych chtla pozvat i rodiny od kamosek bylo by nas 53 lidi. Bez jejich rodin to vychazi na 28 lidi. Nemam ted dobrou praci takze na rozhazovani nemam.
Rodinu doma - klasika obed, zakusek a kafe. A s kamoskama v hospode, kde si kazda zaplati svou utratu 🙂
@sasanka88 Já jsem zastáncem toho, že narozeniny si má udělat každý tak jak to cítí. A ne se držet takových těch řečí okolí, že toho musíš pozvat a pod. Takže jestli chceš pozvat jenom rodinu a kámošky, tak to tak udělej! Nenech se do ničeho nutit a na případné blbé kecy se vykašli. Jinak já osobně bych v tvém případě udělala oslavy dvě - zvlášť rodina a zvlášť kámošky. Ale jak říkám, je pouze tvoje věc jak si své narozeniny oslaviš.
@barborka09 jo děkuji asi jo asi to tak udělám zvlášt kamosky a zvlast rodinu.
@exbordelar no asi jo akorat nevim jak s tou utratou. Ja je preci pozvu na narozeniny. Neni to blbe aby si kazda platila utratu?
Slavím 40 v létě, oslavim jen s nejbližší rodinou - matka, otčím, otec, maceška, dcera a babička. Pak jsem pozvala 2 nejblizsi kamarádky a sestřenici na večeři a pak pařbu, tím, že budeme jen 4 tak platím až do rána, při více lidech by dostali jen tu večeři a panáka, no a pak ještě v práci nějaké pohoštění pro kolegy. Tak nebo tak v tom utopím 7tisic… jsem samoživitelka bez alimentů, takže víc neřeším
Udelala bych si zvlast oslavu jen s kamoskama.